Mi történt ma Veled?

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismerõsöm gépét szereltem, csocsóztam haverokkal és hazafelé menet beleléptem egy hatalmas kutyaszarba, ráadásul vezettem is utána...

War. War never changes.

PíszLávJuniti
lógattam a tököm, most este nosztalgiáztam régi topikokkal
<#wow2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

wizy
felkeltem, megvártam, mig mindenki elmegy itthonról, beraktam a Gyûrûk Ura 3-at, néztem délig, megebédeltem (zacskós leves+májas kenyér), és most a gépen southparkot nézek:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

artschiatwork
Felkeltem, bejöttem melózni, reggeliztem, elmentem vásárolni, visszajöttem az irodába, ebédeltem otthon, visszajöttem, ittam egy kávét, most fórumozok 😊

FtranX
hát ha lesz stexem, akkor lehet róla szó. 😉

cSuwwi
én annyit látok, amennyit akarok. 1 km-re lakom a ferihegyi reptértõl 😊

shit happens

láttam egy repülõt...
LittleL
Kimegyünk együtt.
Úgyis nemsokára megyük Parndorfba, az amarikai stílusú
bevásárló udvarba, ahol a TV 2 is kinnt volt.
Ott lehet a legolcsóbban márkás ruhákat venni.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

cSuwwi
Leugrottam a központba venni egy mikrofonos fülest (ts miatt), csereg a telefon, anyám az, jó lebasz, hogy miért nem veszem fel otthon a telefont...?
5 perc múlva hív a nagynéném: nem mûködik a rádiós egere. kicserélte benne az elemet is. elmondtam neki kb. 50x-re, hogy nyomja meg azt a nyamvadt gombot az alján 😊
Hazaértem délben, és este 10-ig egy honlap admin menüjét programoztam :|

shit happens

FtranX
Nekem ma szar napom volt. Délelõtt szaladgáltam anyagért meg betonekverõért, délután meg teraszt betonoztam.
Este 6 óta meg egy nyavajás csõvezeték szerelvényes szakszöveget fordítok angolról magyarra, ami nagyon nem akar menni... (összesen 3 oldalt haladtam )

FtranX
egyszer én is szeretnék eljutni Ausztriába! 😊

LittleL
Ma kiugrottunk Graz -ba egy gépet megnézni.
Azért Ausztria szép. Kátyúkkal, úthibákkal megint nem találkoztunk. Olyan dugó volt egész városban mint Pesten, de dudaszót nem hallottunk.

Ja és láttam egy használtautó kereskedésben egy Tûzpiros Ferrari F 355 Berlinettát. Kár, hogy az árát nem írták ki.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

[HUN]PAStheLoD
velem ma nemtörpént semmi .. felkeltem (nagynehezen) .. aztán itt ültem .. ebéd .. azt megin itt ülök 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ranGer2
Amugy ja! de az volt a legviccesebb hogy az elõadó olyan furcsán mondta el a dolgokat... tehát azért bemutatta rendesen a jó oldalát is a szereknek.... 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Nem, mármásfél éves volt a bringa, de olyan volt, mintha aznap vette volna... ja és a váznál nem lehetett sehova láncolni, mert összteleszkópos volt, és annak jó nagy a váza...

War. War never changes.

glillu
jaj nekünk is annyi ilyen hülye elõadásunk volt már...de mos minek? mindent tudunk már a drogokról ami akarunk. aki akarja kipóbizza aki meg nem az nem. ez nem segit azon.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

K.András
Kb mint amikor egy gyerek elött csokival incselkedsz

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Aquir
jó lehetett 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ranGer2
Drogprevenciós kiállitáson vettem rész az osztálytársaimmal az Ofõ jóvoltából de szpacs volt mert ilyen beszélgetõs miegyéb volt és PEDAGÓGUS NEM JÖHETETT BE 😊 hehe!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Aquir
télleg, azt (is) kaptad?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

K.András
A bringát amit eloptak?

Aquir
jah, és mit kaptál?

bulldog szülinapot
...amúgy

K.András
Jobban jártál volna ha a vázat láncolod oda...Ugy csak kereket kellett volna venni 😊))

5 vízhólyagot szereztem ma a tenyeremre!!!

Aquir
hol tettek íly rondát veled? mellesleg én -hálaisten- nem kaptam töibõl kaszát. meg összevissza átrendezték a ma pénteki órarendem. hajjh...

18. szülinapom alkalmából elcsórták a 45 ezres bringám... (az elsõ kereket otthagyták, azt láncoltam egy oszlophoz...)

War. War never changes.

PResident Evil
ezis kezdi 😄DDDD

glillu
az lemegy a jáccótérre

I.C.ram
és akinek nincs kertje?
[Walaki]D`Lair
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

glillu
jajjj szegénykéééééém;(

PResident Evil
nemröhög !!! sajnál !!!

Hát.. a kutyám lehugyozta az ágyamat :\

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

glillu
jaja😊

Brutal
oh shit...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

The Garrett
mér te nem? 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
várni kell mer a mellesleg szerver 1 rakás szar 😛 nekem volt hogy 10 perc után indult el a letöltés.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
az ágyadból netezel?

Brutal
Velem annyi történt hogy semmit nem tudok letölteni a mellesleg.hu-ról....
Valaki megnézné hogy tud-e?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

glillu
nah ma mi történt velem: felkeltem, és mos itt fekszek az ágyban. ennyi.

glillu
héééé ez nem is nyominger😞 gyerekkorunkban nekünk is meg kellett keresni, mer ahonnan apukám jött ez ott szokás volt😊 és nekem tökre teccett😄

glillu
ez nemsemmi 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gladiator
mentem reggel locsolkodni 8 szódával, sehol nem kaptam semmit, viszont utolsó helyen úgy bebasztunk haverjaimmal mint az állat. utána léptem nyársalni, ahol még kicsit felüdítettem a gyomromat, utána kikészültem, és elterültem. most itthon vagyok. a cangám defektes lett, 5 kilometert kellett erdõben vinnem. szar ügy.

PResident Evil
majd téged is😊

GaS*O
prezi hozza a formáját 😄

GaS*O
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PResident Evil
nah ez lemaradt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PResident Evil
én téged szarlak le...

ÁjjLe BoBBi
balek 😄DD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Oldal 1 / 6Következő →