102
A világ egyik legszórakoztatóbb játéka!
-
#21 Háj!
Van fullos verziója vkinek???
Ja amúgy a warblade megalkotója az Isten! Edgar M Vigdal!!! aki anno Amigán a GALAGA játékot írta, anno szénnéjácottam magam vele, pár Joy bánta... :)
Retro rulzzz
-
#20 ja, amúgy utoljára 580 milla körül kjúrtam el. kicsit már unalmas volt. -
#19 Dede, ha tud valaki valamit a full verzióról (föként a lelöhelyéröl) az mindenképp írjon! -
#18 Lecsuszott a topic!
Senki sem ismeri a warbladet?! -
#13 Különben kiráhly a gém! -
#12 HA-HA-HA
Én 4 óra játék után (elötte 1 7 intenziv gyakorlás):
700+ pálya
Warblade grandmaster
496000000pont
Még gyakoroljatok! -
#11 Addig jó a játék amíg el nem jutok az első főellenfélig.Azt nagyon elkúrták.Szerintem lehetetlen életvesztés nélkül megcsinálni, hogy a bogyóit amit kiköpköd,kerülgessem.Vagy legalább szét lehetne lőni a bogyókat.
Valakinek sikerült legyűrni?? -
#10 Hm nem ajánlom a játékot olyanoknak, akik vizsgák, zh-k előtt állnak.
Nekem szerencsére egy tisztább pillanatomban sikerült úgy uninstallálnom, hogy nem vettem észre :p -
vivi66 #8 Van itt valaki!!!!!!! -
#7 Jaja. A bolt szintek után van. Viszont,hogy a kirakó mitöl jött elö azt nemtom.Sztem felszedtünk valamit ami ado vitt. Érdekes,hogy mikor elöször jáccottam kb 3 perc utána kirakósnál voltam,azóta meg eccer se. -
#6 A kirakós nekem is volt, meg volt egy másik rejtett pálya, amiben aszteroidákat kellett kerülgetni.
A boltot szerintem bizonyos szintek után adja. -
#5 Király a gamma,bár még nem jöttem rá,hogy mikor,vagy hogy tudok a boltba bemenni (eccer bementem) Valamint eccer volt egy "keresd meg a párját" kirakás játék is. Szal még ezeket csekkolni kell,de amúgy kira nagyon -
#4 2000 Van itten,s van rajta mán 8.1-es direktx -
#3 Vigyázz, mert asszem DirectX 8.1 kell hozzá minimum.Ez pár munkahelyi gépen problémás lehet(pl. WinNT-nél) -
#2 Csekkolom. Úgyis épp munkahelyen unatkozom -
#1 Már egy ideje letölthető ez a mindössze 6 megás kis béta játék, amire a napokban akadtam rá.Figyelem!a screenshotok ne tévesszenek meg senkit!A játék komoly függőséget okoz.Aki ismeri a DX-Ballt tudja miről beszélek, már ami a függőséget illeti, merthogy ez shot'em up.Tipikusan az a "na még nyomok egy utolsót" játék, amit a 10.mehet után is elmondunk magunkban.Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik(mint pl. a Dx-Ball).Munkahelyi gépekre, na meg persze otthonra, ideális.
Ja a lényeg:
http://www.warblade.as