Az akció játékok fejlesztik vizuális képességeinket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval, aki ket ev mulva leteszi a jogsit, annak ajanlok valami jo kis versenyzos jatekot, normalis kormannyal, pedalokkal, joystickal, nem art
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
igaz: amennyi barom allat van mostanaban az utakon, egy mesterlovesz kepessegeivel kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki epen atkeljen az uton, akar gyalog, akar kocsival
(rendor: - hat te, kisfiam, hogy jutottal at az uton??
kiskolyok: -ugy, hogy en itt szulettem....!)
egyebkent a star wars raketafogat utan az opelbe olyan volt beulni, mintha gyalog mentem volna, es egyaltalan: vannak olyan jatekok, amik tenyleg hasznosak lehetnek ilyen szempontbol (persze nem a worms armageddon, az inkabb strategiailag fejleszt)
(rendor: - hat te, kisfiam, hogy jutottal at az uton??
kiskolyok: -ugy, hogy en itt szulettem....!)
egyebkent a star wars raketafogat utan az opelbe olyan volt beulni, mintha gyalog mentem volna, es egyaltalan: vannak olyan jatekok, amik tenyleg hasznosak lehetnek ilyen szempontbol (persze nem a worms armageddon, az inkabb strategiailag fejleszt)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
supergamez hír:
"Egy floridai ügyvéd elvállalta a 16 éves Dustin Lynch védelmét, akit gyilkossággal vádolnak, ugyanis abban bízik, hogy be tudja bizonyítani, hogy a fiú videójátékok hatására követte el tettét. Dustin egy 17 éves lányt gyilkolt meg brutális módon, és az ügyvéd állítólag több tanút is fel tud mutatni, akik bizonyítják, hogy a srác egyáltalán nem volt erõszakos természetû, viszont nagy rajongója volt az agresszív videójátékoknak. A dolog meglehetõsen "érdekesen" hangzik, kíváncsian várjuk az ügy folytatását."
"Egy floridai ügyvéd elvállalta a 16 éves Dustin Lynch védelmét, akit gyilkossággal vádolnak, ugyanis abban bízik, hogy be tudja bizonyítani, hogy a fiú videójátékok hatására követte el tettét. Dustin egy 17 éves lányt gyilkolt meg brutális módon, és az ügyvéd állítólag több tanút is fel tud mutatni, akik bizonyítják, hogy a srác egyáltalán nem volt erõszakos természetû, viszont nagy rajongója volt az agresszív videójátékoknak. A dolog meglehetõsen "érdekesen" hangzik, kíváncsian várjuk az ügy folytatását."
akkor ennek az analógiájára azt is mondhatjuk, hogy FPS hatására meg I. osztályú lövõ leszel. (Bérgyilkost akartam írni de aztán meggondoltam.)
haha!
azt a kulcskarikára fûzhetõ vietnámi kvarcjátékot amit tegnap kaptál szülinapra, azt nem úgy hívják, hogy konzol!!!
azt a kulcskarikára fûzhetõ vietnámi kvarcjátékot amit tegnap kaptál szülinapra, azt nem úgy hívják, hogy konzol!!!

Nekem is dolby digital 5.1 van a PC hez szal fukkoff konzolos 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
FEjleszti a Vizuális kultúrát. És pszihopata tömeggyilkosállatrambót csinál minden gamerbõl? 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Vagy a te 15"-os rángatós monitorodon integrált hangfalak mágneseivel feszíted a képet hogy ne rángasson? 😄DD
A te szar TV-d felbontása belefér 3-4-szer a monitoromba. Szintén 19"... Ugyhogy nézegesd a pixeleket nyugodtan! Miköze a monitornak a dolby digis hangodhoz??
no comment... stupid guy...
haha, te flémelõs buzi. Én momentán 19 colos nem rángatós (😄D) monitor elött ülök, mely 100Hz-en megy, ellentétben veled, aki egy 30 éves 50Hz-es Videotont bámul. Amirõl fingod sincs, arról ne beszélj, nem vagy te politikus. Flame rules.
"Az idegsejtek végzõdései alakot váltanak"
Hát igen, meg is látszik egykettõn! >😊
Azért ehhez a fizetett hírdetéshez annyit hozzáfûzhettek volna, "alakváltott" egyének javarésze mind gépfüggõ szenvedélybeteg.
Hát igen, meg is látszik egykettõn! >😊
Azért ehhez a fizetett hírdetéshez annyit hozzáfûzhettek volna, "alakváltott" egyének javarésze mind gépfüggõ szenvedélybeteg.
Én is játszanék mohaat , csak nem tetszik benne hogy nem elég kidolgozottak a fegyverek és kb annyira realisztikus mint a lego racer ben lévõ autók a valódiakhoz képest... 😊
Hun van' a DOOM3 már????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
soha nem késõ elkezdeni a virtuális gyilkolászást.
<--- egyetértek 😊))
<--- egyetértek 😊))
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]