35
-
#35 szoval, aki ket ev mulva leteszi a jogsit, annak ajanlok valami jo kis versenyzos jatekot, normalis kormannyal, pedalokkal, joystickal, nem art -
#34 igaz: amennyi barom allat van mostanaban az utakon, egy mesterlovesz kepessegeivel kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki epen atkeljen az uton, akar gyalog, akar kocsival
(rendor: - hat te, kisfiam, hogy jutottal at az uton??
kiskolyok: -ugy, hogy en itt szulettem....!)
egyebkent a star wars raketafogat utan az opelbe olyan volt beulni, mintha gyalog mentem volna, es egyaltalan: vannak olyan jatekok, amik tenyleg hasznosak lehetnek ilyen szempontbol (persze nem a worms armageddon, az inkabb strategiailag fejleszt) -
Anteris #33 supergamez hír:
"Egy floridai ügyvéd elvállalta a 16 éves Dustin Lynch védelmét, akit gyilkossággal vádolnak, ugyanis abban bízik, hogy be tudja bizonyítani, hogy a fiú videójátékok hatására követte el tettét. Dustin egy 17 éves lányt gyilkolt meg brutális módon, és az ügyvéd állítólag több tanút is fel tud mutatni, akik bizonyítják, hogy a srác egyáltalán nem volt erőszakos természetű, viszont nagy rajongója volt az agresszív videójátékoknak. A dolog meglehetősen "érdekesen" hangzik, kíváncsian várjuk az ügy folytatását."
-
Anteris #31 akkor ennek az analógiájára azt is mondhatjuk, hogy FPS hatására meg I. osztályú lövő leszel. (Bérgyilkost akartam írni de aztán meggondoltam.) -
Anteris #24 haha!
azt a kulcskarikára fűzhető vietnámi kvarcjátékot amit tegnap kaptál szülinapra, azt nem úgy hívják, hogy konzol!!! -
#23 Nekem is dolby digital 5.1 van a PC hez szal fukkoff konzolos :P -
#22 FEjleszti a Vizuális kultúrát. És pszihopata tömeggyilkosállatrambót csinál minden gamerből? :D -
Pöty #20 Vagy a te 15"-os rángatós monitorodon integrált hangfalak mágneseivel feszíted a képet hogy ne rángasson? :DDD -
Pöty #19 A te szar TV-d felbontása belefér 3-4-szer a monitoromba. Szintén 19"... Ugyhogy nézegesd a pixeleket nyugodtan! Miköze a monitornak a dolby digis hangodhoz?? -
WiLDoR #18 no comment... stupid guy... -
RpPRO #17 haha, te flémelős buzi. Én momentán 19 colos nem rángatós (:DD) monitor elött ülök, mely 100Hz-en megy, ellentétben veled, aki egy 30 éves 50Hz-es Videotont bámul. Amiről fingod sincs, arról ne beszélj, nem vagy te politikus. Flame rules. -
Anteris #13 "Az idegsejtek végződései alakot váltanak"
Hát igen, meg is látszik egykettőn! >:)
Azért ehhez a fizetett hírdetéshez annyit hozzáfűzhettek volna, "alakváltott" egyének javarésze mind gépfüggő szenvedélybeteg. -
nemcsakfél #10 Én is játszanék mohaat , csak nem tetszik benne hogy nem elég kidolgozottak a fegyverek és kb annyira realisztikus mint a lego racer ben lévő autók a valódiakhoz képest... :) -
#5 Hun van' a DOOM3 már????
-
#4 ezt a szöveget megteszem a SoF II bibliámmá :DDDD -
#3 soha nem késő elkezdeni a virtuális gyilkolászást.
<--- egyetértek :))) -
#2 geheh és egy nintendo joy a képen -
#1 a kép nagyon lol