GTR Ferrari 360 Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amd Sempron 2800+
Asus K8n
radeon 9200SE
700mb ram
Win XP SP2
Nem tudom úgy megcsinálni,hogy menjen.Feltettem a két cédét daemonnal.Utána Starforceban disable cd és node,Miniimage kód és nem indul(insert cd?!)lehúztam a dvd-rõl az adatkábelt biosban se volt benne.nem tudok rájönni miért nem akar menni.Az a poén,hogy p4-es gépen semmi problem nem volt ugyanezzel a videokarival,tehát vmi alaplap nemtudommi lehet.azon ment.de az enyémen és a hasonló konfigurációjú amd-s gépén haveromnak se megy.Aki tud segíteni annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!
Tudja valaki, hogy a július 10.-ei hungaroringi F360 futamra hol és mennyiért lehet jegyeket vásárolni? Nem Magyarországról írok, és komolyan érdekelne. Köszike elõre is!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
viszont a játékban hogy érdemes beállítgatni
hogy jól, kormányozható és realisztikus legyen
controllers értékekre gondolok
deadzone
érzékenység
force
ilyesmik
ár érték arányben most a best!😊
bal olali az uj... gyk😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
- A beton az ilyen mindenhol😊) Az nem kod, hanem DivX tomorites😊)))
Ha lesz idom, majd csinalok egyet versenyrol is.
a betont meg így rakja ki? tök éles, közvetlen közelben... 1 méterre meg már totál köd van...
trilinear filtering?
van még videó...valami tömény 30 fõs versenyrõl
Ne légy má balek...
Hívd fel, betûzd neki , menjen oda a telóval és betûzze vissza mit lát a dobozon...
( 17990.-) Microsoft Sidewinder Force Feedbac Wheel
😊)))
a TV-m is ugy vettem, hogy a csoka elcsodálkozott azis van nekik
és velem cipeltette
http://www.funstore.cz/products/joy/msw_sidewinder_ff/1.jpg
ez minden tescoban kapható?
fsb-s?
konnektorba bedugtad?
hogy érted hogy a GT3 video nem a valós grafikát tükrözi?
nem veszünk!!!!😊