GTR Ferrari 360 Challenge

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Amd Sempron 2800+
Asus K8n
radeon 9200SE
700mb ram
Win XP SP2
Nem tudom úgy megcsinálni,hogy menjen.Feltettem a két cédét daemonnal.Utána Starforceban disable cd és node,Miniimage kód és nem indul(insert cd?!)lehúztam a dvd-rõl az adatkábelt biosban se volt benne.nem tudok rájönni miért nem akar menni.Az a poén,hogy p4-es gépen semmi problem nem volt ugyanezzel a videokarival,tehát vmi alaplap nemtudommi lehet.azon ment.de az enyémen és a hasonló konfigurációjú amd-s gépén haveromnak se megy.Aki tud segíteni annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!
Hali!

Tudja valaki, hogy a július 10.-ei hungaroringi F360 futamra hol és mennyiért lehet jegyeket vásárolni? Nem Magyarországról írok, és komolyan érdekelne. Köszike elõre is!
ÁjjLe BoBBi
hé maga ! adjon már egy ájszikú számot ! lehetõleg a sajátját 😄D

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

GSiZSolti
akkó nem értem
😞(
CSOCSO
megvan a patch... se patchel se nélküle nem megy..feltettem ferrari modot is és annak az 1.1 es patchét is de semmi
GSiZSolti
http://formula1.jatekok.hu/gtrpatch.shtml

itt a patch
CSOCSO
akkor valaki segítene felrakni ezeket az okosságokat????????????????????????? nagyon örülnék neki.. felrakom az f1 2002-t.. erre felrakom a gt racingot oda ahol õ mondja nem is nyulok hozzá csak next next install..felrakja de ahoyg elindzul kifagy a nevem beirásánál..akor is kigfagy ha semmit nem irok...😞
ÁjjLe BoBBi
és megtaláltál ? 😊

Alexease
I Seek You. 😊)
ÁjjLe BoBBi
heee lõjjed be az ájszikút de mánis ! 😊 vettem kormányt kell a help 😄

CSOCSO
régen is szar volt a gt racing.. bele kellett nyulni valami ini be majd átirni az exe-t és csak utánna lett jo ja és uj gt racinget szedtem le nem ugyan azzal a régivel nyomatom...és az eredeti odlalrol szedtem le mindent
CSOCSO
xp
CSOCSO
OK akkor legalább ezt a modot segítsen valaki felrakni... feltettem simán az f1 2002-t..majd install gt racing mod.. feltettem... majd arra az 1.2 es patchet ( gt racing patch) de patch nlkül is kifagyott a gamez miután beírtama nevemet és patchel is...majd feltettem ferrari mod ot de igyse ugyse indul.. valami legyenmáá bazz
mohus
ja értem...értjük😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
ne énis vettem egyet köszi a segítséget

viszont a játékban hogy érdemes beállítgatni
hogy jól, kormányozható és realisztikus legyen

controllers értékekre gondolok
deadzone
érzékenység
force
ilyesmik
CSOCSO
kurvajo.. megvan a gt racing... gondoltam nyomom vele... hja.. mikor beirom a nevemet azonnal behal a game mert valami type mismatch van😞(((((((((( mi a *****t csináljak? emléxem régen is szar volt ez a game..akor is át kellett midnen irogatni...
CSOCSO
aha akkor adjon valaki egy linket ahol van 2002 alá jcgt.. mert én eddig csak 2001 est találtam amihez van konverter...
Jacek
az at van konvertalva mar😄

CSOCSO
oldali.. mielött megkérdezni valaki mi az a olali...
CSOCSO
amugy a piros MS FFW van a Tescoban..tudom mert ma vettem😊
ár érték arányben most a best!😊

bal olali az uj... gyk😊
CSOCSO
csak be kellett kapcsolni az FF-t😊)))))))) azt hittem hogy ha felismeri az FF es MS-t akkor alapbol FF lesz😊 de nem 😊 hehh LOOOl amugy ma 2 oráig szorakoztam az f1 2001 es JCGT 2002vé konvertálásával..mert lehetséges de nekem ez nem ment😞((((((((((( valaki nemtud segíteni?
ÁjjLe BoBBi
na errõl annyit hogy mikor az 1. kormányomat vettem (ami kemény 12órát volt nálam) akkor is a csávó azt mondta egy saitek 220-ra vagy vmi ilyesmi volt, hogy "természetesen egy FFB-s" na most mikor ezt mondta megfigyeltem az arcát, és tükrözõdött rajta hogy azt se tudja mire helyeselt ennyi 😊)

ÁjjLe BoBBi
így értem

ÁjjLe BoBBi
a játékban sokkal szebb !!

mohus
oksa

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
- Direkt lassan emnetem, hogy lasd, hogy hogy rendesen szamolja a forgast, nem kepkent rakja be.
- A beton az ilyen mindenhol😊) Az nem kod, hanem DivX tomorites😊)))

Ha lesz idom, majd csinalok egyet versenyrol is.
mohus
hát ez elég lassú...mennyivel mentél? ötvennel? a felni jól megvan csinálva

a betont meg így rakja ki? tök éles, közvetlen közelben... 1 méterre meg már totál köd van...

trilinear filtering?

van még videó...valami tömény 30 fõs versenyrõl

Breki33
melyik ujsag?
Breki33
ez most brutto?
Jacek
figy akcios kesz ez van ujsagban benne van ennnyi oda kell menni es megvenni😄

Breki33
de nincs errõl valami anyag a neten, hogy akciós, hogy az orruk alá lehessen nyomni
GSiZSolti
Jacek
ehh hentes

Jacek
a tecso olyan mint a katonasag bemegy felvetelre a csavo mihez ertesz hat a szamitogepekhez, ok a hetntespultban hibatlan leszel😄DDDDDDDd

GSiZSolti
azt tudom Jacek, de rá lehet döbbenteni az eladót, miket is árulnak....
Nekem már sikerült...
Jacek
foglalma nem lesz rola ennyi😊

GSiZSolti
Feedback
GSiZSolti
😊))
Ne légy má balek...
Hívd fel, betûzd neki , menjen oda a telóval és betûzze vissza mit lát a dobozon...
( 17990.-) Microsoft Sidewinder Force Feedbac Wheel
😊)))
Breki33
es szerinted ezek meg tudják telefonon mondani van-e neki? :-)

a TV-m is ugy vettem, hogy a csoka elcsodálkozott azis van nekik
és velem cipeltette
GSiZSolti
IIIIGGGEEENNN
Breki33
de ugye ez fsb-s usb-s? :-)
Breki33
hát az itteni TEscoban sose tudják milyük van

amikor GPL-t akartam venni akkor tapasztaltam
GSiZSolti
Errõl beszélünk és szerintem minden Tescoban kapható, de hívd fel elõtte....van-e még?
GSiZSolti
Errõl beszélünk és szerintem minden Tescoban kapható, de hívd fel elõtte....van-e még?
Breki33
errõl beszéltek?

http://www.funstore.cz/products/joy/msw_sidewinder_ff/1.jpg

ez minden tescoban kapható?

fsb-s?
Jacek
szep😊

mohus
Jaceknak Mohustól😊...GT4

mohus
"s.emi rezgés meg ilyenek.. "

konnektorba bedugtad?

mohus
"egyébként meg természetesen a video nem a valós grafikát tükrözi, ami megintcsak isten ! vegyetek nekem plz egy PS2-õt 😊"

hogy érted hogy a GT3 video nem a valós grafikát tükrözi?

nem veszünk!!!!😊

mohus
köszi...holnap meglesem...

Oldal 1 / 4Következő →