173
GTR Ferrari 360 Challenge
  • jani3793
    Sziasztok!
    Amd Sempron 2800+
    Asus K8n
    radeon 9200SE
    700mb ram
    Win XP SP2
    Nem tudom úgy megcsinálni,hogy menjen.Feltettem a két cédét daemonnal.Utána Starforceban disable cd és node,Miniimage kód és nem indul(insert cd?!)lehúztam a dvd-ről az adatkábelt biosban se volt benne.nem tudok rájönni miért nem akar menni.Az a poén,hogy p4-es gépen semmi problem nem volt ugyanezzel a videokarival,tehát vmi alaplap nemtudommi lehet.azon ment.de az enyémen és a hasonló konfigurációjú amd-s gépén haveromnak se megy.Aki tud segíteni annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!
  • Zykon Mancs
    Hali!

Tudja valaki, hogy a július 10.-ei hungaroringi F360 futamra hol és mennyiért lehet jegyeket vásárolni? Nem Magyarországról írok, és komolyan érdekelne. Köszike előre is!
  • ÁjjLe BoBBi
    hé maga ! adjon már egy ájszikú számot ! lehetőleg a sajátját :DD
  • GSiZSolti
    akkó nem értem
    :((
  • CSOCSO
    megvan a patch... se patchel se nélküle nem megy..feltettem ferrari modot is és annak az 1.1 es patchét is de semmi
  • GSiZSolti
    http://formula1.jatekok.hu/gtrpatch.shtml

itt a patch
  • CSOCSO
    akkor valaki segítene felrakni ezeket az okosságokat????????????????????????? nagyon örülnék neki.. felrakom az f1 2002-t.. erre felrakom a gt racingot oda ahol ő mondja nem is nyulok hozzá csak next next install..felrakja de ahoyg elindzul kifagy a nevem beirásánál..akor is kigfagy ha semmit nem irok...:(
  • ÁjjLe BoBBi
    és megtaláltál ? :)
  • Alexease
    I Seek You. :))
  • ÁjjLe BoBBi
    heee lőjjed be az ájszikút de mánis ! :) vettem kormányt kell a help :D
  • CSOCSO
    régen is szar volt a gt racing.. bele kellett nyulni valami ini be majd átirni az exe-t és csak utánna lett jo ja és uj gt racinget szedtem le nem ugyan azzal a régivel nyomatom...és az eredeti odlalrol szedtem le mindent
  • CSOCSO
    xp
  • CSOCSO
    OK akkor legalább ezt a modot segítsen valaki felrakni... feltettem simán az f1 2002-t..majd install gt racing mod.. feltettem... majd arra az 1.2 es patchet ( gt racing patch) de patch nlkül is kifagyott a gamez miután beírtama nevemet és patchel is...majd feltettem ferrari mod ot de igyse ugyse indul.. valami legyenmáá bazz
  • mohus
    ja értem...értjük:)
  • Breki33
    ne énis vettem egyet köszi a segítséget

viszont a játékban hogy érdemes beállítgatni
    hogy jól, kormányozható és realisztikus legyen

controllers értékekre gondolok
    deadzone
    érzékenység
    force
    ilyesmik
  • CSOCSO
    kurvajo.. megvan a gt racing... gondoltam nyomom vele... hja.. mikor beirom a nevemet azonnal behal a game mert valami type mismatch van:((((((((((( mi a *****t csináljak? emléxem régen is szar volt ez a game..akor is át kellett midnen irogatni...
  • CSOCSO
    aha akkor adjon valaki egy linket ahol van 2002 alá jcgt.. mert én eddig csak 2001 est találtam amihez van konverter...
  • Jacek
    az at van konvertalva mar:D
  • CSOCSO
    oldali.. mielött megkérdezni valaki mi az a olali...
  • CSOCSO
    amugy a piros MS FFW van a Tescoban..tudom mert ma vettem:)
    ár érték arányben most a best!:)

bal olali az uj... gyk:)
  • CSOCSO
    csak be kellett kapcsolni az FF-t:))))))))) azt hittem hogy ha felismeri az FF es MS-t akkor alapbol FF lesz:) de nem :) hehh LOOOl amugy ma 2 oráig szorakoztam az f1 2001 es JCGT 2002vé konvertálásával..mert lehetséges de nekem ez nem ment:(((((((((((( valaki nemtud segíteni?
  • ÁjjLe BoBBi
    na erről annyit hogy mikor az 1. kormányomat vettem (ami kemény 12órát volt nálam) akkor is a csávó azt mondta egy saitek 220-ra vagy vmi ilyesmi volt, hogy "természetesen egy FFB-s" na most mikor ezt mondta megfigyeltem az arcát, és tükröződött rajta hogy azt se tudja mire helyeselt ennyi :))
  • ÁjjLe BoBBi
    így értem
  • ÁjjLe BoBBi
    a játékban sokkal szebb !!
  • mohus
    oksa
  • Alexease
    - Direkt lassan emnetem, hogy lasd, hogy hogy rendesen szamolja a forgast, nem kepkent rakja be.
    - A beton az ilyen mindenhol:)) Az nem kod, hanem DivX tomorites:))))

Ha lesz idom, majd csinalok egyet versenyrol is.
  • mohus
    hát ez elég lassú...mennyivel mentél? ötvennel? a felni jól megvan csinálva

a betont meg így rakja ki? tök éles, közvetlen közelben... 1 méterre meg már totál köd van...

trilinear filtering?

van még videó...valami tömény 30 fős versenyről
  • Breki33
    melyik ujsag?
  • Breki33
    ez most brutto?
  • Jacek
    figy akcios kesz ez van ujsagban benne van ennnyi oda kell menni es megvenni:D
  • Breki33
    de nincs erről valami anyag a neten, hogy akciós, hogy az orruk alá lehessen nyomni
  • GSiZSolti
  • Jacek
    ehh hentes
  • Jacek
    a tecso olyan mint a katonasag bemegy felvetelre a csavo mihez ertesz hat a szamitogepekhez, ok a hetntespultban hibatlan leszel:DDDDDDDDd
  • GSiZSolti
    azt tudom Jacek, de rá lehet döbbenteni az eladót, miket is árulnak....
    Nekem már sikerült...
  • Jacek
    foglalma nem lesz rola ennyi:)
  • GSiZSolti
    Feedback
  • GSiZSolti
    :)))
    Ne légy má balek...
    Hívd fel, betűzd neki , menjen oda a telóval és betűzze vissza mit lát a dobozon...
    ( 17990.-) Microsoft Sidewinder Force Feedbac Wheel
    :))))
  • Breki33
    es szerinted ezek meg tudják telefonon mondani van-e neki? :-)

a TV-m is ugy vettem, hogy a csoka elcsodálkozott azis van nekik
    és velem cipeltette
  • GSiZSolti
    IIIIGGGEEENNN