173
GTR Ferrari 360 Challenge
-
jani3793 #173 Sziasztok!
Amd Sempron 2800+
Asus K8n
radeon 9200SE
700mb ram
Win XP SP2
Nem tudom úgy megcsinálni,hogy menjen.Feltettem a két cédét daemonnal.Utána Starforceban disable cd és node,Miniimage kód és nem indul(insert cd?!)lehúztam a dvd-ről az adatkábelt biosban se volt benne.nem tudok rájönni miért nem akar menni.Az a poén,hogy p4-es gépen semmi problem nem volt ugyanezzel a videokarival,tehát vmi alaplap nemtudommi lehet.azon ment.de az enyémen és a hasonló konfigurációjú amd-s gépén haveromnak se megy.Aki tud segíteni annak KÖSZÖNÖM SZÉPEN!! -
Zykon Mancs #172 Hali!
Tudja valaki, hogy a július 10.-ei hungaroringi F360 futamra hol és mennyiért lehet jegyeket vásárolni? Nem Magyarországról írok, és komolyan érdekelne. Köszike előre is! -
#170 hé maga ! adjon már egy ájszikú számot ! lehetőleg a sajátját :DD -
#169 akkó nem értem
:(( -
#168 megvan a patch... se patchel se nélküle nem megy..feltettem ferrari modot is és annak az 1.1 es patchét is de semmi -
#167 http://formula1.jatekok.hu/gtrpatch.shtml
itt a patch -
#166 akkor valaki segítene felrakni ezeket az okosságokat????????????????????????? nagyon örülnék neki.. felrakom az f1 2002-t.. erre felrakom a gt racingot oda ahol ő mondja nem is nyulok hozzá csak next next install..felrakja de ahoyg elindzul kifagy a nevem beirásánál..akor is kigfagy ha semmit nem irok...:( -
#164 és megtaláltál ? :) -
#163 I Seek You. :)) -
#162 heee lőjjed be az ájszikút de mánis ! :) vettem kormányt kell a help :D -
#161 régen is szar volt a gt racing.. bele kellett nyulni valami ini be majd átirni az exe-t és csak utánna lett jo ja és uj gt racinget szedtem le nem ugyan azzal a régivel nyomatom...és az eredeti odlalrol szedtem le mindent -
#160 xp -
#158 OK akkor legalább ezt a modot segítsen valaki felrakni... feltettem simán az f1 2002-t..majd install gt racing mod.. feltettem... majd arra az 1.2 es patchet ( gt racing patch) de patch nlkül is kifagyott a gamez miután beírtama nevemet és patchel is...majd feltettem ferrari mod ot de igyse ugyse indul.. valami legyenmáá bazz -
#157 ja értem...értjük:) -
#156 ne énis vettem egyet köszi a segítséget
viszont a játékban hogy érdemes beállítgatni
hogy jól, kormányozható és realisztikus legyen
controllers értékekre gondolok
deadzone
érzékenység
force
ilyesmik -
#155 kurvajo.. megvan a gt racing... gondoltam nyomom vele... hja.. mikor beirom a nevemet azonnal behal a game mert valami type mismatch van:((((((((((( mi a *****t csináljak? emléxem régen is szar volt ez a game..akor is át kellett midnen irogatni... -
#154 aha akkor adjon valaki egy linket ahol van 2002 alá jcgt.. mert én eddig csak 2001 est találtam amihez van konverter... -
#153 az at van konvertalva mar:D -
#152 oldali.. mielött megkérdezni valaki mi az a olali... -
#151 amugy a piros MS FFW van a Tescoban..tudom mert ma vettem:)
ár érték arányben most a best!:)
bal olali az uj... gyk:) -
#150 csak be kellett kapcsolni az FF-t:))))))))) azt hittem hogy ha felismeri az FF es MS-t akkor alapbol FF lesz:) de nem :) hehh LOOOl amugy ma 2 oráig szorakoztam az f1 2001 es JCGT 2002vé konvertálásával..mert lehetséges de nekem ez nem ment:(((((((((((( valaki nemtud segíteni? -
#149 na erről annyit hogy mikor az 1. kormányomat vettem (ami kemény 12órát volt nálam) akkor is a csávó azt mondta egy saitek 220-ra vagy vmi ilyesmi volt, hogy "természetesen egy FFB-s" na most mikor ezt mondta megfigyeltem az arcát, és tükröződött rajta hogy azt se tudja mire helyeselt ennyi :)) -
#148 így értem -
#147 a játékban sokkal szebb !! -
#146 oksa -
#145 - Direkt lassan emnetem, hogy lasd, hogy hogy rendesen szamolja a forgast, nem kepkent rakja be.
- A beton az ilyen mindenhol:)) Az nem kod, hanem DivX tomorites:))))
Ha lesz idom, majd csinalok egyet versenyrol is.
-
#144 hát ez elég lassú...mennyivel mentél? ötvennel? a felni jól megvan csinálva
a betont meg így rakja ki? tök éles, közvetlen közelben... 1 méterre meg már totál köd van...
trilinear filtering?
van még videó...valami tömény 30 fős versenyről -
#142 melyik ujsag? -
#141 ez most brutto? -
#140 figy akcios kesz ez van ujsagban benne van ennnyi oda kell menni es megvenni:D -
#139 de nincs erről valami anyag a neten, hogy akciós, hogy az orruk alá lehessen nyomni -
#138 -
#137 ehh hentes -
#136 a tecso olyan mint a katonasag bemegy felvetelre a csavo mihez ertesz hat a szamitogepekhez, ok a hetntespultban hibatlan leszel:DDDDDDDDd -
#135 azt tudom Jacek, de rá lehet döbbenteni az eladót, miket is árulnak....
Nekem már sikerült...
-
#134 foglalma nem lesz rola ennyi:) -
#133 Feedback -
#132 :)))
Ne légy má balek...
Hívd fel, betűzd neki , menjen oda a telóval és betűzze vissza mit lát a dobozon...
( 17990.-) Microsoft Sidewinder Force Feedbac Wheel
:)))) -
#131 es szerinted ezek meg tudják telefonon mondani van-e neki? :-)
a TV-m is ugy vettem, hogy a csoka elcsodálkozott azis van nekik
és velem cipeltette -
#130 IIIIGGGEEENNN