44
  • Pheel
    És mégis mikor mondtam, hogy ami nem amerikai az rosszabb? Ha elolvasod és megérted, amit írtam, akkor rájössz, hogy nem ez van ott.

Mellesleg szerintem ebben az esetben igenis rosszabb lesz. A felhasználóknak macera az új rendszer, a rendszergazdáknak külön tortúra, az elején tuti nagyobb kiesések és leállások lesznek, emiatt csökkenni fog a hatékonyság, ami amúgy sem túl magasfokú az állami szerveknél, és még többe is kerül. Nem beszélve arról, hogy ha mégsem válna be (erre is van esély), akkor aztán bőven többe kerül, mint nem szemben úszni az árral...

(Na most jön az a rész, hogy engem a M$ fizet...)
  • Pheel
    Ha nem talál megfelelő megoldást és neki feltétlenül kell, akkor nyugodj meg, irat. :)
  • Pheel
    "Ha neked megfelel akkor hasznald az XP-t. Nem baj az... Van olyan akinek az XP valo..."

Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs, hogy mire is képes az XP, csak van benned egy kialakult vélemény, amit évek (neadjisten évtizedek) óta képtelen vagy felülbírálni...
  • Pheel
    Amiatt felesleges aggódni, hogy egy szereplőssé válik a szoftverpiac. Ha nagyon nincs megoldás egy cég problémáira, akkor egyszerűen irat magának egy olyan programot egy másik céggel, ami megfelel az igényeinek. Ez kormányzati méretekben akár olcsóbb is lehet, mint a M$ megoldása.

Az USA és az EU elkülönülése pedig inkább totális marhaság, mint értelmes és követendő példa. Kinek jó az, hogy csak azért használjon valami kevésbé jót, mert az nem amerikai?
  • b
    ez egy rendkívül rokonszenves és meggyőző döntés volt münchentől. ahogy mások fogalmazzák, egy igazi rés a pajzson hadművelet!

ré kellene döbbeni, hogy az oprenccerek versenye jótékonyan hat az ámitástechnika minden ágára!
  • Pheel
    Azért mert körülötted senki nem használja másra a számítógépet, mint egy világító írógépet, még van olyan, aki arra használja, amire való, azaz hogy segítse a munkájában...
  • mrzool
    Jól vagy? Hozzászólásod olvasása közben magam elé képzeltem ahogy dühtől vörösödik a fejed, miközben fröcsögsz össze-vissza... Azt kívánom, hogy mostantól kezdve mindenhez csak MenuetOS-t használj...
  • Benedekco
    basszameg az annyát minden microsoft buzi! nekem ez a véleményem és kész!
    a linux már akkor jobb volt a windózná mikor még nemis vólt se linux se windóz! és amúgy meg www.menuetos.org - ez ingyévan és 1 floppys grafikus system eztet nézzétek meg mindent tud amit a winsav!
  • Cat #18
    NAGYON ne keverjétek össze a SUSEt a linuxxal!!!
  • Cat #17
    ez speciel most arrol szol, hogy a SUSE az NÉMET cég, németeknek FIZETNEK érte
    az ms meg AMERIKAI cég

mindkettőnek fizetnek, de otthon marad
  • Al
    ne nevettessétek ki magatokat, hogy ugyanannyiba kerülne átképezni a usereket 98-ról xp-re ill. office 97-ről office xp-re, mint linuxra meg openofficera...
    (aki pedig nem érti mi a különbség ezek a verziók között, az legalább hallgasson könyörgöm...)

És hogy mennyire mutatja a hir, hogy terjed a linux? :))
    Nem nehéz belátni az ilyen hirek azért gázosak, mert ez még mindig hirértékű hogy a világ töb tizezer városából 2 vezetését sikerült megkenni...

"Honnan tudod, hogy tobbe kerul?"

Páran kimutatták már... Csak a sok szemellenzős addig lát, hogy mennyibe kerül a szoftvert beszerezni... Aki meg kicsit is ért hozzá az tudja, hogy a szoftver beszerzési ára elhanyagolható a hardver ill. support és legfontossabb sorban tco ára mellett...
  • Pheel
    Hát ez ROTFL! Veszek Linuxot pénzért, majd a régi Windows-os programjaimat futtatom alatta valszeg VMWare-ben, amiért szintén fizetni kell. :))))

De legalább jól megmutatták a M$-nak, hogy van élet a Windowson kívül is, csak többe kerül meg szarabb :)

Vajon miért nem terjed az a fránya Linux... :)
  • Benedekco
    hallottál windows emulációról??
  • Benedekco
    szerintem még több! de ha már váltanak akkor jöhet az office XP is akkor már 100millánál vagyunk és ehhez hozzákell venni hogy a winfosék az office-t is 1-2 évente cserélik(tök feleslegesen - mittud 1 officeXP amit 1 office97 netudna?)
  • Benedekco
    miért kéne visszaálni? esztet elmagyaráznád nekem?
  • Benedekco
    milyen szép volna itthon is az irodákban, minisztériumokban, +ilyen helyeken leváltanák a Winfost egy remek UHU-Linuxra! teccene nagyon, mennyivel jobb egy UHU mint 1 XP/NT/2000
  • Benedekco
    nincs olyan nagy különbség a linux-ok és a winsav között hogy újra +kelljen tanulni a gépet! viszont a dolgozók rakhatják fel otthon is a Lin-t ha szeretnének bedolgozni vagy jobban mrgismerni az új rencert