19
-
#19 Tudtommal tavaly a riasztások fele linuxhoz ment. Amiatt a mikószopsz hibái ilyen gyakran visszhangot kapnak az az, hogy legalább a képek 90%-án ez a vacak fut, és több szem többet lát. Azért vacak, mert ha fizetni kell(ene ;) érte, akkor már legyen ennél jobb. -
#18 önmaguk karikatúrái! -
mrzool #15 Nézd már meg, hogy tavaly hány patchet adtak ki a W2k-hoz, és hányat bármelyik linux disztribhez... Ennyit a jólértesültségedről. -
Reggel #14 Talán ha a Windowsnak is nyílt lenne a forráskódja akkor nem lenne ennyi hiba a Windowsban és talán még egy stabil,jó rendszert is össze lehetne hozni.De amig drága Bill barátunk él addig biztos nem lesz nyílt a forráskód.Ha az a sok fejlesztő aki a Windowst fejleszti nem abba ölne ennyi munkát hanem a Linuxba akkor mindenki jobban járna.Legfőképp mi felhasználok.
Peace. -
#13 Csak flame amit nyomtok, >ti< vagytok az ugynevezett "divat ms utallok"... elvezkedjetek hat. -
#11 vagy várj türelmesen :)) -
Al #10 Én meg ezt kérdem: miféle hozzá nem értés ez?
Használj angol wint, vagy tedd előrébb az angol nyelvet az ie-ben és máris ott lett lesz a leirás. Vagy inkább ne tegyék a magyar oldalra a patch-t amig nem volt idejük leforditani? Ehh... :(
-
#9 Most nézem, egyik frissítéshez a kommentár:
"Hamarosan közzétesszük ezen a lapon a frissítésre vonatkozó részletes információkat. Már most rendelkezésére bocsátjuk a frissítést, hogy mihamarabb megvédhesse számítógépét."
Felrakják az oldalra, de nem írják oda, mi is ez, csak mondják, hogy szedd le.
Kérdem én: MI FÉLE IDÉTLEN KOMMUNIKÁCIÓ ez?! -
#8 Én nekem úgy van beállítva a WinXP, hogy a a megkérdezésem nélkül töltse le, és telepítse is automatikusan a telepítéseket.
Szeretek mindig naprakész lenni.
Mindenből legyen fent a legújabb minden hibajavítással! -
Al #7 "ott miért nem jár problémákkal a frissítés?"
amiatt biztosan nem, mert néhány tizmillió géppel kevesebben fut... :((( -
#3 szerintem egyre viccesebb dolgokat művel a Májkro$zoft! megérdemlik! azis +érdemli aki felrakja a frissítéseket anélkülhogy biztonsági másolatot csinálna vagy bekapcsolná a systemrestorét! -
#1 Hat ez szomoru, mondjuk abszolut ertheto, tobb szaz gepen, tobb szaz konfiguracioban, programokkal vegigtesztelni a cuccot nem le7 konnyu.