2502
  • Kaszi46
    legalább annyit mondjon meg valaki pls hogy van egyáltalán ebbe a pre alpha demoban multi/lan mert már mind2t probáltuk de játszani nem tudtunk még mindíg.
    köszi
  • hykao #94
    Ez tényleg iszonyatosan jól mutat, lehet, hogy leüti a STALKERT majd!
    ...persze még várjuk mega full-okat...
  • hykao #93
    Elméletileg március környékére ígérték...
  • Serpa
    "Painkiller demo a jövő hónapban:

Téves riasztásnak bizonyult a néhány nappal ezelőtt felbukkant Painkiller alpha verzió híre, csupán néhány sajtós kolléga érezte úgy, hogy a birtokukba jutott tesztelésre szánt matériát meg kell osztania a nagyközönséggel. Az eset kapcsán fény derült a demonstráció érkeztének dátumára is: a teljes pompájában tündöklő People Can Fly produktum bemutatóját a következő hónap folyamán veheti birtokba az akcióra éhes publikum. A remeknek ígérkező túlvilági kaland végleges verziójára sem kell már oly sokat várnunk, hiszen a PC-s világpremiert március magasságára tervezi a kiadó."

by 576.hu
  • grebber
    Mikorra várható a teljes game???
  • Kaszi46
    probálta már 1általán valaki multiban?????????
    segitsetek plííííízzzz
  • hykao #89
    Megnéztem én is a játékot.

Hát a grafika az valami veszett jó, és gyors is!!!

Én komolyan mondom, ilyen gömbölyű íveket még nem láttam egyik játékban sem.
  • Kaszi46
    jaigen azt irja hogy az ip nem válaszol
  • Kaszi46
    valakiiii!!! haverommal hiába probálunk manuálisan csatlakozni egymáshoz nem megy pedig nagyon jo lenne ez a kis drágaszág multiban. ha tud valaki valamit arrol hogyan lehet összehozni az online hentet ne kiméljen!
    köszi 46
  • Kaszi46
    jatszott mar valaki multiban?
  • grebber
    BOCS mindenért hogy leirtam ezt a játékot!!!!
    Játszottam vele jó lesz meg szép is!
    Nekem az nem tetszik benn hogy néha egy lövéssel széttszakítja az ellenfelet!
  • Malakai
    Az alpha verzió egy játéknál általában azt jelenti, hogy a játéot ki lehet próbálni, de még annyira nincs kész, hogy nemhogy bugfixelve nincs, de rengeteg dolog hiányzik is a játékból. A pre-alpha az-az ez előtti stádium, kb olyan majdnem alpha. :)
  • ricsi1
    ja a "pre alpha",tényleg az mit jelent??
  • Corey
    skacok, elvileg van vmi új verzió, jobb netes kóddal elvileg..vki tud róla vmit? Lifeforce, esetleg te?
  • csabawarchief
    Sztem nem rossz ahhoz képest hogy pre-alpha. lesz még mit javítani :)
  • zaki
    na, én most szedem a cuccost, dél körül már ki is próbálom :)
  • Gabe18
    Üdv!
    Megnéztem,hát egy nagy képzeletbeli bocsánatkéréssel tartozom a készitőknek.Mert ami képet láttam eddig belőle,engem nem nagyon hatott meg,főleg hogy sokszor a Serious Sam-hez hasonlitották,ami nekem nem különösebben tetszett.
    Na de ez,hát ez valami ultrabrutál jó!A hangulata valami elképesztően bejön ezekkel éloholt figurákkal,felnyársalo fegyverekkel,stb... Szóval ez nagyon ott van a szeren!
    Azt mondjuk nem tudom miért volt,hogy az első pálya tök jol ment,míg a 2.bizony rettentően akadozott.Hát mondjuk az is igaz,amit az infóban feltüntetnek ajánlott gépigényt attol elmaradok az 1600+ -os AMD-vel,meg az ATI 9600-assal.
    Na de máris van haszna a "kilopott" alfának,mert szerzett egy új "rajongot" a Painkillernek,a személyemben.
  • dikki*yysw
    Jah
  • hykao #75
    HDC-n fenn van.
  • insp
  • M@TriX
    egyet értek, amúgy ehhez a gémhez annyit, hogy a grafikában azért a csúcsra fog törni és az időlassítás a'la Matrix is király lesz.
    Amúgy meg egy kis változatosság jó lesz így HL2, Doom3 és Stalker gémelés közben. ;)
    Amúgy ennek a játéknak a megjelenése tűnik a legbiztosabbnak. ;)
  • Corey
    Kifagy a 2. pálya elején mindig, konfig: 2500+ amd, ati 8500, 512 ram.. vmi tanács? bár mondjuk nem csodákszom, hisz alfa..a többi pálya tökéletesen megy.
  • HammeRed
    Painkiller.PREALPHA-SPANKiNG
  • grebber
    Ez mindig attól függ kinek szólsz be
  • HuAn82
    Látom büszke voltál a Stalker topikban, hogy itt aztán megmondtad!

"Kit érdekel ez a game a lényeg a S.T.A.L.K.E.R klassisokkal jobb lesz!!!!!!!!"

Tudod a többség ezzel itt tisztában is van csak neked van ennyi "eszed", hogy ezt állandóan leírod! Ez egy egyszerű hent game. Soha nem akart a Stalker, vagy a D3, HL2 babérjaira törni. Szóval ha kiélvezkedted magad és a játékkal kapcsolatban nincs érdemi hozzászólásod akkor légyszíves húzz a fr@ncba. Köszi!

• Teperinke
    honnan tudod?
  • grebber
    Kit érdekel ez a game a lényeg a S.T.A.L.K.E.R klassisokkal jobb lesz!!!!!!!!

----------------------->S.T.A.L.K.E.R<---------------------
  • Teperinke
    Gondolom úgy értette, hogy a painkiller ALFA jobb, mint a stalker ALFA, mivel ezzel játszani is lehet (a stalkerrel inkább csak bencsmárkodni meg nézelődni)
  • HuAn82
    Ez lemaradt.
  • HuAn82
    Legyen az! Aztán majd mindenki nézhet ki a fejéből. Ezután már az következik, hogy leütik a készítőket a munka első fázisában és hazaviszik őket. Hajrá lopkodás! LOL!
  • grebber
    DC-n megtalálod
  • Kandurex
    Talán nem kellene forró anyagot tartani on-line -ba...
  • dikki*yysw
    bazze. szűnjön meg minden játékstúdió, akkor talán abbahagyják ezt a faszságot hogy mindent el kell lopni.
  • grebber
  • grebber
    Királyabb a S.T.A.L.K.E.R-nél?
    Messze nem egy kategoriába vannak ami a cselekményt illeti meg grafikailag is elmarad töle!!

------------------> S.T.A.L.K.E.R <--------------
  • neozed
    Valaki küldene nekem egy címet, ahol "megvásárolhatom"?
    THX
  • hykao #52
    Oké, oké...
    ...figyelmetlen voltam...
  • Dynamic
    Köhmm, read #22-től felfele az összes...
  • hykao #50
    Emberek!

Úgy hírlik, a Painkiller alfája is kiszivárgott!!!
  • Teperinke
    2004. március 10.