2502
-
#95 legalább annyit mondjon meg valaki pls hogy van egyáltalán ebbe a pre alpha demoban multi/lan mert már mind2t probáltuk de játszani nem tudtunk még mindíg.
köszi -
#94 Ez tényleg iszonyatosan jól mutat, lehet, hogy leüti a STALKERT majd!
...persze még várjuk mega full-okat... -
#93 Elméletileg március környékére ígérték... -
#92 "Painkiller demo a jövő hónapban:
Téves riasztásnak bizonyult a néhány nappal ezelőtt felbukkant Painkiller alpha verzió híre, csupán néhány sajtós kolléga érezte úgy, hogy a birtokukba jutott tesztelésre szánt matériát meg kell osztania a nagyközönséggel. Az eset kapcsán fény derült a demonstráció érkeztének dátumára is: a teljes pompájában tündöklő People Can Fly produktum bemutatóját a következő hónap folyamán veheti birtokba az akcióra éhes publikum. A remeknek ígérkező túlvilági kaland végleges verziójára sem kell már oly sokat várnunk, hiszen a PC-s világpremiert március magasságára tervezi a kiadó."
by 576.hu -
#91 Mikorra várható a teljes game??? -
#90 probálta már 1általán valaki multiban?????????
segitsetek plííííízzzz -
#89 Megnéztem én is a játékot.
Hát a grafika az valami veszett jó, és gyors is!!!
Én komolyan mondom, ilyen gömbölyű íveket még nem láttam egyik játékban sem. -
#88 jaigen azt irja hogy az ip nem válaszol -
#87 valakiiii!!! haverommal hiába probálunk manuálisan csatlakozni egymáshoz nem megy pedig nagyon jo lenne ez a kis drágaszág multiban. ha tud valaki valamit arrol hogyan lehet összehozni az online hentet ne kiméljen!
köszi 46 -
#86 jatszott mar valaki multiban? -
#85 BOCS mindenért hogy leirtam ezt a játékot!!!!
Játszottam vele jó lesz meg szép is!
Nekem az nem tetszik benn hogy néha egy lövéssel széttszakítja az ellenfelet! -
#83 Az alpha verzió egy játéknál általában azt jelenti, hogy a játéot ki lehet próbálni, de még annyira nincs kész, hogy nemhogy bugfixelve nincs, de rengeteg dolog hiányzik is a játékból. A pre-alpha az-az ez előtti stádium, kb olyan majdnem alpha. :) -
#81 ja a "pre alpha",tényleg az mit jelent?? -
Corey #80 skacok, elvileg van vmi új verzió, jobb netes kóddal elvileg..vki tud róla vmit? Lifeforce, esetleg te? -
#79 Sztem nem rossz ahhoz képest hogy pre-alpha. lesz még mit javítani :) -
#78 na, én most szedem a cuccost, dél körül már ki is próbálom :) -
Gabe18 #77 Üdv!
Megnéztem,hát egy nagy képzeletbeli bocsánatkéréssel tartozom a készitőknek.Mert ami képet láttam eddig belőle,engem nem nagyon hatott meg,főleg hogy sokszor a Serious Sam-hez hasonlitották,ami nekem nem különösebben tetszett.
Na de ez,hát ez valami ultrabrutál jó!A hangulata valami elképesztően bejön ezekkel éloholt figurákkal,felnyársalo fegyverekkel,stb... Szóval ez nagyon ott van a szeren!
Azt mondjuk nem tudom miért volt,hogy az első pálya tök jol ment,míg a 2.bizony rettentően akadozott.Hát mondjuk az is igaz,amit az infóban feltüntetnek ajánlott gépigényt attol elmaradok az 1600+ -os AMD-vel,meg az ATI 9600-assal.
Na de máris van haszna a "kilopott" alfának,mert szerzett egy új "rajongot" a Painkillernek,a személyemben. -
#76 Jah -
#75 HDC-n fenn van. -
#72 -
#71 egyet értek, amúgy ehhez a gémhez annyit, hogy a grafikában azért a csúcsra fog törni és az időlassítás a'la Matrix is király lesz.
Amúgy meg egy kis változatosság jó lesz így HL2, Doom3 és Stalker gémelés közben. ;)
Amúgy ennek a játéknak a megjelenése tűnik a legbiztosabbnak. ;) -
Corey #69 Kifagy a 2. pálya elején mindig, konfig: 2500+ amd, ati 8500, 512 ram.. vmi tanács? bár mondjuk nem csodákszom, hisz alfa..a többi pálya tökéletesen megy. -
HammeRed #68 Painkiller.PREALPHA-SPANKiNG -
#66 Ez mindig attól függ kinek szólsz be -
#65 Látom büszke voltál a Stalker topikban, hogy itt aztán megmondtad!
"Kit érdekel ez a game a lényeg a S.T.A.L.K.E.R klassisokkal jobb lesz!!!!!!!!"
Tudod a többség ezzel itt tisztában is van csak neked van ennyi "eszed", hogy ezt állandóan leírod! Ez egy egyszerű hent game. Soha nem akart a Stalker, vagy a D3, HL2 babérjaira törni. Szóval ha kiélvezkedted magad és a játékkal kapcsolatban nincs érdemi hozzászólásod akkor légyszíves húzz a fr@ncba. Köszi!
-
#64 honnan tudod? -
#63 Kit érdekel ez a game a lényeg a S.T.A.L.K.E.R klassisokkal jobb lesz!!!!!!!!
----------------------->S.T.A.L.K.E.R<--------------------- -
#62 Gondolom úgy értette, hogy a painkiller ALFA jobb, mint a stalker ALFA, mivel ezzel játszani is lehet (a stalkerrel inkább csak bencsmárkodni meg nézelődni) -
#61 Ez lemaradt. -
#60 Legyen az! Aztán majd mindenki nézhet ki a fejéből. Ezután már az következik, hogy leütik a készítőket a munka első fázisában és hazaviszik őket. Hajrá lopkodás! LOL! -
#59 DC-n megtalálod -
#57 Talán nem kellene forró anyagot tartani on-line -ba... -
#56 bazze. szűnjön meg minden játékstúdió, akkor talán abbahagyják ezt a faszságot hogy mindent el kell lopni. -
#55 -
#54 Királyabb a S.T.A.L.K.E.R-nél?
Messze nem egy kategoriába vannak ami a cselekményt illeti meg grafikailag is elmarad töle!!
------------------> S.T.A.L.K.E.R <-------------- -
#53 Valaki küldene nekem egy címet, ahol "megvásárolhatom"?
THX -
#52 Oké, oké...
...figyelmetlen voltam... -
#51 Köhmm, read #22-től felfele az összes... -
#50 Emberek!
Úgy hírlik, a Painkiller alfája is kiszivárgott!!! -
#49 2004. március 10.