2502
  • zaki
    nem is csodálkozom rajta, a kijött alpha gamek közül eddig ez a legjobb
  • hykao #134
    De jó is, hogy direkt nem nehéz ez a verzió, legalább jól körül lehet nézni, van látnivaló bőven.
    Én még FPS játékban ilyen kerek ívekkel nem találkoztam, és egyáltalán nem nevezném lassúnak, ahogy az engine dolgozik!!!
  • insp
    Mondjuk én párszor már végigtoltam :)
  • zaki
    hát a templomig kb 15 perc alatt jutottam el
  • hykao #131
    Ja kb.
  • zaki
    hát pedig körbejártam a templomot, na mind1 :)
  • zaki
    na majd megnézem nemsokára, köszi
  • insp
    2x15 perc alatt végig lehet tolni ezt a bétát. +5 perc a főmonszta.
  • hykao #127
    Akkor a templom mögött még beakadva lehet egy ellenfél.
  • zaki
    ez az egész k*baszott jól néz ki, iszonyat brutál a grafika
  • zaki
    tudom, de a templomnál hiába követtem a nyilat, nem volt semmi sehol... a mocskos nyíl folyton a templom körül mozgott, de ott semmi
  • hykao #124
    Kibaszott jól néz ki ez a középkori város.
  • zaki
    asztak*rva! én itt még nem is jártam, csak az 1. pályán a temetőben voltam, húdekirály
  • hykao #122
    Mindenhol meg kell ölni mindenkit, és akkor valahol a közelben megjelenik egy lángoló vörös kör, arra kell továbbmenni mindig!
  • hykao #121
    Tudom, hogy sok lett, és nagyok, de ezeket mindenképpen érdemes végignézni!
  • zaki
    különben itt mit kell csinálni a templomnál? mert ott fejeztem be, nem jutottam tovább :(
  • hykao #119

• hykao #118

• hykao #117

• hykao #116

• hykao #115
    Már jönnek is...
  • Kandurex
    na? nyomassatok :)
  • zaki
    én is
  • hykao #112
    Kérésed számomra parancs, mindjárt beszórok párat.
  • NeoMaN
    Én még csak a videjót láttam, de szvsz ez isteni game, nagyon várom!
    imádom az agyatlan vélres hentet gyönyörű graffal....
    betehetnétek nekem addig is néhány nyálcsorgató screenshot-ot...
  • zaki
    thx, majd kipróbálom :)
  • hykao #109
    Az a bloodlust mód, azaz vérszomj, vérontás.
    Azt hiszem 9-es gombbal aktiválod.
  • zaki
    na meg a 3. kép a 38. hozzászólásban az micsoda is valójában? mert 1X bejött nekem játék közben, hát az is vmi ultrabrutál volt :)
  • zaki
    no meg nagyon királyul vannak megcsinálva az ellenségek, kira nagyon amikor szétloccsannak, meg hátrarepülnek, leszakadt végtagok, vértenger, rongybaba fizika is ott van, majd még délután nyomom a gameval, 1előre nagyon megtetszett elsőre
  • zaki
    húú, kipróbáltam a gamet, és iszonyat komoly... nagyon ott van a hangulat, tök sötét, csa 1 kis rész van megvilágítva, és hirtelennek 8-an előtted a zombik... nagyon brutál... de csak ez a 2 pityu van? mert csak 1 puska, meg egy vmi vágóeszköz volt... ja, és van a játékban bullettime, vagy mi az, amikor az Enter-t lenyomjuk? ezt csak azután vettem észre mielőtt éppen kiléptem volna a játékból.
  • Serpa
    ilyenekkel nem foglalkozok.
    bocsi. :-)
  • Kaszi46
    akkor mondj 1et pls,vagy azt mond meg hpogyan lehet ugy szervert inditani hogy az tört legyen.köszi:99)
  • Serpa
    tört server
  • Kaszi46
    *cd kulcs miatt kivág
  • Kaszi46
    nem lehet vele multizni cd kulcs.
    van valami megoldásod erre?
  • grebber
    A full lesz jobb!!!
  • hykao #99
    Ahogy írtam: "...persze még várjuk mega full-okat..."

Majd, ha kezünkben mindkét játék teljes verzója, akkor tegyél kijelentéseket...

Egyébiránt, a képi világra gondoltam...
  • grebber
    Ez nem lesz jobb mint a S.T.A.L.K.E.R!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • toMpEr
    van egy 500 megas single meg egy 100 megas multi alfa
  • insp
    Meglehet! Engem az érdekelne igazából, hogy hogyan oldják meg a belassítást esetleg multiban!

Szerintem két verzió van erre:
    1. Anno a Duke-os "baromiragyorsanfutok"
    2. Ami igazán ütős lenne, és szerintem baromi nagy újítás lehetne:
    Jó nehezen lehessen hozzájutni hasonló powerup-hoz, mint pl. az UT2003-ban (csak sokkal ritkábban), aztán ha abból összejött bizonyos mennyiség, akkor aktiválni lehetne az időlassítást. Ez kb. úgy nézne ki, hogy a Játékos ugyanúgy látná lelassulva a többieket, a többi játékos pedig nagyon lassan tudna abban az időintervallumban mozogni/lőni, miközben látná a kombót aktiváló játékost normál sebességen, amint éppen szanaszét henteli az egész brigádot.
    Ha pl. 2-3 percenként tudná valaki ezt előhozni úgy kb. 10 másodpercre, szerintem mindent ütne multiban a játék.

P.S: az ötletem természetesen copyright-os. Legjobb game designer díjra viszont bárki jelölhet!