2502
-
#135 nem is csodálkozom rajta, a kijött alpha gamek közül eddig ez a legjobb -
#134 De jó is, hogy direkt nem nehéz ez a verzió, legalább jól körül lehet nézni, van látnivaló bőven.
Én még FPS játékban ilyen kerek ívekkel nem találkoztam, és egyáltalán nem nevezném lassúnak, ahogy az engine dolgozik!!! -
#133 Mondjuk én párszor már végigtoltam :) -
#132 hát a templomig kb 15 perc alatt jutottam el -
#131 Ja kb. -
#130 hát pedig körbejártam a templomot, na mind1 :) -
#129 na majd megnézem nemsokára, köszi -
#128 2x15 perc alatt végig lehet tolni ezt a bétát. +5 perc a főmonszta. -
#127 Akkor a templom mögött még beakadva lehet egy ellenfél. -
#126 ez az egész k*baszott jól néz ki, iszonyat brutál a grafika -
#125 tudom, de a templomnál hiába követtem a nyilat, nem volt semmi sehol... a mocskos nyíl folyton a templom körül mozgott, de ott semmi -
#124 Kibaszott jól néz ki ez a középkori város. -
#123 asztak*rva! én itt még nem is jártam, csak az 1. pályán a temetőben voltam, húdekirály -
#122 Mindenhol meg kell ölni mindenkit, és akkor valahol a közelben megjelenik egy lángoló vörös kör, arra kell továbbmenni mindig! -
#121 Tudom, hogy sok lett, és nagyok, de ezeket mindenképpen érdemes végignézni! -
#120 különben itt mit kell csinálni a templomnál? mert ott fejeztem be, nem jutottam tovább :( -
-
-
-
-
#115 Már jönnek is... -
#114 na? nyomassatok :) -
#113 én is -
#112 Kérésed számomra parancs, mindjárt beszórok párat. -
#111 Én még csak a videjót láttam, de szvsz ez isteni game, nagyon várom!
imádom az agyatlan vélres hentet gyönyörű graffal....
betehetnétek nekem addig is néhány nyálcsorgató screenshot-ot... -
#110 thx, majd kipróbálom :) -
#109 Az a bloodlust mód, azaz vérszomj, vérontás.
Azt hiszem 9-es gombbal aktiválod. -
#108 na meg a 3. kép a 38. hozzászólásban az micsoda is valójában? mert 1X bejött nekem játék közben, hát az is vmi ultrabrutál volt :) -
#107 no meg nagyon királyul vannak megcsinálva az ellenségek, kira nagyon amikor szétloccsannak, meg hátrarepülnek, leszakadt végtagok, vértenger, rongybaba fizika is ott van, majd még délután nyomom a gameval, 1előre nagyon megtetszett elsőre -
#106 húú, kipróbáltam a gamet, és iszonyat komoly... nagyon ott van a hangulat, tök sötét, csa 1 kis rész van megvilágítva, és hirtelennek 8-an előtted a zombik... nagyon brutál... de csak ez a 2 pityu van? mert csak 1 puska, meg egy vmi vágóeszköz volt... ja, és van a játékban bullettime, vagy mi az, amikor az Enter-t lenyomjuk? ezt csak azután vettem észre mielőtt éppen kiléptem volna a játékból. -
#105 ilyenekkel nem foglalkozok.
bocsi. :-) -
#104 akkor mondj 1et pls,vagy azt mond meg hpogyan lehet ugy szervert inditani hogy az tört legyen.köszi:99) -
#103 tört server -
#102 *cd kulcs miatt kivág -
#101 nem lehet vele multizni cd kulcs.
van valami megoldásod erre? -
#100 A full lesz jobb!!! -
#99 Ahogy írtam: "...persze még várjuk mega full-okat..."
Majd, ha kezünkben mindkét játék teljes verzója, akkor tegyél kijelentéseket...
Egyébiránt, a képi világra gondoltam... -
#98 Ez nem lesz jobb mint a S.T.A.L.K.E.R!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#97 van egy 500 megas single meg egy 100 megas multi alfa -
#96 Meglehet! Engem az érdekelne igazából, hogy hogyan oldják meg a belassítást esetleg multiban!
Szerintem két verzió van erre:
1. Anno a Duke-os "baromiragyorsanfutok"
2. Ami igazán ütős lenne, és szerintem baromi nagy újítás lehetne:
Jó nehezen lehessen hozzájutni hasonló powerup-hoz, mint pl. az UT2003-ban (csak sokkal ritkábban), aztán ha abból összejött bizonyos mennyiség, akkor aktiválni lehetne az időlassítást. Ez kb. úgy nézne ki, hogy a Játékos ugyanúgy látná lelassulva a többieket, a többi játékos pedig nagyon lassan tudna abban az időintervallumban mozogni/lőni, miközben látná a kombót aktiváló játékost normál sebességen, amint éppen szanaszét henteli az egész brigádot.
Ha pl. 2-3 percenként tudná valaki ezt előhozni úgy kb. 10 másodpercre, szerintem mindent ütne multiban a játék.
P.S: az ötletem természetesen copyright-os. Legjobb game designer díjra viszont bárki jelölhet!