2502
-
#176 Valaki tudna mondani egy helyet ahonnan le lehetne kapni ezt az alphát? A képek alapján naon megtetszett, le akarom tesztelni hogy megy :)
DC-n néztem, ott szinte senkinek sincs meg, warez-oldalakon se találtam... Ti honnan szedtétek le? -
#175 Nincs benne végtelen élet mert én meghaltam annál a nagy sárkánynál! -
"Painkiller: Mellékhatások
A Painkiller még tartogat érdekes meglepetéseket. A legújabb képeken, amit Grath hörgőborzainak köszönhetünk, a halál utáni élet furcsa pespektíváját vehetjük szemügyre. Még a végén a Painkiller lesz a titkos befutója az idei év FPS felhozatalának :)"
by Hardwired.hu
-
Gandibá #172 Jó lesz a game, és mikor jön ki a full? -
#171 multizni akrok veleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de nem lehet -
#170 egy idő után magától is előjön a vérszomj, a vérengzési vágy...
...azaz nem biztos, hogy megnyomtad a 9-est... -
#169 valószínű... de király nagyon nem? :) -
#168 Aha
Ezekszerit neha megnyomtam a 9est:) -
#167 a 9-es gom megnyomásával, és ez a Bloodlust -
#166 Lehet hogy mar volt rola szo, de azt valaki el tudna mondani hogy mi van akkor amikor elfeheredik a kep es csak piros szinek vannak es belassul az egesz?
Mitol jon elo, es mi ez? -
#165 Nagyon király a játék. Egyébként azért ilyen könnyű, mert végtelen élet van benne. -
#164 Ahogy gondoljátok... -
#163 Én is, bár februárban a demot azért kipróbálom. -
#162 aha, köszi a halpet. 1ébként annál a résznél nekem eléggé belassul a game, nektek nem? -
Gabe18 #161 Amikor töltödik az energiája,akkor kell löni a szobrokat,amikből az energiát kapja.Minél kevesebb szobor,annál kevesebbet kap viszza,aztán már semmit... -
#160 bazz, a 3. pályánál hogy kell kifingatni a mammutot? már leestem a földszintre a templomba, de akárhányszor elfogy az energiája, mindig feltöltődik... most vittem végig a 2. pályát, vmi ulltrabrutál a game... ez a gerendakilövő pityu nagyon ott van, király, ahogy a falra lehet láncolni őket -
#159 ok, majd berakom nemsokára -
#158 Elméletileg márciusban jön...de a demó már februárban... -
#157 Szép, de azért inkább megvárom a full verziót :) -
#156 Összedobtam egyet, beraktam a Moderátornak topicba! -
#155 oké -
#154 ok, majd szólj, ha találsz és berakom -
#153 De! -
#152 "és be leszel szarva tőle!"
asszem ez az az ok ami miatt inkább nem töltöm -
#151 hykao: nem nézel vmi fejlécet a játékhoz? :) -
#150 ja és celeron 1700mhz -
#149 nekem 256ram geeforce2 mx400 -
#148 nekem 2100-es cerka, 640ddram, gef3ti200 (128mb) a gépm, és ment a játék mint atom, néha kicsit belassult a game, amikor rámjöttek egyszerre 8-an, de nem vészes 1általán -
#147 hát, én nekem már akkor is fülig ér majd a szám, ha a ugyanilyen lesz a végleges verzió -
#146 hu vazz az eggyik részem azt mondja szedd le jó game jó grafika
a masik ne ne szeddle mert ugy is akadni fog és be leszel szarva tőle!
asszem a masodiknak kell igazat adnom -
#145 Biztos.
Februárban jön a demó, állítólag szebb, és jobb lesz, mint ez a verzió! -
#144 Na, mi van Kandúr, elakadt a szavad is a képek láttán??? -
#143 jó? király -
#142 sztem tuti, hogy a végleges verzióban majd leeht állítani a anehézségi szinten, gondolom ez a legkönnyebb fokozat, max. a medium -
#141 thx.akkor megyek,megkeresem:) -
#140 erre még nehéz felelni, mert egyelőre ez a verzó nagyon könnyű, és csak eszetlenül előretörő ellenfelekvannak (mint a filmekben a zombik), de a grafika az lélegzetelállító, ahogy a képeken talán látszik is... -
#139 yo game? -
#138 nagyon felhúztatok a képekkel vazz. mingyá letöltöm én is.
-
#137 az biztos :) -
#136 Gondolom azért, mert nézelődtél, gyönyörködtél a grafikában, a ködben!