2502
-
#216 csak az a baj, hogy ez nem az a kategória -
Skyline #215 Hát akárhpgyis nagyon frankó ez a játék szép a grafi jó a hangulta meg minden,de a horrorjátékok királya továbbra is a Silent Hill sorozat maradt/marad is...
-
Gandibá #214 Ebben egyetértek. Most jönnek majd sorjában a jó FPS-ek, többek közt a Painkiller is. -
#213 AZ jó csak más is jöhetne már! -
#212 HÉTFŐN JÖN A DEMO!!!!!!!!!!!!!
végre beindult az élet, mert eddig minden volt az elmúlt 3 hónapban, csak jó játék nem -
#211 Offkorz annak is fogok örülni hogy más játék is fog rajta menni :D -
Gandibá #210 Szerintem nem csak emiatt kell turbózni :) -
#209 Hi Gyermekeim!!
Na ez az a játék, ami miatt fel fogom turbózni a gépem!! :D Kár hogy még nem játszhatok az alphával :(( -
#208 Tévedsz...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#207 Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,
Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején. -
Gandibá #206 Egy gyűrű mind fölött, egy gyűrű kegyetlen.. -
#205 mit jelent magyarul a lábjegyzeted ? -
Gandibá #204 Új Prince of Persia-t. -
#203 szabad tudni mit ? -
Gandibá #202 Nem, mást szedek :) -
#201 meghallgattad ? -
Gandibá #200 Hát egy tunker játékba csak nem raknak dáridót vagy britni szpíszt :D -
#199 elég metal -osak. -
#198 most szedem. -
#197 én még nem... milyenek? -
#196 mp3 -akat meghallgatáttok ? -
Gandibá #195 Jó kis flashes oldal! -
#194 jaja, láttam, elég ütős :) -
#193 Painkiller Official Site -
Gandibá #192 Nem hinném :( -
Gabe18 #191 Vajon megérünk-e mégegyszer egy játékot ami abban az időpontban jelenik meg amit elsőre mondanak rá? -
#190 hát beszarok behugyozok (már elnézést)... újabb 2 hét csusza: április 12-re halasztották a megjelenést, de viszont február 16-án jön a demo. ezt a gamestaron olvastam -
#189 -
Gandibá #188 Sírjunke eggyütt :( -
#187 bazzeg, 2 hét csusza... :( -
Gandibá #186 Hardwireden:
"A fájdalomcsillapítók hatása enyhült az utóbbi napokban, ezért a Dreamcatchernek hatásosabb, a migréneket kellőképp csillapító hatóanyag után kellett néznie. Magyarán a beígért március 16-ai megjelenés helyett 29-én mászhatjuk meg az égbeszökő főmonsztákat." -
soldier #185 ja megvan:) -
soldier #184 HDC?
az mi?:) -
Gandibá #183 HDC pl. -
soldier #182 HONNAN LEHET LETÖLTENI EZT A PAINKILLER DEMOT? -
Gandibá #181 Engem érdekel, de hát nagyok közül az fog szerintem kijönni a legkésőbb. -
#180 Lassan már én is így gondolkodom. Komolyan. -
#179 "Mi az a HalfLife 2? Engem már nem érdekel!"
ez a beszéd -
#178 Srácok!
Ez a game überállat... már most.
Szerintem igen remekbeszabott Játékocska, hihehetetlenül jól eltalált hangulat és könnyfakasztóan egyszerű - hogy hogy eddig senkinek eszébe nem jutó - apróságok, amik feldobják a Játékot (karóvető: észvesztően óriási ötlet!)...
Nagyon várom!
Más: 76 screeshotot ellőttem közben, s mivel nekem a végén kifagyott (nagy szörnyedvénnyel szintről szintre zuhantunk és miután feltöltődött a fehér sugarakkal, a következő szinten már - 002 életerőnél - kifagyott a game!) hát véginéztem őket.
TÖKKKKKÉLETES!
Minden maxon, 2x-es és 4xx AA mellett is fut, gyönyörű...
Szuperlativuszok és szuperlativuszok.
Mi az a HalfLife 2? Engem már nem érdekel!
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#177 HDC