27
-
#27 OFF: Hol élsz te? Hapi ötször fagy? LOL! Ha normális a hardver és nem olyan amit Józsi bácsi 5 feles után heggesztett a sufniban akkor bizony nem fog fagyni! Miért kellene állandóan driverek keresni? A gép szól, hogy van új, nyomsz kb 3db 'ok'-t és más dolgod nincs is! Ha nem tudod miről beszélsz, akkor inkább ne szólj hozzá a témához! OFF vége
A cikkel kapcsolatban: Hiba ezt így kihozni! Mert lehet, hogy több funkcióval látták el, de attól nem lesznek szebbek a játékok! -
#26 Hogy ma is tanulhass valamit! -
#24 Gondolom ennyire tellett tőle -
Breki #17 haha: rendkívül építő hozzászólás volt :) Aki nem tudja másra használni a gépét, mint játékra, az tegyen pontosan úgy, mint Te. -
#13 csak szeretnéd... -
#11 :Ö -
#10 Tehát a sony megirigyelte az XBOX finomságait. HDD, ethernet...
jó jó... van benne tv tuner... de minek??? az emberek 99%a szerintem TVvel használja a konzolt... akkor mi a fenének bele tuner? :)
a DVD író is elég érdekes koncept... AHAAA... szóvalhogy tv-ből DVDre veszed fel a filmeket... Ó JAJJJ... hát ez elég gáz azért...
és mindezt ilyen baromi drágán eléggé durva dolog kiadni. szerintem bukó lesz igencsak. -
Ali #9 Ideje lenne kirúgnia a designerét a sonynak...
Rettenetesen néz ki. -
Hydro_man #8 Csatlakozom! Az igazi házi computer a PC és nem PS... -
Nyiri #7 Akarmilyen jo akkor sem fogok egy pc-sitett console szornyeteget venni. Inkabb PC. -
#6 nem lesz olcso az tuti:)
olyan 400-600$-t beszélnek
-
#5 Poén a gép, de a "Mennyi?" szerintem nem a memória mennyiségében a legfontosabb -
#3 Hogy-hogy mennyi? Te nem tudod, hogy "640kbyte mindenre elég."??? :)) -
#2 csak rádugod a billt,egeret, és ott a computer:))
remélem windows nem lessz rá , mer akkor elbujdosok
még arra lennék kiváncsi mennyi memoria lesz benne
-
#1 na ez odab@sz! :)))