Mátrix napszemüvegek

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ben007
24$ tudok venni 130$<#nyes>LOL

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

napszemüveg, ami valóban védi a szemet, megfizethetõ áron
MO-n lehet vhol venni ilyen szemüvegeket?
paynes
jajj ezt is az a szemétláda sodi nyitotta<#banplz><#banplz><#banplz>

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

adam17
Vision nincs véletlenül? 😄
130 $ azért kicsit soknak tûnik...

CSOCSO
Blinde designos van nekem..
ha kell neked blinde neo-s megoldhato.. kuldesz ki manit es hazakuldom neked

kb olyan 130 dolcsibol kijon aszem...
adam17
Írtam neked emailt, de nem tudom olvasod -e.

Nem tudjátok hol lehet kapni Neo-s szemüveget?
Azt láttam hogy 2 féle van (www.thematrixshop.com), egy ilyen Blinde ami kurvadrága, meg Vision, amit 24$ -ért irnak a fentebb említett helyen.
Nem tudjátok, Mo.-n nem lehet ilyet beszerezni?

frodó néni
hol lehet morpheus-os napszemüvget kapni?

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

CSOCSO
azonkivul titan keretet se kapsz oklihoz
de amugy leszarom hogy titan.. polir az kell mert a mostani is olyan es bejon..
CSOCSO
mai napig nem ertem hogy miert van okli laz. olyan mint a buffalo...11 eves ocsem meg elhordja az ilyen bohoc ufo szemuvegeket
azert adjak 80$-ert mert kezd lecsillapodni a matrix laz es felnek hogy rajtuk marad😊

persze hogy a 240$-ra gondoltam...

spyderco
Nem akarok kötekedni de hol kapsz 80$-ért fullos polarizált Oakley-t? (vagy a 240$-ra gondoltál mert akkor igazad van) Abban egyetértek hogy jobban néznek ki mint ezek.

http://www.o-store.hu

lol ennyi penzert olyan fullos polarizalt oakley-t kapok, ami joval jobban nez ki mint ezek

CSOCSO
nah aki akar matrix szemcsit az nalam kopogjon!
CSOCSO
a smith szemcsire ennyit mondok:
CSOCSO
UHH BAMMEG!!!

80 dolcsi!!!!!!
nah ha kel szemuveg es nem szallitanak haza akkor megbeszelhetjuk hogy hogyan tudom neked hazakuldeni!
CSOCSO
mondjuk nekem a masodik vagy a harmadik reszbol kene smith szemuvege:
CSOCSO
mar en is gondolkoztam hogy veszek matrix szemuveget.. amugy a matrix film fooldalan.. van a dragabbik olyan 50 ezerert.. es van az olcsobb olyan 10 ezerert... azhem..de lehet rosszul emlexem...
frodó néni
Hol lehet kapni olyan nap szemüveget amilyen a morpheusnak van az egyben?

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

nem tudom mért panaszkodik mindenki, normális napszemüveget, ami márkás 20-30k alatt nem nagyon kapható

PResident Evil
*lol*

Randal
Nana😊
Nem vagyok nõ.
Vgy te vagy Collie királynõ bikája, vagy kutyuskája?😊
Esetleg a születésnapjára kapott lova?

The Garrett
ammegmi? ottvagyok IRC en.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lteebee
Persze, az sem ha egy ostornyél lóg ki a seggedbõl, ez meg itt ugat hozzá...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

[HUN]PAStheLoD
msn címed van ??

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
kár a retinádért ...de nem kell neked ilyen stuff! takard a szemed valami szennyes neonáci irománnyal

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Randal
ehh, egy fél literes Coca-Cola elõállítási költsége is max 50Ft. Talán.

Csak azé, mer xy filmbe ez volt a szemüveg, azé adjak ki érte +ezer ,forintokat. menjenek má.

Majd ha olyan dús gazdag leszek, hogy már semmi sem botránkoztat meg, akkor megveszem (szöveg kicsit átalakítva egy alapfilmbõl😊 )

Lacee
Tényleg parasztvakítás, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a mátrix miatt ilyen drága... Egy másik úgynevezett "márkás" napszemcsi is lazán 30 ropi..

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Faki
VÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ EZT A PARASZTVAKÍTÁST!!!! EGY SZAROS MÁTRIXOS SZEMÜVEGÉRT 50 RUGÓT?!!! HÁT BESZAROK!!

Na de most komolyan... aki ezt megveszi annak meg gratulálok, mert szerintem ezek az emberek gyüjtöttek Esmaraldának a szemmûtétre. Gratula!
Ennyi ésszel szabadlábon...

The Garrett
jajaajaj 😄

Galy
új webkamera?

😊
The Garrett
Ittvan az én kis drágám. Nem pont u.a. mint a filmben de nagyon hasonlít imho. LEgalábbis mindenkinek a Matrix jutott róla eszébe.

SoDI---
, de akkor is, ha olyan készüléked van, máris extrémebb vagy mint a többiek...

Milyen többieknek, ha egyszer nagyon népszerû termék? :-)) (sok embernek lesz belõle saját példány nagyon hamar)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Talán igazad van, de ami mondjuk az ikreken volt, az már elég speciális formájú ahhoz, hogy elég sok embernek leessen 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Z
"Amugy a smithes nekem is tetszik, de 40 ezerért már olyan szemüveget csináltatok magamnak, hogy smith ügynök is leszopná magát egy olyanért..."-
aztaqrva! mit csináltál volna a 300 millió bucksból, amibõl a filmek készültek (2., 3.)??!?!?!?!?!?!
Felveszlek menedzsernek a cégemhez!!!

Amúgy a sima napszemüvegek (police és a többiek) alapból is kegyetlen-sumaher-drágák...de a mátrix szemcsik még dobnak egy 25-40%-ot szerintem. Amúgy olyan helyre kell menni, ahol igazi optikus dolgozik, mert a legtöbb szemészeti "szaküzletben" gagyik az eladók. Egy paraxiális sugárátvezetést nem tudnának megcsinálni egy bikonvex lencsén...

Akinek nem inge...: Vegyétek csak meg a mátrixos szemcsit, hátha rátapos valaki, bár tutira azt is kibírja!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Match
*és persze áfával 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
*az árak szemüvegtokkal együtt értendõk

Match
45 rudo kurvasok érte!
Na Sodi ne mond már nekem hogy a szûrõd 7 ezer!!
Az én szemüvegem (nem napszemüveg, hanem rendes dioptriás), szûrõs lencsével, 7 ezer forint volt! Vegyük bele hoyg ismerõsnél, volt, amugy 11 ezer lett volna. Na hogyha azt mondom hogy tegyenek bele sötétített lencsét, akkor max elkérnek értte 12-t.
Tehát azért mert neo, azért legombolnak 33 ezret....kissé túlzás.
Amugy a smithes nekem is tetszik, de 40 ezerért már olyan szemüveget csináltatok magamnak, hogy smith ügynök is leszopná magát egy olyanért...

Blasta
Tisztára mint az ált. isiben.
Ott vettünk olyan cuccokat, ami a sztároknak volt...
Sodi még nem nõtte ki ezeket a dolgokat...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
De baze, az a mobiltelcsi, egy egyedi darab!
Egyedi stílusa van, nem számít igazán tömegterméknek. A tudásával nem vagyok tisztában, de akkor is, ha olyan készüléked van, máris extrémebb vagy mint a többiek, ezért kissé érthetõbb a telefon sikere, mint az idióta napszemüvegeké, hiszen ha rádnéz bárki is, TUTI nem vágja le, hogy ilyen volt Smith ügynöknek!
Ezt CSAK te fogod tudni, és ez a szánalmas, hogy azért veszed meg, hogy magadat nyugtatgasd: NEKEM SMITH-ES SZEMCSIM VAN, NEKEM SMITH-ES SZEMCSIM VAN......

BROÁF

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
Hülyébb nem vagy, ugyanannyira hülye vagy!

"van értelme Smith ügynökös szemcsit venni?)!"
Pedig pont ezt a kérdést kéne feltenni. 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SoDI---
úgy érzed, hogy egy Matrixos szemüvegben (...) te több vagy, jobb vagy, netán egyenesen Smith ügynök vagy

Nem vagyok hülyébb, mint az a több mint egymillió ember, aki kevesebb mint 3 nap alatt szétkapkodta a Samsung mobilokat, csak azért, mert Trinity néhány másodpercig azzal dumcsizott a filmben, de ezt asszem már mondtam 😊
Õk is többségében érett, felnõtt emberek, nem pedig óvodások. De ennyi hülyeség kell az élethez akkor is 😊
Nem vagyunk gépek, hogy mindent racionálisan nézzünk (mennyi lehet ezen a kereskedõ haszna? van értelme Smith ügynökös szemcsit venni?)!

ipszilon
na jah! de mi pestiek vagyunk (akik a szmoghoz szoktak és nem a naphzo :-))

Ams
éppen ez a kinai piaci darab!
max 10be kerülhet.
a többit az ilyenekkel fizettetik ki mint te, akik azért veszik meg mert "smithnek nézek ki benne", (ami nevetséges, mert ugyanolyan gázul fogsz kinézni benne) és ez téged minõsít.
kb. mint egy 8 éves.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

SoDI---
Néhány száz forintos digitális szar is méri neked az idõt 😊

SoDI---
Hidd el, elég sokan megveszik így is 😊

FREAK
még mindig nem 50 ezer

egy órát kicsivel bonyolultabb és precízebb munka összeszerelni, az anyagai is sokkal nemesebbek, és mégis van 10 ezerért tökéletes óra

nehogymár egy napszemüveg drágább legyen, én összeszerelem neked ingyen, mi ezen a költség?

Riszpekk

FREAK
mert a termék nem ér annyit

ami 10 ezret ér, ne adják el 50 ezerért, vagy adják, de én tuti nem teszem meg azt a szívességet, hogy kifizetem

Riszpekk

SoDI---
Azért mert van pofájuk hasznot elkérni?
Arra is gondolnod kellene, hogy van egy szemüvegben tervezési költsége is, amit szintén meg kell téríteni.
Az UV szûrõ, és néhány használt fémötvözet után fizetnie kell a gyárnak a technológia tulajdonosának a licensz-díjat.

Nem csak alapanyagár, meg összeszerelési költség van a világon!

Oldal 1 / 4Következő →