39
-
Smyth01 #39 Sziasztok! Elszállt a partyció a winyómban, nem akarja látni az adatokat és így elsem indul rajta semmi.. Viszont az elektronikával nincs baj, látja a winyót magát, OP rendszeren belül nem lehet megnyitni, ez egy 200gb PATA133 HDD de van egy másik ugyaniyen típusu 80as ugyanezzel a problémával. Lehet ezekkel valamit kezdeni?! Köszönöm! -
#38 Van egy MAXTOR (20 GB) vinyom és csak annyi a gondom van, hogy nem ismeri fel a számítógépem, ha mobil rackbe tettem be.
Végül kipróbáltam úgy is, hogy indirekt módon bekötöttem, hogy kiiktasam a mobil rack által okozott problémát.De így sem müködik. Nem tud valak segíteni?
Mi lehet a próbléma? -
#37 Helló!
Sajnos a napokban elfüstölt a winchesteremnek az elektronikája, két évig bírta. Tudnátok segíteni, hogy honnan lehetnek szerezni elektronikát (bontóból persze)?
A típusa: Seagate Barracuda ATA IV - ST380021A -
#34 Hát öcsém. Ez is csak Maxtorral fordulhat elő, az tuti. Neked is szép kerek egységsugarú köröd van -
Impi #32 Nem ideillő, de megkérdem!
Maxtor 40 GB-s merevlemezem motorvezérlő IC-je
elfüstölt. Igaz 5 hónapos volt a garanciát mégsem
tudtam érvényesíteni. Kérésem: nincs valakinek
működő elektronikája?
MODEL 4D040H2 Köszönettel Impi -
#30 Apropó gari... Ha jól tudom, szinte egyik gyártó sem ad a vinyóira 1 évnél több garanciát (vagy ha mégis, akkor meg ritka, mint a fehér volvó) :-\ -
Trak #29 Na vajon miért mennek szét a winyók? Mert sokan szeretik menet közben rugdosni a házat, ami köztudottan nagyon nem tesz neki jót. Vagy mondjuk kikapcsolja, és egyből bekapcsolja illetve fordítva, és remélem nem mondok újat, ez sem tesz jót nekik. Amúgy meg amikor kijönnek a minél nagyobb winyók, várni kell, amíg kijön több gyártójé is, több széria, figyelni kell a teszteket, nem ész nélkül rohanni megvenni a legolcsóbbat. És pont a winchester az amit minél több garanciával ajánlatos venni. -
#20 Nekem egy 97-es 1,3GB-os quantum már elhalt. Mikor szétkaptam, akkor a lemez olyan volt, mint amikor rosszul törlik le az ujjlenyomatot az üvegről ("zsíros"), Most van egy 20GB-os quantumom, a speedfan szerint a "szerkezeti integritása" kb 66%, meg egy perpill 100%-os 80GB-os Maxtorom.
Mindenesetre egy érdekesség: a Quantum vinyón mikor induláskor matat a BootMagic, akkor hallani igen erősen ezt a jellegzetes krrrrrakrakrrrrrak-ot. A maxtor hót kussbavan :) -
Hydro_man #19 Nekem meg van egy IBM vinyóként árult de Hitachi felirattal van tele mindenhol maga a cucc.
80Gb, 7200rpm, 3/4éves, eddig jó!
Na meg egy Quantim 3Gb a rack-ben! -
#18 unokahugom kisgepen meg az 500mb quantum vinyo megy... nekem meg egy 3 gigas seagate rack:)) -
Miért, te mi mellett teszed le a voksodat?
-
CH4R1ie #14 Made in China?
Vicces. Arra a QC-es részre én is kiváncsi volnék.
Van egy 40-es és egy 80-as Maxtor vinyóm és tökéletesen meg vagyok elégedve velük.
Szerintem lényegében az számít, hogy a beszállítók hogy kezelik az árut: törékeny/express. -
#2 china... no thx -
#1 Ezért mondom, h. maxtor suxxx!
Csak egy idézet az Armageddonból: "Russzkij, amerikanszkij, ugyanúgy méd in tájván!"