94
The Hulk
-
#94 Hát elég béna lett ez a játék, csak 48%-ot kapott értékelésként, ami nem sok. -
#93 Má tárgytalan -
#92 csá! lécci valaki most keztem csak el jáccani vele és ott tartok mikor a csávoval ke menni átteleportált vagy mit csinált egy helyre, van egy baszott nagy kapu, kinyitom, bemegyek, jön két kék ember (vagymi) nagy puskával azt fél másodperc és halott vagyok.
???????? -
C7 #91 az jobb? láttam annak is képét a marvel.comon -
Crazy Mate #90 Jó játék,de van egy új hulk játék is,a neve:Incredible Hulk Ultimate Destruction. -
C7 #89 a film tetszett, de van jobb is, de talán csak azért mert nem annyira tetszik Hulk karaktere maga. a játékot alig várom hogy letöltsem, a DEMO alapján nagyon jó. -
#88 Film nagyon szar..
Nem is tudtam végig nézni DVD-n... -
#87 a véleményem kifejtésére tegnap nem volt időm. ami eszembejut most (bár megpróbáltam gyorsan elfelejteni a filmet): a filmben ezek a képregényt idézni akaró képi megoldások, váltások, átmenetek nagyon rosszak (négy szemszögből mutatják a dolgokat stb...), a film nagyon rosszul van felépítve és ezek az ide-oda csapongások a helyszínek között se valami faszák, a lány apját (a főfőfőfőfejes) se értem, mert eccer tökideges (amikor nem sok oka van rá) ,eccer meg full nyugodt (pl a helikopterben mikor üldözik, na akkor lenne oka idegesnek lenni) stb stb. nagyon vontatott a sztori, elég unalmas, azonkívül elég sok benne a fölösleges salak-mellék-epizód. nagyon röhögtem a végén mikor kiírják hogy "Egy év múlva". Hogy miért? A fater felhívja a lányát és még mindig a fasziról (Hulk) beszélnek, mintha tegnap lett volna, nem értem miért arról beszélnek még mindig... jobb lett volna ha nem írnak ki semmit. Még egy rész volt ami már nagyon elszállt a filmben (ott már inkább sírtam) amikor a végén a Hulk faterja vízzé lesz, lefagyasztja a Hulkot, meg nemtommár pontosan mi van ott, de elég érdekes formát ölt az amper-fater... szóval nagyon rossz film. Az egyetlen rész amin röhögtem, amikor a tankokat szétveri a sivatagban. Ez egyetlen értékelhető rész. JA és még valami miatt érdemes volt megnézni. A FŐSZEREPLŐCSAJ MIATT: Jennifer Connelly : ETALON A CSAJ. Maga a természetes szépség.
senki ne nézze meg, csak ha nagyon muszáj. ezt tudom mondani. szmájlikban összefoglalva a film:
amit kellene: , ami valójában: . a csajról : -
#86 -
#85 NAGYONROSSZ A FILM. tömören ennyi -
#84 en annyira emlexem, hogy minel tavolabb kell maradni a bazis katonaitol meg tudosaitol, mert tul kozelrol felismernek es megbasznak. Amikor 2 van van, kb kozepen altalaban el tudsz suhanni koztuk, ha tul kozel kell menni, lehet szamit ha hattal allsz, vagy ilyesmi. Nekem is ki volt mar a tokom ezekkel a lopakodos, ember-alakos palyakkal :) -
#80 Milyen billentyű konbinációkat tudtok??Légyszi írjatok vmi jókat? -
#79 A katonai bázisra hogy kell bejútni? -
#78 10-12 ezret adni egy ilyenért????
Ez a játék nem érdemelné meg, hogy külön fórumot kapjon.
A film viszont nagyon jó! -
#76 Mivel a játékidő SOKKAL rövidebb, mint amennyi idő alatt lejön ezért NEM! -
#74 Senki??? -
#73 Azóta már igen. Most éppen elakadtam! Miután kipurcan a Leader, utánna bóklászom az alagútban, de van egy hely ahol leomlik a padló és nem tudom, mi csináljak! -
#72 crackelt exe-t bemásoltad? -
#71 A probléma XP, ME és 98 alatt is jelentkezik! -
#70 PLZ help me! Valamiért nem fut ez a szemét gamma! Felinstall után el akartam indítani, de csak pörgeti a meghajtót egy darabig és kész. Nem történik semmi!
Valami ötlet? -
#68 valaki tud segíteni, ez a szar csak villogtatja a monitort és felzabálja az erőforrásokat.
Win xp, radeon 8500 legújabb driverekkel. -
#66 Tehát? -
Dns5000 #64 heee !en meg csak Half-life nal vagyok azt hogy kell kinyirni? -
#61 Ok! Köszi! Esetleg valami tipp, hogy melyikeT? -
#58 Valaki nem tudja, hogy miért lassú a játék minden felbontásban úganúgy?
Konfig: AMD XP 2400+ 512 ram GF4TI4200 WinXP DirectX legújabb, vga driver szintén. :(
A bevezőt ilmeknél is akadás van, de ott ha megnyomom ESC-et, akkor egy pillanatra begyorsul. Ez már más játékok filmjeinél is volt. :( -
Dns5000 #57 bazz en mar half-lifenal elekadtam :(
hogy kell kinyirni? mindig maxra regeneralodik :( -
#49 Szét kell verni az üveg körüli 4 konzolt. -
#48 naa, valaki? -
#47 Nem a nehézsége,hanem maga az alapötlet egy baromság,bazz..
A Largo Winch-ben jobban élveztem a hacker-kedést egy csöppet... -
#46 az aztan kurva nehéz,enter és egyel odébb rakja.kicsit eroltesd meg magad és sikerul:))) -
#45 hi, amikor a csajszi benne van valami befottes uvegben (:)), na nekem ott mindig felrobban a csaj, es vege a jateknak, mit kell itt csinalni?
thx -
#44 Most a chemical-buziságnál járok,de mindjárt uninstall lesz..
Így elbaszni ezekkel a kódos f@szságokkal...
Tök jó hangulat,graf.ok,erre 20mp-alatt rakjak össze 10 számot.
Anyád,az... -
#43 Hard-on qrva keneny a jatek. Egyebkent szerintem ok a jatek. Hihetetlen rombolast lehet muvelni! -
#41 Madman-nal való küzdelemnél feladtam.
Nem akarok venni sem új billentyűzetet,sem monitort.
Inkább frusztráló a játék,mint szórakoztató....
-
#40 jaaaj nem scrolloztam lefelé :PP bocsika :) -
#39 valaki rakjon be plz egy pár képet, mert nemtom milyen a gamma, pedig már itt hever a vinyómon csak addig nem akarok helyet csinálni neki amíg nemtom milyen -
#38 Ja és sokkal egyszerűbb a szétvert kerítésekből származó vascsövekkel püfölni, mint puszta kézzel. -
#37 Csak simán szét kell verni.
Ha a generátorok körül lezúzod a kerítést, akkor be lehet lökni a generátorba is ami szépen szedi az energiáját.Miután lement az össze enrgiája, újból tele lesz, de ezután már tényleg megfekszik. -
#32 Melák éhes:)))
-
#31 a grafika olyan mint ps1-en, de hangulatos