1059
Terminator 3 a film
-
#28 miért nme ez a neve a PC-s változatnak? -
#27 ahoz kepest a konzolos gamenak a neve van folul:) -
#26 nem, ez a PC-s változatnak nyitott topic -
#25 ja most nezem ez a konzolosnak a topicja??:DDDDDD
ha zavar valakit sorry:) -
#24 hardwired
Gamers Hell) Hivatalosan is bejelentette az Atari a Terminator 3: War of Mashines-t, aki esetleg egy kő alatt töltötte volna az E3-as időszakot, annak elmondom, hogy ezt a PC-s multiorientált MOHA játékot egy magyar fejlesztőcsapat készíti, mégpedig a Clever's. Nem összetévesztendő a konzolos Rise of the Machines-nal. Ilyen zaftos liszensszel még magyar cég nem csinált játékot, remélhetőleg a "okos" fiúk megmutatják, hogy is kell filmen alapuló játékot hegeszteni. Ahogy Sogun már értekezett róla, itt alapvetően multihentről lesz szó, "Gyilkos Terminátorok zirregnek az egyik oldalon, macsó lázadók kolbászolnak a másik oldalon". (Thx Castor)
Lássuk akkor a hivatalos FÍCSÖRLISTÁT!
* Multihent 32 résztvevővel (pl. Team Deathmatch és Domination)
* Ingyenes GameSpy Arcade támogatás
* Irányíthatjuk Arnold Schwarzeneggert legkedvencebb szerepében, aki hangját és mozgását kölcsönözte a játékhoz.
* Ütős sztori keretében kipróbálhatjuk mind a két oldalt, 10 misszió erejéig
* Fegyverek, helyszínek egyenesen a T3-ból vannak átvéve.
* Arzenál: Barrett M82 mesterlövész puska, Heckler & Koch G3 rohampuska, M4A1 carbine stb.
* Helyszínek: Lepusztult országutak, romos kikötő, Tech-Com és CRS katonai bázisok, gyárk stb.
* Különböző karakterek mindkét oldalon, természetesen minden osztálynak megvan az előnye és hátránya
* Emberek: vadászok, kemény vadászok :), felderítők, hadtáposok :)
* Gépek: T900 Endoskeleton, T900a Infiltrator, HK tank, FK hovercraft
* Speciális harci helyszínek: metró, alagutak, kiégett épületek
-
#23 multi ra is hegyezve lesz elvileg -
#22 nem tudom de azert jelenkeztem a beta tesztre:) -
#21 Mindig elgondolkozom, hogy miért nem a Csonka Bandi játszotta anno a Terminátort! Tök passzolna a szerpbe ...
Remélem, ha nálunk leszinkronizálják a Stohl lesz Swarzi hangja :)
Csonka Bandi volt ugyanis a nigger tervező hangja az előző részben :) -
#20 a képek eléggé gagyik, de jóra sikeredett a trailer, érdemes megnézni, én kellemesen csalódtam benne -
#19 Egyre többet csalódom a magyar játékfejlesztésben... remélem ezzel nem leszek így. :( Bár nagyon úgy néz ki. :( -
#18 kiadtak egy trailert a játékról, sztem nagyon állat lesz -
Anee #17 Cleverset ismerve ez a november 18 ez tolódik egy évet vagy trágya lesz/cabelas2/
-
#16 Szedjétek le az E3-as videot HW-ről -
#15 ja, november 18-án -
#14 de ez lesz PC -re is, ugye??
ha igen, mikor? -
#13 jaja, de oda is írtam -
#12 Elég gyengus képek (x-box? ) -
#11 Minden esetre látszik rajta, hogy a film történéseit fogja hűen követni (már a Trailer alapján), még jobban is, mint ahogyan annak idején a c64-es T2 tette.
Miután azzal annak idején nagyon sokat nyomtam, előre érzem, hogy ez is kellemes órákat fog szerezni nekem. A grafikája nem tűnik világrengetőnek, de nem ez számít a szememben :-) -
#10 Ok...nov18- áááá, messze van....addig mindenféle Half-life2-Doom3 cuucot kell végig tolnom, nem is tudom lesz -e időm ilyesmire. (pedig imádom a terminator filmeket) -
#9 Lesz! A Clever's kifejezetten a PC-s verziot csinalja.
Bar szerintem fostalicska lesz. Csak a film miatt csinaljak, adjak ki.
En jobban orultem volna, ha a Clever's inkabb autoszimulatort csinal - pl. Screamer 4x4 2. D ez mas tema, nagyon off:)) Bar ebben biztos van penz:)) -
#8 lesz, 100% -
#7 A lényeget Zaki!! Lesz -e PCs support v. nem?? -
#6 + az is, hogy november 18-án jelenik + -
#5 most olvasom, hogy a hazai Clevers fejleszti a játékot -
Braveheart #4 remélem a grafikán javítanak -
#3 énis ! és megjelenik! -
#2 itt van pár kép (igaz xbox-os...)
-
#1 na, kíváncsi vagyok, milyen lesz ez a játék, ha megjelenik 1általán Pc-re