1059
Terminator 3 a film
-
Braveheart #68 hú ebből nagyon jó játék lesz asszem -
kyle reese #67 ha olyan lessz mint a T3 film trailerek akkor hasta la vista baby ! -
#66 Ámen testvérem :) Kivégezve az összes T kiskönyv :)
RTS-FPS-RPG mindegy csak jöjjön dögivel... -
#65 RPG-t is csinálhatnának belőle...
(szeritnem fognak is)
meg tuti lesz Terminator baba is( a la Barbie baba) -
#64 Én megnéztem a képeket...
Ha nem csak sima FPS lesz, hanem lesz benne lopakodás, taktikázás emg minden akkor okés lesz, ja meg baromi nagy bejárható/bekúszható terep.
Ha olvasta valaki a Terminator könyveket, akkor tudja mit várok(gondolok itt a Mark F. Wilson könyvekre, amiket magyarok írtak:) )
No, meg ne csak emberrel lehessen menni, hanem Terminatorral is ember ellen:)))
Mint pl ALiens vs. Predator.
Na így rulez is lenne:)) -
#63 Jaja, én is régóta vágyok már egy ilyenre!
Csak én RTS-ben!
Ezt az 5letet valamiért kihagyták!
Pedíg van benne ráció.
Skynet oldalán: Hightech cuccok de drágán. A többség győz stratégia.
Emberek: Olcsó, de gyenge cuccok. Gerillataktika!
Lehet, hogy csak nekem egyértelmü, de szerintem egy profi csapattal megvalósítható lenne.... -
#62 Őszintén szólva nem érdekel, hogy ki hegeszti a gémet. Terminator játékok PC-n nem nagyon vannak, leszámítva a 2 FPS-t (amik a maguk nemében, nem nézve a grafot egészen jó kis játékok). Emléxem rengeteg átbeszélgetett éjszakára a haverokkal, voltak nagy sóhajtozások (+ mindig elfogyott a SÖR is :D) : óóó, bárcsak lenne már egy faxa T sztori...Unreal enige vagy Q3 v. Litech, HL szintű játék menet,....talán most valóra válik, nagyon-nagyon bizakodó vagyok :)) -
#61 Bocs a hibákért, csak igyekszem gyorsan és egyben halkan írni....
:-DDDD -
#60 A lényeg, hogy ne legyen túl lihegve (úgyis az lesz) csak azért mert magyarok fejlesztik!
Láthattunk már szép és egyedi magyar gémet (pl. SWINE, Insane) és csúfos bukást (Street Legal), és láthatunk igencsak meggyőző fejlesztést is (Codename:Panzers), így egyáltalán nem tezs jót, ha túl sokat várunkk tőle illetve ha elnézzük azokat a hibákat, amiket külföldi fejlesztéseknél szarvashibának értékelnénk!
Legyünk objektívek és ha tényleg fasza lesz akkor örüljönk, mint az Imperium galaktika 2 vagy a Swine után!
:-D -
#59 Annyira nem aggódom, ha a Star-Wars játékokat veszem alapul (egynek sem volt igazán melldöngető grafja), szinte tuti siker. A játékot eladja a története és a millió mozirajongók tábora..:)
Sztem valamit nagyon elbasztam a számolással 1hónap???? ÁÁÁ tökön is szúrnám magamat...:DD -
#58 ezt mire értetted? -
#57 Elbasztam mester
Zaki: passz.... -
#56 Egész pontosan: 1hónap 23 óra 22perc 00másodperc :)) -
#55 nem értem, miért nem lehet mondjuk 1 hét csúszással bemutatni a filmet, mint pl. a mátrix: újratöltve-t -
#54 Már hogyne lenne ismerős!
De 4 kép alapján, semmiféle feeling nem jön le!
Én csak a grafikáról beszéltem!
(amúgy a CS-nek azért volt egy eredeti 5lete, ami alapján világhírü lett. Egy Mozifilmből készül játéknak erre vajmi kevés esélye van)
Vegyük alapul pl. az AvP sorozatot, aminek graf terén sincs szégyenkezni valója!
Remélem nagy játék lesz, de a képek engem (másokkal ellentétben) nem bűvöltek el! -
#53 Terminator: The rise of the machines
2003. 07.02 amcsiba :( .... -
#52 premier mikor lesz nálunk? az vágom, hogy augusztusban... -
#51 Feeling....nem ismerős ez a szó....? A CS is mind a mai napig a legjobb (nem kötekedni). -
#50 TS lesz párnap...aztán mondjuk, jobb esetben: Július közepén-végén X-vite...rosszabb esetben...nincs rosszabb eset, akkor már moziban nézem meg. Bár ezzel a "köcsög" Mátrix 2-nek sincs még igazán jó minősége (vagyis nincs DVD)... rem. nem lesz ilyen gond ezzel a nagyszerű filmmel.. (félreértések elkerülése végett: ha világ premier lenne csak és kizárólag moziba nézném, ennyivel tartozom ifjúságom legjobb mozi kategóriás filmjének)... -
#49 Ez kb CS szintü grafika!
Semmi extra! Elavult motor... -
#48 Hááááát.....
Ez a graf jó 2 évesnek még elfogadható lenne...
Nade most....
Attól, hogy magyarok fejlesztik, meg nem kell elolvadni tőle!
Nekem a szívem csücske a terminator sztori, nem szeretném, ha elkúrnák! Persze ez egyelőre csak a grafika!
Attól még lehet jó játék, de én nem estem hanyadt tőle...
-
#47 1előre az lesz, majd DVDScreener, bár az már megváltás lenne -
#46 jaaa, vágom...sorry, kicsit álmos, vagyok, meg szarul is vagyok, mert telezabáltam magam... -
#45 Mert ilyen TS (kamerás) felvételt le nem huzok az biztos.... -
#44 "Kitünő" minőségű DIVX versio...:)
500X400 körül 44Khz -
#43 X-vite? az mi a bula? -
#42 nem baj, majd letöltöm a netről (nemsokára már le lehet, sztem pár nap), és +nézem angolul -
#41 sajnos addigra lesz X-vite... és nem fogom kibírni, hogy meg ne nézzem....na mindegy -
#40 a baj az, hogy csak USA-ba, nálunk augusztusban lesz csak látható -
#39 ÁMEN ÉS HALLELULJA...... -
#38 mellesleg 12 nap múlva mutatják be a mozik a filmet -
#37 Ja és a képek isteniek...így a 90s évek be kijött két játék (pixelhegy) végigvitele után.... -
#36 Remélem a singli is nagyon ütős lesz.... me má kisé idegesítő ez a multihegy, elhiszem, hogy így könnyebb nem kell story, történet....pedig az igazan nagy játékoknak a single része is császár volt, bukás lesz ha csak multi-orientált játék lesz. (hamar jön: UT2004;CS1.6; éccsatöbbi online)
--------------------------------------------------------------------------------
Tegnap játszottam az eredeti 2! SKYNET FPS-el, szal nagy rajongó vagyok :) -
#35 én nagyon várom,picit meglepődtem,mos tuttam meg hogy lesz ebből game(1 kő alatt töltöttem az E3-at)
kiváncsi vagyok a gépigényére,bárha "okos" fejlesztők tsinálják,bizti menni fog egy gef2mx-en:)
c64-es király volt! meg pc-n is anno... -
#34 NAAAAAAAAAAA. Legyen kint, mert nem érzik át az emberek, mennyire jól is néz ki. :)
-
Braveheart #33 hú ebből milyen jó játékot lehetne kihozni... lehet hogy nehéz elhinni, de én arról álmodoztam, hogy ha programozó leszek véletlenül és játékokat csinálok, egy ilyen treminátorosat csinálok majd... :) -
#32 Gamester -
#31 hoppá, akkor elnézést, nem jól írtam az alcímet, mind1, úgyis mindenki a PC-s változatra fog gondolni -
#30 Terminator 3: War of Mashines-t -
#29 nme=nem