1059
Terminator 3 a film
-
#192 filmfritikus=filmkritikus -
#191 mi vagy te bazze, filmfritikus? :D
Réz András hozzád képest kezdő kis pöcs -
TheZsenyka #190 (Most negatívumokról dumálok.)
Vontatott:
- idegrombolóan hosszú beszélgetések a doktornő és Connor között, érzelgősség hegyek
- T800 szenvedése amikor távirányítják, dobálja fél órán keresztül Connort (simán elroppanthatná a csigojáit, nem kell fél kilométereken át dobálni)
- autós üldözéses rész fárasztóan hosszú, túl van játszva
Különben is:
- hogy jutott be T800, Connor meg a csaj egy szigorúan örzött katonai bázisra? Erről nem szól a fáma, egyszercsak megjelennek katonai támaszpont kellős közepén a vezérlőteremben (A doktornő apját lelövik résznél.)
- Nukláris robbanás történik amikor T800 eldobja a sérült cellát, miért nem szűnik meg a gyújtás és áll le az autó???
- TX-et beszivatják a zora elektromágneses erőtérrel a részecskegyorsítónál, Connor kezéből kikapja a mágneses tér a fegyvert: gombok? övcsat? karóra? Meg különben is, ekkor mágneses tér lenyom egy embert is, a testben rengeteg ásvány található.
- TX sohasem fut a Connor és a doktornő után, ha azok szorult helyzetben vannak és nem tudnak továbbhaladni, amint az akadály elhárul máris rohan :D
- T800 megtartja a kb. 60cm vastag sok méter magas páncélkaput ami a nukleáris óvóhelyet zárja... az első részben a préssel vágták haza a termit. Most akkor mi van?
- TX kihangosított modemkapcsolata igazán vicces amikor a kocsiban a Nokia 9210-esen keresztül kommunikál, semmi infra port vagy bluetooth esetleg még modernemm komm???
- T800 a szájával kapja el a doktornő lövését: ocska, nevetséges húzás
- amikor Connor öngyilkossággel fenyegeti T800-at a doktornő is kapna a lövésből, mégsem menekül ???
etc.
Azért jó film ez, csak hát James Cameron kb. 5x ennyit hozzott volna ki belőle. -
#189 Hát ha megnézed ez az 1-2 ben sem volt. Hogy miért netudni:D De a Harley az ment vele ugyanúgy a kettőbe mint egy rendes emberrel. meg lehet ezt is magyarázni:d -
#188 Szerintem is nezheto, eleg jo sikerult film. En rosszabbat vartam, foleg a tortenbetben. Manapsag foleg a CG-re szoktam ra menni, es azzal probaljak eladni a filmeket. Persze itt is "docogott" egy kicsit a forgatokonyv, de oszesegeben nezheto. -
#187 "több vontatott rész is van benne" ez alatt mit értessz?
A többit én pozitívumnak tartom :)
-
TheZsenyka #186 SPOILER!!!
Hát nemtom' elég cinkes a film. Vannak ugyan nagyon király részek, nem tagadom, sőt a legvége is nagyon bejött, de:
- rossz húzásnak tartom a női terminátort
- több vontatott rész is van benne
- túl van lihegve a két terminator párharca (72 métert repülnek amikor megütik egymást
- lángszóróval sütik Arni fejét, és nem ég le a borítás a belső páncélzatról
Óriási hiba:
Amikor az Arnold féle T800-at fel akarják emelni, két tagbaszakadt ember meg sem tudja mozdítani, ellenben amikor beül a különféle autókba nem látszik hogy leülne a kocsi... :DDD
Hihetetlen királyság a mini nukláris robbanás amikor Arni eldobja a sérült celláját. -
#185 miért mit hittél, hogy magyar felirattal?! -
#183 szvsz a matrix2 -tőt elég könnyű porba alázni, értelmetlen monológok, unalmas jelenetek (még ha a színészek nagyot is alakítanak, lásd: francia pasi), közel sincs az első rész hangulatához.
Egész film egy technikai bemutató: avagy mit lehet kihozni a silicon graph-ból.
-
#182 Akor leszedem és nézem is. -
#181 Enyhén szar minőség. no nembaj, majd megnzem. -
djcom #180 igen.De nem kell hozzá különösebb magyar szöveg!:))
Nagyon nagy film.Komolyan! -
#179 DjCom. Isten adja ,hogy igazad legyen!!!! -
djcom #177 Megnéztem afilmet.
Hát ez egy qrva nagy film!
Matrix 2?Heh...sehol nincs hozzá!!!! -
#176 Zaki képe:
-
#175 emberek van 1 qrva jó képem a filmből, vki be tudná linkelni? elküldeném mailban... -
#174 DC -
Braveheart #173 és honnét lehet szedni? -
#172 Nekem mar az egyik lent van:) De a masodik (Terminator.3.Rise.Of.The.Machines.TELESYNC.SVCD-TCF) egy fokkal jobb minoseg kepre, de a hang az sokkal jobb. Vagyis a masodikat erdemes, aki tud valasztani. -
#171 én most szedem az svcd-s változatot, 1 óra múlva már lent is van az 1. cd, estére lent lesz az egész film -
#170 Ket verzio is letezik a fimbol:
- Terminator.3.Rise.of.the.Machines.TS-UMS
- Terminator.3.Rise.Of.The.Machines.TELESYNC.SVCD-TCF -
Braveheart #169 hát ja ez is igaz
nemtom hogy aki a cikket írta, gondolt-e erre... -
#168 Okoska ez nem azt jelenti,hogy rossz a T3!Csak a Függetlenség Napján kevesebb kockafejü amcsi megy moziba! -
Braveheart #167 Ez hülyeség edig még a legnagyobb kritikusok is az egekig magasztalták... -
#166 Hosszúra nyúlt a Függetlenség Napja-i mozihétvége Amerikában, a szokásos pénteki premierrel ellentétben már szerdán bemutatták az új filmeket, illetve a Terminátor 3 számos moziban már kedd este megtekinthető volt. Az előzetes várakozásoknak megfelelőn a T3 vezeti a listát, Doktor Szöszi 2-é a második hely, s alaposan elmarad a másik két filmtől a DreamWorks új animációs filmje, a Szinbád.
Bár a nyár egyik legjobban várt filmje, a Terminátor 3 az első helyen is nyitott, a szerdai bemutató eredményei mégis alatta maradtak a várakozásoknak. A 170 millió dollárból készült mozi "mindössze" 12,4 millió dollárt ért el, így a kedd esti előzetes vetítésekkel együtt 16,5 millió dollárral zárta a napot.
A legsikeresebb szerdai premier címe továbbra is a Baljós árnyaknál marad: a negyedik SW film 1999-ben 28 millió dollárral debütált. Lucasékat A két torony és a Jurassic Park 2. követi, 26 és 19 millió dolláros eredménnyel. A T3 a Top 10 lista kilencedik helyét foglalja el.
A T3-mal ellentétben a Szinbád "beváltotta a hozzá fűzött reményeket", s bár a végleges film sokkal jobbra sikerült, mint a korai változatok, szerdán alig 1,6 millió dollár értékben váltottak jegyet a mesefilmre. A Szinbád így csak a hatodik helyre került, s egy-két héten belül el is búcsúzik a top 10 listától.
-
#165 priv FTP -
Braveheart #164 mármint honnét szedted le a moviet... :) -
#163 ]
-
#162 Most mondjátok meg őszintén!Nem aranyos? -
#161 mitomén :)) csak kéne :D
-
Braveheart #160 honnét? -
#159 Nah, van egy jobb TS ver. ez már nem sipol... kéne egy felirat :) -
Braveheart #158 egy T betű lemaradt a matrix 2 után, nem? :) -
Venus #157 A Steel of Haste jelenleg alfa verzioban pihen es varja, hogy egy kegyes kiado (is) foglalkozzon vele...
Komolyra forditva a szot. A War of the Machines hatterbe szoritotta a Steel of Haste-tel kapcsolatos dolgokat.
A T3 befejezese utan (vagy meg elotte) eldol, hogy mi lesz a sorsa a SoH-nek...
Az mindenesetre bizonyos, ha kiadas szoba kerulne, akkor azert kell rajta pofozni egy picit... Ahogy valtoznak az idok, ugy valtoznak a jatekok irant igenyek is, es ezt figyelembe kell venni minden fejlesztesnel...
-
#156 En ugy tudom "pihentetik" a SoH-t. Hogy kesobb mi lesz belole, azt nem tudni. -
#154 Nem nagyon vág ide a téma, de nem tudja valaki, hogy a Steel OF Haste fejlesztését abbahagyták most hogy ezt elkezdték? Vagy folytatódik az is? -
#153 Sajnos nagyon rossz a minősége, ez még anyira nem is zavar, csak kibaszottul sípol a hang is alatta.
szinte nem is hallani semmit...ez egy nagyon ocsmány TS ver..
-
Braveheart #152 1 weblapot nézegettem és 5percenként kaptam a terminator 3 film hírdetéseit... nagyon jó lehet -
#151 majd mesélj milyen a film -