Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ha fémben gondolkozol talán Boyi M4 cuccok, esetleg nézz szét a használtak között softair-en, ha kicsit többet tudsz rákölteni akkor M14!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Heló Srácok!
Ne féljetek, valószínûleg az utolsó rohamomat indítom meg ellenetek...<#szomoru1>
Akitõl csak lehet hosszú, indokokat is tartalmazó választ szeretnék...
Íme a nagy kérdés:
Melyik a legjobb amerikai tervezésû/rendszeresített (szóval minden amit amerikaiak MA használnak) airsoft fegyver 30000 környékén, vagy az alatt.
Tudom, hogy az AK-kat sokan dicsérik meg minden, de két elkülönülõ csapatot szeretnék a csapaton belül, amerikai és a többi, nem igazán tudom, hát közel-keletiek...
Szóval köszönöm az AK-s ötleteket, megfontolom, de az elõbb említett okok miatt szeretnék amerikait venni...
Ne haragudjatok, hogy ennyi gondot okozok, és nagyon, nagyon, nagyon szépen köszi a válaszokat!<#vigyor2><#bee1>

mokusvadasz
jó kimegyek, majd valami pontosabb idõt egyeztetünk!

RoyalPredator
Szerda délelõtt a Shell kútnál?, jün Bálint is.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Persze, gyere érte, meg a béna mellényért ami szívta az életerõmet 😄
Sorry, nem tudtam h ennyire gáz a full nájon chinamade szarsága.

Használd egészséggel.

mokusvadasz
Royal, nem tudnád a távcsövedet a következõ játékra kölcsönani kipróbálásra? Mert komolyan gondolkozok azon, hogy egyet ráugrasztok az ak-ra.

RoyalPredator
http://www.nawafithna.com/users/laith/file/keyboard-Russian.png

RoyalPredator
Eredeti orosz billentyûzet így néz ki:
(Q-Û)йцукенгшщзхъ\
(A-Á)фывапролджэ
(Í-M)\ячсмить

mokusvadasz
igen, tudom hogy a ciril д az nálunk d, pusztán az orosz motívum miatt tettem bele, mert így szebb 😊. Amúgy meg olyan orosz nyelvcsomagot töltöttem le, ami nem olyan mint az orosz billentyûzet, a hangzásra van idazítva (néhol hibás de kezdeményezésnek nem rossz). Magyarul mikor "д"-t irok, akkor azt nem kiguglizom, hanem lenyomom a "d"-t a billentyûzetemen.

El Santo
Inkább АК-74м
(Автомат Калашникова образца 1974 года😉
A д = d

E.D.A.T. - Észak-dunántúli Airsoft Team

RoyalPredator
Hol van anyuci pénztárcája? Az õ kis zsebében, ahova én be nem teszem a kezem...

A stalkereknek könnyû... õket anyuci pénztárcája finanszírozza...

SgtChris
Full cuccom hivatalból van... :-P De ez a kalap jól jönne, illetve a múlt héten zsákolás közben bebizonyosodott, hogy kell ilyen. Beszerezni hivatalos úton nehezebbnek tûnik, mint így.... :-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

RoyalPredator
Naés? 😄
Ha KELL valami, vedd meg.

Punker
a kalap, full cucc 20k alatt nincs 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
2000ért volt meghirdetve, szerintem nemvészes

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Hát, végülis ha belegondolsz, kb 10, legrosszabb esetben 15 rugóbol afgánosíthatod a 74M-et. Kipróbálom majd a fát, ha jobb, én is váltok.
Most inkább eredeti alkatrészeket nyomorítok be.

Punker
softair-en hirdettek (amúgy nagyon ritka és drága) 😞

SgtChris
Érdekelne, hogy van-e tippetek, hogy honnét tudnék beszerezni az MH-ban rendszeresített 2000M mintájú trópusi kalapot (boonie)?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

mokusvadasz
Én egy bowback-es cyma 74 esen láttam valami förtelmesen rosszul megcsináltat, annak elég erõs mûanyag hatása volt. Az orosz más, azok nem tudják elrontani 😄 de a kínaiak annál inkább, és nem hiszem, hogy a cyma egy olyan minõségû fa, laminált elõagyat tenne fegyvereire, amelyet az oroszok az élesekre tesznek.

Punker
az eredetin is az a laminált "vacak" van jópár darabon 30+ éve. tényleg szarul csinálják a ruszkik 😄

mokusvadasz
Ebben egyetértek veled, fõleg miután láttam a 9.század címû filmet. Csak az a bajom, hogy a cyma képes olyan fa elõagyakat is csinálni amire azt hittem elõször hogy mûanyag, az meg nekem nem tetszik, finnyás vagyok. Szerintem csináltatok egy igényes fa elõagyat, ami tuti nem egy laminált vacak.

SG rock
szép, de nekem mindenképp olyan kell amiben van fa is 😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

mokusvadasz
Ebben biztos lehetsz.

SG rock
Jólvan majd megdumáljuk...

RoyalPredator
Tutiiii? 😄
Na gyere velünk Milsimezni 😄

SG rock
Én tuti valami AK félét veszek majd, szerintem énis bele fogok szeretni.

mokusvadasz
én nemrég vettem meg a cyma ak-m 40k ért (természetesen van olcsóbb is), és az utolsó forintig megérte! csak átnézés, zsírozás, hézagolás és máris jó, megbízható fegyver, emellett még jó tuningalany is

Punker
30-40 között jó kínai cuccokat találsz, azokat átnézetni pár ezer forint (nagyon max 5) és vígan el vagy velük, esetleg még rendes aksi + aksitöltõ.

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy átlagosan mennyibe kerül egy olyan fegyver azért nem akar szétesni rövidtávon? Azért kérdezem mert ugy olvasgattam hogy ezek az olcsóbb fajták 3 hónapig ha birják

Elõre is köszi

Jacek
en mar ugy vagyok vele hogy AK 90%-ban, a tobbit neha eloveszem a csomagtartobol fel orara😄

Punker
DEA használ SIG-et de az 551-est talán.

RoyalPredator
Mondom, vegyél egy Cyma AK-t, olcsó, jó, mindig lesz hoozzá alkatrész, és még bírja is a töketlenkedésedet.

Nem kel mindenféle ilyen-olyan taktikai hülyeség se.

SG rock
Véleményt nemtudok róla, de festékboltban kapsz pl. matt fekete festék sprayt ami kb 600Ft és a használata is igen egyszerû + szépre megtudod csinálni.

Heló!
Meg tudnátok mondani, hogy a JG Sig 552-be való tárból nem lehet feketét venni, vagy valahogy megoldani, hogy fekete legyen? Ja és mondjatok légyszi véleményt róla, meg azt, hogy amcsik használják-e. Bocsi a sok kérdésért amiket eddig feltettem...

Jó jó... az új dolgokat mindig alaposan ki kell próbálni 😄

RoyalPredator
Hasonló elveket követve:

SG rock
Szerintem simán lehetne CO2-vel tölteni az összes pisztolyt. Kéne venni valami paintballos palackot meg egy tûszelepes átfejtõt aztán csõ. Palackot meg meg lehet töltetni akármelyik paintball üzletben esetleg vmi szódásnál vagy akárhol.

SG rock
jah, lehet, hogy jó öngyújtóba, csak kicsit drága töltõgáz hozzá 😊. Nekem Guarder powergas-van, abban is van talán 0,5% szilikon olaj, meg itt is az alap a propán bután.

RoyalPredator
Na jah, specielszeretem az olyan gyerekeket, akik váratlanul hirtelen elõrántják (4-5 másodpercc) cyme desert eaglejeiket, v gázos cuccukat, ha bénák voltak (és erre volt példa) helyben tölti meg a tárat, aztán nagy menõségbúl le akar szedni, de úgy tartja azta rohadt fegyvert, hogy azmég véletlen se áll stabilan, mert nem bírja kicsi cérna karja, v húzza a zsírballaszt lefele. ebbõl kifolyólag vagy úgy körbesoroz, hogy minden mellettem megy el (mint a ponyvaregényben), vagy elõttem kacsázik a BB.
Megfogadtam, ha az utóbbi még1x megtörténik, én fleveszem a BBjét a földrõl, berakom a tárba, és azzal lövöm le. <#gun>

Punker
nem a gránát hanem a hülye gyerek összevissza lövöldözése.

gránát eszi a gázt 😊 meg a BBt 😊

RoyalPredator
Hogy lehet ezen spórolni?😄
Nemtudom, valahogy én a kapott utair gáz maradványából már jóideje játszok, pedig megtoltöm, és minden épületben azzal manõverezek.
Valahogy nekem még nem tûnt fel, hogy drága buli lenne.
Igaz, jóformán meghagyok mindent a kis mp5ösöknek.

az öngyújtógázban bután (C4H10) van, a green gas-ben meg propán-bután keverék, és némi szilikonolaj (legalábbis az Ultrair-ben). elvileg, ha szilikonozza a srác a tár tömítéseit, akkor kárt nem tesz vele.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Steel Painter
Nos én vettem egy green gázt és mivel az is az "F" gyúlékonysági osztályba tartozik, ezért a konyhai öngyújtót is azzal töltõm. <#vigyor2>

Punker
nekem a vihargyújtóból malacpörzsölõt csinált a guarder gáz 😛

SG rock
Egyik ismerõsöm az öngyújtógázt nyomta bele a GreenGas-os pisztolyába, azóta is azzal használja és hibátlanul üzemel 😄... én azért nem próbálnám ki. De tök olcsón kijön.

RoyalPredator
Szerintem CO2õs pisztollyal. Bár azok többsége annyira erõs, hogy a Softair.hu -n nem engednek vele játszani.
Még nem ürítettem saját fullos gázpalackot, szóval nem is tudom hogy melyik érné meg. De persze a fogyasztások között is nagy külömbségek vannak.
Míg egy CO2es TM Desert Eagle max 3 tárat bír kipuszilni egy patronnal, én vígan eltudok lõni 3 tárat a 1911emmel, és abba ha jól tudom lényegesen több BB fér. Tárból is van 3, szóval ez sose okozott gondot.
Most épp fog, mert kiürült a palackom, de majd más lesz oly kedves és ad, mint ahogy én szoktam adni dolgokat.

És a CO2õt bár könnyebb tárolgatni, de nehezebb cserélni, mint egy green gázosat feltölteni. Annak a palackját nehéz szállítani...

Szóval kb egyenrangúak, bár én a green gazban bízok, az leglaább nem túl erõs.

ZTM
Véleményt szeretnék kérni, ez most olyan általános.
Tehát szinte már minden vágyam egy fém szánhátrasiklásos airsoft pisztoly.De már azt veszem észre hogy ezen a téren is megjelentek a Co2-os fegyverek.Nos kérdésem az lenne ha veszünk egy full fém szánhátrasiklásos fegyvert akkor green/red gázzal vagy Co2-al lenne olcsóbb az üzemeltetés?Ugye egy 12g-os Co2-os patron 150-200Ft körül mozog, ki hol veszi, és ha jól tudom a gázok 1 literes kiszerelésben vannak ami 2500-3000Ft-ba(ebben nem vok biztos) kerül.Tehát gyakorlatilag az a kérdés melyik éri meg jobban melyikkel lehet olcsóbban kijönni/több lövést leadni?

RoyalPredator
Megin' uborka szezon van biztos 😄
V vki más is hajlandó 480 FPSel milsiemzni, és nem tetszett nektek 😄
Hát neki se... 😊