29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#26265 ilyenem van, nagyon tuti cucc. én 3hónapos használtan vettem 29ért, semmi baja sem volt. -
#26264 RK03 jó fegyver. FullSteel verziót ajánlom.
Mint minden AK-n, kell rajta házilag ügyködnid, hogy tényleg minden jó legyen rajta. Idő, kreativitás, ügyesség és pénzkérdés.
36,400 HUF korrekt. (36ft 4 fillér nem! - merthogy ezt írtad.)
Ha Budapesti/örsi vagy, segítek neked rendbepofozni.
Meg mert teis lehetsz akkora stalkerállat mint én!:D
Airsoftgunról annyit, hogy izraeli üzletpolitika alatt fut.
Kis szerencsétlen hülyegyerekek anyucitól kisírják a dolgot, aktuálisan újgazdag szülők meg nem mérlegelnek...
Valamit tenni fogok, hogy ne arra a szánalom oldalra tévedjen minden érdeklődő... -
#26263 Annyi, Airsoftgun elég drága bolt ...És valakinek biztos van ! :D -
#26262 Üdv! Újra én. Kérdésem a következő:
Valakinek van ilyen fegyvere? És hogy ez tényleg 36.400 HUF? Mert az Airsoftgunon 56.000 HUF...válaszért kösz előre is!
AKS-74 RK03 - Boyi -
#26261 a kattogásnál ha arra gondolsz amire én, akkor simán gyenge az akksi vagy nem tudja meghajtani a gépedet. Nekem a tiszta új dboys aksu74-ben levő gyári akksi képtelen volt meghajtani a fegyvert, csak kis kattanásokat hallottam, mintha fullra le lenne merülve. -
#26260 elég nehezen de igen, pl egy csavarhúzóval.
de egyszerűbb ha kölcsönkérsz egy 9.6os akksit és "bebikázod" vele :),vagy veszel egyet -
Kalash17 #26259 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.Ha leveszem a motort a fegyverről akkor a motor által forgatott fogaskereket tudom kézzel forgatni?Azért kérdezem mert nem akar elsülni a fegyver csak kattog.Hátha mégsem az akksi a gond, hanem csak beszorult ez a fogaskerék.Előre is köszönöm a választ. -
#26258 osztom a véleményed -
#26257 Nem azért, de ez nagyon nem jó poén... -
shumika #26256 THX Bohóc. Azért sürgős mert 14:30-ig válaszolnom kell.
Szemüveggel meg ne nézz hülyének 1. Kezdő vagyok. 2. nem akarom hogy véletlen vak legyek. -
#26255 amúgy a profik szemüveg nélkül tolják ezt a játékot, gondoltam szólok neked -
#26254 Loooool mi az, hogy sürgősen? Amúgy árban pont reális az, amit mondasz, de ha itthon nem tudsz kapni, akkor máris ráadódik a posta meg a vám, szóval ennyiben nem jön ki tuti a pisztoly. -
shumika #26253 S.O.S. Egy Army R45 Detonics-ra van lehetőségem viszonlyag olcsón. Mit gondoltok megér 15.000-et? S.O.S. -
shumika #26252 aha értem. köszi a választ -
#26251 minden ingram szétgyilkolja magát nagyon gyorsan a sorozat szétveri belülről. -
shumika #26250 Sziasztok. A KWA ingram M11 Cobray-ről mit mondtok? Érdemes megvenni?
Válaszotok előre is köszönöm. -
#26249 Jah :C De le van szarva, kipróbálni kipróbálom majd házon belül aztán majd tavasszal előszedem, legalább olcsón kijött :) -
#26248 Na jah na jah na jah.
Megiedtem énis, és otthonhagytam, minapi játékra nem vittem el.
Pedig nem volt nagyon hideg, de hűvös se.
Egyébként green gassal megy a vihargyújtóm, kipróbáltam :D -
#26247 kár hogy közben bejött a fagy :D -
#26246 Megjött a WE 1911-em C: Nem vámolták meg, biztos péntekre ért oda és lusták voltak foglalkozni vele, a csomagszállítónak meg időre kell hoznia szal így kemény 26 ezer forintba jött ki a cucc. -
#26245 -
#26244 IMax 3D -t próbáltad már? -
#26243 Van valakinek itt imax b6 toltője,
Hogy a fenébe lehet beállítani, hogya NIMH akksimat automatán töltse??? -
#26242 holnap megy valaki tökölre? -
praksi #26241 jó volt :-P -
#26240 na volt valaki érden hógolyózni? -
arukozvetites #26239 Már Magyarországon is elérhetőek a svájci KHS taktikai karórák!
www.arukozvetites.hu -
#26238 fasza lehetett -
#26237 köcsög ISAF 3 napig szomjas voltam :D -
#26236 "Egyenlőre egyik fél irányában sem akarják elkötelezni magukat" - ... :) -
#26235 én meg a guarder gázzal töltöm a vihargyújtót, a különbség csak annyi hogy a tárak tömítései igénylik azt a minimális adalékot amit az AS gázok tartalmaznak ergó hosszútávon nem tesz jót neki a sima propán. -
#26234 Az alap ( mondjuk az "XYT" jelzésű..) fogaskerekek kb mekkora áttételűek?
1:15 ...? -
#26233 Egyik ismerősöm a green gas-os pisztolyát (TM DE) hónapok óta öngyújtógázzal használja :D (a hülye) és még semmi baja nincs a fegyvernek.
Persze ezzel nem buzdítani akarlak titeket, hogy próbáljátok ki.
Inkább ne. -
shumika #26232 Nem szeretnék trükközni csak kiváncsi voltam rá- -
#26231 szelepeket lehet megöli! de áruld már miért akarsz te ilyenekkel trükközni? -
shumika #26230 És ha green gas helyett red gas-t töltök bele akkoris hsználható? -
#26229 tárba vagy a markolatba (bár azok régebbi ritkább darabok) -
#26228 igen -
shumika #26227 Elnézést rosszul irtam és tényleg nem értettem.
Szóval a CO2-es az patronos de a green gas-os-nál a tárba töltjük közvetlen a gázt? -
#26226 a marui nem co-s, nem érti a különbséget a green gas és a co között.....