29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
kvitya #759 Na szóval:
A tárba épített aksi teljesen müködő dolog: csak kell hozzá egy tár, amit nem sajnálsz erre a célra.
Nekem alapból egy low cap tárba lett építve (8 cella, de 9 is beleférne), mostanság egy eredeti G3-s tárat használok e célra (a low cap össze lett rakva - müködik)
A két tár közé célszerű valami távtartó anyag, mert kül. nem tudod használni (nem fér be)....
Szerencsére a G3-széria elég masszív tárrögzítőkkel rendelkezik, így lazán elviselik a plusz -nem is kis- súlyt.
-
#758 újreg vagy! :D -
kvitya #757 nyomorult reg........... -
merACE #756 Köszönjük szépen de minket nem érdekel a PB. Valszeg azért AIRSOFT a topic neve. -
#755 nem boncolgatjuk a témát, mivel az airsoftnak semmi köze a PBhez.
két külön kategória, egyik sem jobb a másiknál. -
#754 Szevasztok!
Óvatosan bekapcsolódnék én is a témába. Egyelőre csak érdeklődőként.
Átnéztem nagyjából a topikot, és találtam benne egy érdekességet. A #32-es hozzászólásban látható M4 replikára gondolok. Az alatta lévő leírás láttán háromszor fordultam le a székről a röhögéstől, ugyanis egyrészt semmi köze ahhoz a markerhez, másrészt meg tudom, hogy mi a kavarodás oka.
Szóval az egy olyan marker, ami a paintball-osoknak is érdekes lehet, miután festékgolyókat lő, az AirSoft-osoknak is érdekes lehet, mert reális, sőt akinek még az airsoft sem elég reális, annak is érdekes lehet, mert ennél a golyók kis rézhüvelyekben vannak, amiket lövés után dobál ki a fegyver.
Szóval nem akarom szétoffolni a topikot, de ha érdekli a társaságot a téma, akkor boncolgassuk egy kicsit. -
#753 lemaradt a végéről egy "nem"? :)
én is meg vagyok elégedve az M16-tal egyébként. -
GhoST23 #752 JÓ fegyver az M4, nekem is az van azon kivül az M kategória az egyik legelterjetteb airsoft sorozat, ergó van alkatrész kiegészítő dögivel. Nemtom miért van az hogy mindenki szídja. Én láttam már AK-t úgyanolyan erőset mint az én M4-m és nem voltam tle elájulva. Ami még tetszett az MP5 sorozat mert állítólag az a legjobb, annak ellenére az enyém alapon ledarálta a fogaskereket egy játék után. Állítólag gyári hibás a spur fogaskerék benne és azért, akkor kérdem én miért jobb mint az M4? -
#751 Német fegyok közül G36 jön be egyedül... Annál meg jobban tetszik az M4. Amugy CA M15A4-re gondoltam a fém test, és pozitiv rewiev-k miatt. -
#750 kevesebb mint az igazinak :D -
#749 Ghost! bizti, h M4? sok kis betegsége van. Német eredetű fegyók nem jönnek be, mindenképp amcsit akarsz? :) -
GhoST23 #748 tárkapcsolóval és hivezette a kábelt valahol -
#747 És hogy rögzítette a fegyverhez? -
GhoST23 #746 Figy azt úgy csinálják hogy eg yolcsó tárat alakítanak át. Kiszedik a belsejét és teletömik aksival. Kvityának is úgy van, ja és VIS-nél most kaphatóak olcsó tárak 2500/db (30-s tárak) -
#745 Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan Dummy tár M4-hez amibe aksit lehet tenni? Mert szoktak igaziból is olyat, hogy a válltámaszra erősítenek egy tokot amiben egy tár van, és akkor elvileg AS-ben lehetne abban az aksi. (a leendő M4-emnél:))SZal? -
#744 Itt te még újreg vagy, szal -
GhoST23 #743 Akkor a kérdés még mindig fent áll.... -
#742 Kérdezd meg Lizar-dot. :) -
GhoST23 #741 azt én vágom hogy az egész belsejét de mindegyik fogaskereket meg dugattyút meg dugyattyú fejet, motort, csövet hop-up-ot fémre? -
#740 szerintem az egész belsejét :D -
#739 www.tutorial.hu -
GhoST23 #738 Ájjj... Photoshopot nem tudom kezelni. Van valakinek magyar leírása Photshophoz? -
GhoST23 #737 mármint csak aksi terén amúgy még mit érdemes kicserélni? -
GhoST23 #736 szerintetek ha szeretném hogy az M4-m 400 FPS felé kacsintgasson akkor 9.6V 3000mAh 8 cellás aksi elég bele. WGC-n lehet kapni olyan kihúzható váltámaszt amibe ezek belemennek.
WGC -
#735 mért nem tetszik a mostani? :D
photoshop... -
GhoST23 #734 tudtok valami jó kis banner szerkesztő progit?
-
GhoST23 #733 az egy? hátja -
#732 és te szeretnél az lenni? :D -
GhoST23 #731 softaires körökben ja, de különben mind1 mert vagy tízezer másik ghost rohangál a neten, de ismeritek a mondást:
"CSAK EGY MARADHAT" -
#730 csak neked :P -
GhoST23 #729 Na jó tudni hogy itt is forumozunk. Akkor jelzem itt is jelenlétemet. Ghostface a Ghost Név már szerintem foglalt -
#728 Nem azért nem hallod, mert egy AEG felett van a fejed, hanem azért mert lősz vele, ha nem értetted... -
#727 Nem, hát az M16osom eléggé kopog és nem hallom ha becsapódik, ha nem értetted... -
#726 Miért az AEG felfogja a hangot?
Csak akkor nem hallot ha lősz is vele közben. -
#725 helyezs-helyezs :) -
#724 Ha a fejed egy AEG felett van akkor nem hallod... -
#723 Regeltem az oldalatokra :P -
#722 Annyival egészíteném ki, hogy általábann hallani is lehet egy csattanást amikor eltalál valakit a golyo. Jellegzetes csattanás. -
#721 :P -
#720 np