29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• kvitya
    Na szóval:
    A tárba épített aksi teljesen müködő dolog: csak kell hozzá egy tár, amit nem sajnálsz erre a célra.
    Nekem alapból egy low cap tárba lett építve (8 cella, de 9 is beleférne), mostanság egy eredeti G3-s tárat használok e célra (a low cap össze lett rakva - müködik)
    A két tár közé célszerű valami távtartó anyag, mert kül. nem tudod használni (nem fér be)....
    Szerencsére a G3-széria elég masszív tárrögzítőkkel rendelkezik, így lazán elviselik a plusz -nem is kis- súlyt.
  • traXion
    újreg vagy! :D
  • kvitya
    nyomorult reg...........
  • merACE
    Köszönjük szépen de minket nem érdekel a PB. Valszeg azért AIRSOFT a topic neve.
  • repro
    nem boncolgatjuk a témát, mivel az airsoftnak semmi köze a PBhez.
    két külön kategória, egyik sem jobb a másiknál.
  • Phoenix007
    Szevasztok!

Óvatosan bekapcsolódnék én is a témába. Egyelőre csak érdeklődőként.
    Átnéztem nagyjából a topikot, és találtam benne egy érdekességet. A #32-es hozzászólásban látható M4 replikára gondolok. Az alatta lévő leírás láttán háromszor fordultam le a székről a röhögéstől, ugyanis egyrészt semmi köze ahhoz a markerhez, másrészt meg tudom, hogy mi a kavarodás oka.
    Szóval az egy olyan marker, ami a paintball-osoknak is érdekes lehet, miután festékgolyókat lő, az AirSoft-osoknak is érdekes lehet, mert reális, sőt akinek még az airsoft sem elég reális, annak is érdekes lehet, mert ennél a golyók kis rézhüvelyekben vannak, amiket lövés után dobál ki a fegyver.
    Szóval nem akarom szétoffolni a topikot, de ha érdekli a társaságot a téma, akkor boncolgassuk egy kicsit.
  • traXion
    lemaradt a végéről egy "nem"? :)

én is meg vagyok elégedve az M16-tal egyébként.
  • GhoST23
    JÓ fegyver az M4, nekem is az van azon kivül az M kategória az egyik legelterjetteb airsoft sorozat, ergó van alkatrész kiegészítő dögivel. Nemtom miért van az hogy mindenki szídja. Én láttam már AK-t úgyanolyan erőset mint az én M4-m és nem voltam tle elájulva. Ami még tetszett az MP5 sorozat mert állítólag az a legjobb, annak ellenére az enyém alapon ledarálta a fogaskereket egy játék után. Állítólag gyári hibás a spur fogaskerék benne és azért, akkor kérdem én miért jobb mint az M4?
  • ghost cb
    Német fegyok közül G36 jön be egyedül... Annál meg jobban tetszik az M4. Amugy CA M15A4-re gondoltam a fém test, és pozitiv rewiev-k miatt.
  • traXion
    kevesebb mint az igazinak :D
  • repro
    Ghost! bizti, h M4? sok kis betegsége van. Német eredetű fegyók nem jönnek be, mindenképp amcsit akarsz? :)
  • GhoST23
    tárkapcsolóval és hivezette a kábelt valahol
  • ghost cb
    És hogy rögzítette a fegyverhez?
  • GhoST23
    Figy azt úgy csinálják hogy eg yolcsó tárat alakítanak át. Kiszedik a belsejét és teletömik aksival. Kvityának is úgy van, ja és VIS-nél most kaphatóak olcsó tárak 2500/db (30-s tárak)
  • ghost cb
    Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan Dummy tár M4-hez amibe aksit lehet tenni? Mert szoktak igaziból is olyat, hogy a válltámaszra erősítenek egy tokot amiben egy tár van, és akkor elvileg AS-ben lehetne abban az aksi. (a leendő M4-emnél:))SZal?
  • ghost cb
    Itt te még újreg vagy, szal
  • GhoST23
    Akkor a kérdés még mindig fent áll....
  • traXion
    Kérdezd meg Lizar-dot. :)
  • GhoST23
    azt én vágom hogy az egész belsejét de mindegyik fogaskereket meg dugattyút meg dugyattyú fejet, motort, csövet hop-up-ot fémre?
  • traXion
    szerintem az egész belsejét :D
  • traXion
    www.tutorial.hu
  • GhoST23
    Ájjj... Photoshopot nem tudom kezelni. Van valakinek magyar leírása Photshophoz?
  • GhoST23
    mármint csak aksi terén amúgy még mit érdemes kicserélni?
  • GhoST23
    szerintetek ha szeretném hogy az M4-m 400 FPS felé kacsintgasson akkor 9.6V 3000mAh 8 cellás aksi elég bele. WGC-n lehet kapni olyan kihúzható váltámaszt amibe ezek belemennek.
    WGC
  • traXion
    mért nem tetszik a mostani? :D

photoshop...
  • GhoST23
    tudtok valami jó kis banner szerkesztő progit?
  • GhoST23
    az egy? hátja
  • traXion
    és te szeretnél az lenni? :D
  • GhoST23
    softaires körökben ja, de különben mind1 mert vagy tízezer másik ghost rohangál a neten, de ismeritek a mondást:
    "CSAK EGY MARADHAT"
  • traXion
    csak neked :P
  • GhoST23
    Na jó tudni hogy itt is forumozunk. Akkor jelzem itt is jelenlétemet. Ghostface a Ghost Név már szerintem foglalt
  • ghost cb
    Nem azért nem hallod, mert egy AEG felett van a fejed, hanem azért mert lősz vele, ha nem értetted...
  • traXion
    Nem, hát az M16osom eléggé kopog és nem hallom ha becsapódik, ha nem értetted...
  • ghost cb
    Miért az AEG felfogja a hangot?
    Csak akkor nem hallot ha lősz is vele közben.
  • traXion
    helyezs-helyezs :)
  • traXion
    Ha a fejed egy AEG felett van akkor nem hallod...
  • Glpetyus
    Regeltem az oldalatokra :P
  • ghost cb
    Annyival egészíteném ki, hogy általábann hallani is lehet egy csattanást amikor eltalál valakit a golyo. Jellegzetes csattanás.
  • Glpetyus
    :P
  • traXion
    np