29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    Kozben megtalaltam a valodi fegyver gyartojanak a honlapjat!
  • Seaweed
    gyar taiwani weblapja
  • Seaweed
    Nem az! Ez egy G&G GR300L/S fegyver es cirka 120K az ara....nekem nagyon bejon!
  • neuro
    Ahogy nézem ez talán egy Systema custom fegyver lehet, 350-450FPS-el, Marui tuningolt gearbox-al. Nagyon jó kis cucc, egyetlen probléma vele az ára: 1020 USD. Ennyi pénzért vehetsz 3 TM puskát :)
  • Seaweed
    Amugy velemeny rola?!
  • Seaweed
    Nem igazan ismerem a kezifegyvereket de ha jol tudom akkor ez egy LR300-as fegyver ami M4(vagy AR16 ?) modositas! Mar anno CS-s korszakom alatt belezugtam ebbe a fegyverbe de sajna sokat nem tudok rola...meg kene Cifu mestert kerdezni o tobbet tud ezekrol!
  • neuro
    és ez mi egyébként? :) valami M4 mod vagy egy izraeli másolat?
  • Seaweed
    Hali
    Ilyet szeretnek majd magamnak(rovidcsovut), ha egyszer vegre odajutok hogy veszek Airsoft fegyvert....persze a penzt mindig elkoltom masra...de egyszercsak majd utolerem magam :D

meg ilyet...de ez nem is lehet kerdes hogy ilyenem lesz egyszer az tuti! (SVD foreva! )

• neuro
    hmm az a baj, hogy a tartalék, kezdő fegyvereken már mindenki túladott, de majd megoldjuk valahogy...
  • Punker
    nincs
  • neuro
    Hát, pont a hétvégén kaptak el minket a vadőrök, úgyhogy most nincs pályánk. De már dolgozunk az ügyön :)

Szerintem max a jövő hét végén biztosan kimegyünk lövöldözni valahová, ha tényleg van kedved kijönni akkor majd szólok előtte. Fegyvered van?
  • Punker
    mikor nyomjátok? egyszer kimennék én is :)
  • neuro
    az egri airsoft csapatunk: agriacommando
  • repro
    feet pro secundum
    sebesség.
    1 FPS = 1 láb/sec = 0.3048 méter/sec = 1.09728 km/h
  • Netkaloz
    oh télleg nem talált. sorry
    na mostmár normálisan: Thunderbird AS Team
  • Beni521
    tudna nekem vki infót adni a Well MR-733 nevű Spring puskáról?
  • Beni521
    nem a computer játékra értem
  • Beni521
    hülye kérdés: Mi az FPS?
  • Beni521
    Ez a link nem talált
  • Netkaloz
    HY ALL!
    Én meg még pár srác alakítottunk egy csapatot.
    A csapat neve Thunderbird AS Team. Ha érdekel valakit az oldalunk akkor itt a címe: http://thunderbirdteal.gportal.hu
  • kingx
    Sziasztok!

Hat en mostanaban eleg jol belemerultem a temaba. A fo problema az hogy vagy veszel kinait 5e-35e ft-ig vagy vehetsz markasat 65e Ft-tol a csillagos egig.
    Ketto kozott szinte nincs alternativa. Erdekes a helyzet kicsit olyan mintha
    autoban csak trabantot v. ferrarit lehetne kapni:D Nagy netes kutatas utan talaltam ket olyan markat es arban alternativat ami akar jo is lehet. Mindegyik 50e ft kornyeke es eleg erosnek tunik 325-330fps. Egyetlen gond van veluk hogy kulfoldrol kell megrendelni oket. Itt a ket link hatha segit valakinek aki hasonlo helyzetben van mint en.
    http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?product=1143574931
    http://www.military.pl/?prod=3&cat=27
  • repvez
    Ha az én linkemre lévökre gondolsz akkor azt itt tudod megtenni egy emilt kell irni a megadott cimre.
    árlista
    vannak itt márkásabbak is csak az már nem a pénztárcámnak valo.
    Esetleg valami info az alább emlitett cuccrol?
  • Beni521
    Hol lehet ezeket a fegyvereket megvenni amik az oldalon vannak, mert van néhány ami érdekelne
  • repvez
    sziasztok, tudnátok valamilyen részletesebb leirást vagy véleményt adni az ezen az oldalon találhato Knights SR-16-rol.
    airsoft shop
    Nem kell nekem profi cucc, csak egy olcso, megbizhato és viszonylag erös AEG fegyo.
  • LittleMole
    a kínai piacos inkább arra jó, hogy a kezdők megismerkedjenek az airsofttal! bár egy kis tuning :)
  • LittleMole
    kínai piac:D lol
  • MegaByte
    Hali tudna valaki olyan LINKET adni, ahol olcsón jó fajta aksis airsoft fegyvereket lehet venni?
    Előre is köszi.
  • Apus
    Arról nem is beszélve, hogy a kínain sokkal olcsóbban megkapod ezeket.
  • bigfoot
    akkor hol lehet venni 30e körül jó airsoft fegyvert?
  • radical
    Hát a komoly airsofthoz semmi közük. Az ilyen puffogtatós gyerekjáték.
  • bigfoot
    mi a véleményetek a http://www.elektroshock.hu oldalon lévő airsoft fegyverekről?mert pl M4 9990Ft
    ezekről vélemény?
  • vsly
    Kösszencs,már megtettem
  • Adam II
    Itt kérdezd!
    www.softair.hu

• vsly
    Sziasztok.Eléggé halottnak tünik ez a fórum,de hátha tudtok segíteni.
    Egy ilyenre:
    fáj a fogam(Colt Python 357 Magnum 6inch)
    Tudtok adni esetleg boltcímet ahol meg tudnám kaparintani?
    Azt hallottam,hogy Szlovákiában elég jó áron vannak.Átnyálaztam már rengeteg airsoft oldalt,de csak 1 boltot találtam Szlovákiában,ahol lehet kapni(QUATRO).

De itt biztos akad 1-2 régi motoros aki tud segíteni nekem.Elöre is thx.
  • ghost cb
    De előbb mindenképp olvass utána a dolgoknak, mert már 100× föltették ezeket a kérdéseket! (pl. fórumkereső)
  • merACE
    Gyere át inkább a www.softair.hu -ra vagy www.softair.hu/forum -ra.
  • Adam II
    És mennyi vámot kell fizetni (tegyük fel egy AEG után)?
  • repro
    EU-n kívülről: vám
  • Adam II
    Külföldi rendelés esetén a szállítási költségen kívűl kell még fizetni valamit?
  • manohun
    megnyílt a szegedi airsoft oldal:

AirSoft Szeged