29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#839 Punker:
http://www.shoeiseisakusho.co.jp/ -
#838 Ha erdekel talaltam helyet az unioban is ahogy arujak ezeket a meregdraga WWII-es nemet replika ASfegyvereket ;))) -
#837 Hmm talatam egypar nagyon korrektnek tuno olasz webshopot! (Talaltam osztrakot es nemetet is..de van ahol csak atutalassal meg szemelyigazolvany fenymasolat eljuttatassal allnak szoba az emberrel (nemet torvenyek!)..) De az olasz shopok mind kinalat mind szolgaltatasban nagyon jonak tunnek!
Persze a kriterium nalam az volt hogy aruljanak G&G GR300S/L-t ;))
Sajna nezelodve az unios (nem szeretek vamot fizetni!) shopok kozott, itt is detto ugyanaz a helyzet mind a maketteknel! Felkothetik a gatyot a magyar shopok...nemelyiknek akar azt is mondanam hogy huzza le a rolot...mert az unios shopokkal eleg nehez lesz felvenni a versenyt! -
#836 Hat nem olcsok!!! (es raktaron sincs..) Dehat a ritkasagot, a gyartast, es a minoseget meg kell fizetni!
-
#835 Most nezem a vegen irjak hogy a WGC-shopban kaphato (hol masutt ha nem ott?!)
-
#834 -
#833 Gondolom meregdragan..lathatod hogy nem nagyuzemi a termeles....es szvsz nem is kapni sehol csak joesetben a japanon kivul par tavolkeleti kis boltban.. -
#832 óóóóó hogy szakadnál meg most nem fogok tudni aludni :)
-
#831 és mennyiért ?:) -
#830 Akkor ettol "befogtok szarni", hogy a japan Shoei kis manufaktura milyen full fem es fa nemet replikakat gyart airsoftban! -
#829 ha meg bebolondulok és komolyan neki akarok kezdeni akkor G36C vagy SA80 :) -
#828 G43? német fegyverek szebbek :) -
neuro #827 A Maruinak van AEG M1A1 Thompsonja, meg láttam már gázos Kar98-at is valamelyik oldalon. Nekem egy automata Garand kellene, vagy egy rugós Lee-Enfield :) -
neuro #826 Nagy különbség nincs közöttük. De keress rá a neten tesztekre, azokból sokminden kiderül.
Tuningolni nem nagyon lehet a műanyag gearboxos fegyvereket, mert az erősebb rugó széthajtja a fogaskerekeket. De azért apróságokat lehet rajtuk javítgatni: http://veszprem.softair.hu/chineasetuning.html -
#825 nekem igazából valami jó kis 2. vh-s csúzli kéne :) -
#824 Rugosat nem akarok sztem pont az a legnagyobb az egészben hogy lehet sorozatot löni velük.
Amugy én is ezt a két gyártot néztem csak nem tudom hogy a linkelt oldalrol a hasonlo áruak közül melyiknek jobb az ár/érték aránya ill. teljesitménye.Vagy hogy mennyire lehet megbütykölni öket. -
neuro #823 akkor kezdésnek vagy kipróbálni vegyetek egy-egy cyma vagy double eagle puskát esetleg valami olcsó 5000ft-os rugósat
de vigyázzatok mert nagyon könnyen rá lehet kattanni a dologra :) -
#822 Ereje nem igazan erdekel! Sokkal inkabb a minosege, kinezete :)
ha az ereje erdekelne legpuskat vennek:
-
#821 Egyenlöre még csak probaképen szeretnék beszerezni egyet.Tehát még semmilyen csapat meg pálya csak ugy szorakozáshoz és hátha megtetszik a többieknek is . -
neuro #820 a fegyver minőségének és erejének csak a pénztárca szab határt :) -
#819 Haz az altalam vagyott fegyvereken az fem ami az igazin is az*! (airsoft verzion magnezium)!
*.: kivetel az elol a csohovedo, mert az muanyag az igazin meg alu..
Illetve ha jol tudom (ezt irjak!) a Marui M4/M16 szeriajanak a tok resze fem mint z igazi (6061-es alu)... -
neuro #818 Használhatók, de az esélyed attól függ, hogy kik ellen és milyen pályán játszotok. Az olcsóbb fegyvereknek sajna nem túl nagy a lőtávja és az ereje, de ha jól taktikáztok vagy épületben, sűrű erdőben lövöldöztök, akkor nincs nagy különbség a puskák között. Inkább az számít, hogy automatád vagy rugósod van-e. -
#817 kezdőként nem akarok rögtön drága csúzlit venni. -
#816 Azért ezek a 10k-s cuccok is használhatok? -
#815 szerintem jövőhét, ha kifizettem az asztalost nyilatkozok :) -
neuro #814 majd keress emailben, privátban vagy telefonon ha aktuális lesz a dolog :) -
#813 oksa majd még megdumáljuk ok? -
neuro #812 Faiskola u. 10. II/32 (32-es kapucsengő)
ma este szerintem itthon leszek, utánna már csak vasárnap érek rá
tel: 30-383-5006
szerintem legközelebb már csak jövőhéten játszunk, mert mindenki elhúzott nyaralni, de heti egy lövöldözés mindenképpen összejön vagy a császár erdőben vagy Egerszóláton a CQB istállóban :)) -
#811 mikor hova? mikor mentek játszani? -
neuro #810 lehet :) ha érdekel gyere át és próbáld ki valamikor -
#809 lehet tesztelni fizetés elött? :) -
neuro #808
Cyma CM.023 MP5
akku + töltő, tisztítópálca, gyorstöltő, egy normál tár (23bb) + egy hicap tár (kb 150bb), red dot + szereléksín, szíj, doboz, hangtompító (utánzat)
Egy teszt: http://veszprem.softair.hu/cymacm023.html
A cikkben említett tusrögzítő hiba már ki lett javítva, jobb mint az eredeti, illetve a hangtompító/lángrejtő műanyag menetes toldalékot is kicseréltem alumíniumra.
Ajánott lőszer: 0.2g
Ára: 8000HUF -
neuro #807 Szinte minden fegyver külső tokja műanyag, még a Maruinak is. A full fém kivitelű Classic Army fegyverek ára pedig 120-150000Ft-nál kezdődnek.
A Cyma és Double Eagle Kalsnyikovok ugyan kívülről fémből vannak, de az csak egy vékony fémlemez, semmivel sem erősebb, mint mondjuk a jó minőségű ABS műanyag. Bár meg kell mondani, hogy nagyon jól néz ki :)
Az egyik srácnak van egy AK-ja és nagyon meggyőző, bár egy egész napos harc után ilyen hőségben már felemelni is alig tudja :)) -
#806 8k? képet plz. -
#805 De ezek mind muanyag testel vanak "magaldva" ha jol veszem ki?! (Kivetel talan ha jol nezem az AK-47) (eleg kesze-kusza az a weblap...) -
neuro #804 a második generáció itt azt jelentheti, hogy a ver.2 típusú marui gearbox van benne lemásolva - de sajna csak műanyagból
az olcsóbb cuccok közül a cyma 028-as AK-47 és a fém gearboxos MP5 a nagyon jó, illetve a Wellfire R6, R7, R8 - ezek 30000Ft körüli áron vannak az eshock.hu-n
amik még elmennek minőségben műanyag gearboxal az a Cyma.023-as MP5, a Both Elephant XM8 és Steyr AUG.
én is jövő héten rendelek egy Well R6-os M4-et, a Cyma MP5-öst meg megpróbálom eladni 8000Ft-ért -
#803 Hogy-hogy mar en is?! ;) Regota szeretnek..de mindig masra koltom el a penzem..es ettol meg ugyanugy szeretnek....majd egyszercsak.. -
#802 Bocsi a link lemaradt:
airsoft -
#801 Ezekröl tud valaki valamilyen infot?
Föleg az AK-47-es az M4CQBR és a DE M83-asra lennék kiváncsi.
Az árukhoz képest mennyire jok ill a második generácios az azt jelenti hogy már fém bennük a gearbox?
Sajna én csak az ilyen árkategoriába tudok gondolkodni. -
#800 má teis