29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
neuro #879 hát kitudja, ki kell próbálni és ha jó nagy véres sebet ejt akkor jó :D -
neuro #878 ja és csak azért vennék inkább rugósat, mert olcsóbb, kevesebb macera van vele és nem sajnálnám annyira ha tönkremenne - márpedig előbb-utóbb úgyis tönkre fog menni :)
A maszkhoz jár a szemüveg is és amennyire láttam nem lehet őket szétszerelni, bár kitudja. De egy ESS szemüveg majdnem kétszer annyiba kerül, mint egy ilyen maszk :) -
#877 Te amit linkeltem az nem webes bolt..az a gyarto lapja! -
neuro #876 Hááát az a baj, hogy a webes boltokban feltüntetett fps értékből nyugodtan le lehet vonni 50-100-at. Egy jó minőségű TM AEG tuning nélkül, ennél hosszabb rugóval és csővel csak kb 280fps-t tud 0.2-es lőszerrel. Persze ez lehet hogy valami szupererős stukker, de igazából nehezen tudom elhinni.
Az én rugós pisztolyom, amit kézzel kell felhúzni nem pedig a gázdugattyúnak kell rángatnia, csak 220 fps körül teljesít. -
#875 Biztos?! Mert ez 305fps-es slukker -
#874 Nem ez ala, hanem az ezen levo szemuveg helyett, mert az ilyen maszkok sokszor szemuveg nelku lertendok, persze ha ez pack akkor nem megy a dolog. -
#873 ez alá szemüveg? -
#872 erősebb :) -
#871 Miert "csak" rugosban?! (jo tudom az ara..de azonkivul valami mas ok van?!) -
#870 ez tetszik..valami jokis ESS szemuveggel -
neuro #869 szép ez a beretta, szeretnék én is egyet, de rugósban -
#868 vagy ezt :)
-
#867 Sensei Mesh SWG-1 széles
ezt kéne még beszerezni. -
#866 Nah dontottem! Hogy egybol ne a melyvizbe es a nagy osszegekbe verjem magam ez lett a kiszemelt egy marek skuloval es gazzal elsonek:
HFC M190 azaz Beretta M92F
-
#865 hmmm pedig oda vannak maguktol rendesen! -
neuro #864 pl. 44-es bázis -
#863 miert mas nem adja fel? es nem is jelentkezik?! ki? hol?....ide a nevet! -
#862 akkor ha lehet az lenne a legjobb szerintem, max ha nem utazol akkor szétdobjuk a postaköltséget. -
neuro #861 úgy, hogy ők visszajeleznek és fel is adják, amit rendeltél - persze az hogy a posta elhagyja, az már más tészta :)) -
#860 Ezt hogyerted?
"...legbiztonságosabban... " -
neuro #859 Eshock.hu-ról lehet a legolcsóbban és legbiztonságosabban rendelni. De lent a völgyben a bazárosok árulnak olcsó kínai vackokat 500-ért, ha más nincs az is jó lehet, csak meg kell nézni hogy ne legyen sorjás.
Szerintem vagy felmegyek pestre az új puskáért, vagy megrendelem, és ha kell tudok neked hozni/rendelni jó minőségű lőszert. -
#858 ügyesen fogó és társai, kétlem hogy 5 méternél többet dobna a normál lőtávon könnyebb anélkül hurcolászni, azt nem kérdeztem meg hogy itthon egerben hol kapok lőszert mert ez a kis zacsi nem fog sokáig tartani :) -
neuro #857 hát pedig kb. ilyen erősségű fegyvere van egy pár srácnak a csapatban, csak automatában :) és ezek még nem is a legbikábbak... mondjuk azért az erdőben messzebbről lövünk és sokkal pontatlanabbul.
hogy sikerült leszedni a hangtompítót? -
#856 tanultal belole?! ballisztikai mellenyt vegyel :D -
#855 vékony póló meleg van :) -
#854 mivan celnak alltal?! :DDDD Legalabb egy vastag pulvert felvehhettel volna :D -
#853 a "gyenge" pisztolyodtól véres lett kicsit a hátam, amúgy sikerült leszednem a tompítót :) -
Herczi #852 ezt meg kétszer is elkülte -
Herczi #851 Bocs az összekuszált mondatokér bezavartak a linkek -
Herczi #850 Bocs az összekuszált mondatokér bezavartak a linkek -
Herczi #849 Az se rossz, de ehez a fegyóhoz van 2 csomag golóbis meg 2000 festék lőszer is meg lézer meg még egy nagy csomó használhatatlan ketyere is. Amúgy ez az oldal szerintem egy kicsit összerakottab. eza is elég jó árba van véleményem szerintfegyó és ott van az isR8 -
#848 amit lejebb linkeltem oldalt azon ugyan ez a fegyo 9900+pk. -
Herczi #847 Ez megér
14e-t -
#846 Punker ezt lesd meg! Shoei MG42.... -
#845 http://www.softair.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=18
-
#844 talán klikk a bannera :) -
#843 na felteszem a keresztkérdés,miután nincs FAQ:D. szval mi az az airsoft? úgyértem mit lő ki? jobb mint a paintball? -
#842 -
#841 haver múlthéten jöt thaza japánból, rakás cuccot hozott az aikido-soknak 1 puska már nem osztott szorzott volna a cuccok között :( -
#840 Huuu! A G&G AK-103 es AK-104-es replikai odabasznak nagyon!
Olyan szinten, hogy meg a gazdugattyuk is ki vannak benne dolgozva holott haszna nincs airsopft szempontbol, es termeszetsen aminek femnek kell lenni az fem is!