29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#919 Szasztok :)
Egy egyszerü kérdésem lenne: mi az a Hop-Up ?
(én arra tippelek,hogy talán mozog a "závárzat") -
neuro #918 a műanyag csapágyperselyeket és a rugóvezetőt mindenképpen cserélni kell -
#917 M120-as rugót az alap marui sem bírja sokáig. Valami törni fog ekkora rugónál ezért cserélnek mellette más alkatrészt is. -
#916 ahhaaa -
neuro #915 nem csak abban, ahogy jobban megnéztem a lámpás verzió springes nem AEG -
#914 Bar lehet csak abban kulombozik hogy van valami lapas hozza ha jol vettem ki ;) -
#913 en nem ;)) -
neuro #912 #911 - ez az! a #910 szerintem valami átmenet lehet az r6 és az r7 között... vagy kituggya?? -
#911 Vagy ilyen? -
#910 Neuro ilyened van?! vagy ez mas?! -
#909 Multkor elfelejtettem a Claymore videokat betenni...
http://www.youtube.com/watch?v=eq5aAEZauAQ
http://www.youtube.com/watch?v=Evt4FVzZKNc
http://www.youtube.com/watch?v=6GyjqZdf3s0 -
neuro #908 azt olvastam hogy kibírja... :) -
#907 Kibir ez ez 120-as rugot?! (Marmint a Marui gyari-eredeti v2-es gearboxa tuti..de a kinai masolat?!) -
neuro #906 A gearbox (Marui V2), a ravasz, a hüvelykivető és annak környéke, a hordsín egy része és a Picatinny rail ami fém a többi műanyag. Kicsit látszik rajta hogy plasztik, főleg az elején, de annyira nem gáz.
Kíváncsi vagyok, hogy a terepen mit muzsikál majd, itt a lakásban elég meggyőző volt az ereje és a pontossága. Kipróbáltam a hozzá adott olcsó 0.12-es lőszerrel és ahogy tíz méterről rálőttem a bejárati ajtóra darabokra tört mindegyik :)
Veszek majd bele egy 120-as rugót, meg egy red dotot a tetejére és ez már ki fog tartani egy darabig. -
#905 Aha! ez az ami full muanyag de a gearbox a fem?! A csaj is jar hozza?! -
neuro #904
http://lowendairsoft.schtuff.com/well_r6
Középkategóriás Wellfire R6 M4A1
Szerintem ennyi pénzért az egyik legjobb vétel. -
Milyen?! Kepet! vagy ha van gyartoi oldal az is jo ;)) -
neuro #902 Nekem is megjött ma reggel az M4-es. Hétvégén már tesztelem is :) -
#901 (Tegnap kezbekaptam a fizum...ma betettem a bankba...mostanra meg elkoltottem a joreszet igy ) -
#900 Nah megrendeltem olaszorszagbol a Berettat! -
#899 Neuro keresett linket a lőszer elég drága hozzá. -
#898 Vulcan -
#897 De letezik mar claymore gyalogsagi akna is...szepen beteriti aki a botlozsinorba lep vagy aki re iranyitjak es "rarobbantjak" -
#896 Lehet kapni ilyen granatvetot, van karabely aljara szerelheto is..alltalaban 30-40 skulot lo ki egy tubusbol gaz segitsegevel -
#895 ezt nézzétek meg, épület harcál durva lehet :) -
#894 hali! Eladó mp5-a5! email: [email protected]
MSN M: [email protected]
irányár 29000ft! -
#893 Oksa! De mondom szolj nyugottan es maris utalom a zset! -
neuro #892 szerintem én kifizetem előre aztán majd kitaláljuk :) -
#891 Nah az nem is nagy osszeg ;)) Ketten dobjuk ossze mint fo "gerinc tagok" vagy tobben?! Mert nekem ok ha azt mondod hogy adjak 1500-ot mint felet! Mondasz egy szamlaszamot es maris atutalom innen a gep elol a mánit ;) (amint megkapom a fizum(1-2 nap) mert most kb enyi van a szamlamon osszesen ) -
neuro #890 jaja összedobhatjuk az árát
ha jól tudom 3000ft a regisztrációs díj, fenntartási költség nem lesz :) -
#889 Aha! Beszaljunk bop domainbe vagy hogy legyen?! Szerintem ha raknank ki felhivast hogy gyujtunk domainre paran biztos adnanak bele zset! -
#888 este megkérdem, bár job bha nem tud visszalőni :)
midig azt magyarázza kiképezték hát akkor lássuk mit tudnak az ernyősök :) -
neuro #887 bagónak kellene akkor valami fegyvert szerezni addig... leszaladhatna a völgybe venni valami gagyi pisztolyt, vagy rendelhetünk/hozhatok neki is valami olcsó rugós cuccot (5000-ért van egy cyma puska+pisztoly combo az eshockon) -
#886 amúgy most küldött egy airsoft gránátvetős magyar videót, ha észhez tér a netem majd feltöltöm :) -
#885 hétvégén kirángatjuk Bagír-t is és akkor szeretném én is kipróbálni a csúzlid -
neuro #884 már megvan az új tárhely, a héten próbálom összehozni a mysql dump-ot valahogy, meg átvinni a domaineket és a html-es alapcuccokat
de regisztrálni kellene egy domaint, mert a .agria már nem fog műkodni... -
#883 -
neuro #882 Punker már tudja, milyen egy 220-as pisztoly 5 méterről -
#881 Haladsz a bop-al?! mert ilyen temakat sokkal inkabb a mi lapunkon beszelgetnem meg mint a verpistigyujto SG-n....de lehet csak tul paranoid vagyok...
(softair.hu-ra nem nagyon akarodzik menni nekem mert eleg sok az ARC ott....) -
#880 pfff