29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#999 ma csak fejlövést kaptam meg pár vállasat, viszont 2x rohantam el a bambák mellett és nyertem így a játékot :) -
#998 Bopot nem csinalod mi?! inkabb mesz lovoldozni Punker segget veresre?! -
neuro #997 viszont most már nem csak az én véleményem, hogy a well r6 egy jó fegyver :)) -
#996 Hát,hogy ez milyen állatúl néz ki o.O
-
#995 hatalmasat játszottunk ma, csak az eső a végén már nagyon rákezdett nem akartuk eláztatni a fegyvereket (így video se lett, majd szombaton az M4-ről) :) -
Doma #994 Igen, de ajánlott legalább a 0,20g-s lővedék, mert azzal elvileg a legoptimálisabb a fegyver. -
Realtibi #993 akkor bármilyen bb belemehet ugye??? -
#992 akkor meg Google! Vagy olvass vissza en is linkeltem cikket a Well R6-rol... -
Realtibi #991 el
de hát az egy ember véleménye -
#990 Zsiir ez a DPD futar weblap....most neztem, hogy epp nemetorszagban van mar a csomagom...
Erdemes az idopontokat nezni...ilyen egy igazi futarszolgalat...este kilenc=> hajnal fel negy....stb :) -
#989 elolvastad neuro tesztjét? -
Realtibi #988 és szerintetek megéri megvenni az m4a1 et?? -
#987 mi van? 0.6-os bb megy mindbe csak a súly más, eshock-ról tudsz lőszert rendelni én is onnan vettem. -
neuro #986 A "csak springbe lehet rakni" azt jelenti, hogy a lőszer túl könnyű az automatákhoz. Lehet azokkal is lőni, de nem lesz vele pontos a fegyver.
Videót csinálhatunk ma, meglátjuk elég lesz-e a fény, és nem fog nagyon esni az eső... -
Realtibi #985 nagyon kezdö vagyok még itt az airsoft terén
na de ha veszek egy aeg fegyvert amibe bb töltény megy
na és ha kifogy akkor vennék bele löszert de a bb tölténynél ki van irva hogy csak springbe lehet rakni
ilyenkor mi van??? -
#984 ha nem esik az eső lehet ma megpróbálok csinálni, ha Neuro is benne van :) -
#983 Rövid videot is lehetne látni rola?Hogy milyen müködés közben és milyen a hangja -
#982 #974
múlthéten 1 nap alatt kihozták gondolom raktár készlettől függ. -
Realtibi #981 milyen gyorsan hozzák ki???
van egypár választásom
szerintetek melyik legyen??
m4a1
vagy
Double Eagle M41
vagy
MP5
elöre is köszi
amugy a postaköltség mennyi??? -
Realtibi #980 kösz -
#979 http://www.eshock.hu/catalog/i.php mi most innen vásároltunk korrekt gyors kiszállítás. -
Realtibi #978 helosztok
lécci linkeljetek be egy olyan oldalt ahonnan lehet venni airsoft fegyvereket
elöre is kösz -
#977 Jó teszt,csak kevés a kép :)
-
#976 A cikkhez: Makettezesenel eleg sokat hasznalok csiszolopapirt es polirpairt 400-tol egeszen 2000-esig! En is csak azt tudom mondani hogy muanyag feluleten az okos csiszolassal szvsz el lehet erni hogy ne hasson muanyagnak! Festessel meg akar azt is hogy femnek hasson! (jo makettfestek jol lelakkozva meg idoallo) -
#975 Ehh most kaptam meg csak egy mailt hogy ma reggel adtak fel a csomagom! (Biztos valami kis ceg/bolt es heti egyszer jar hozzajuk a DPD..de legalabb van szamom es figyelemmel kiserhetem a DPD weblapjan hol tart a csomagom ;)))
Valaszthattam volna foldi postat 7-10-nappal..es eltuno csomaggal...Vagy Fedexet ugyanenyi szallitasi koltsegert mint DPD(36€) 2 munkanappal de biztositas nelkul, es DPD-t 4 munkanappal de biztositassal (kivetel ez a biztositas alol a gaz es szilikon) ez utobbit ajanlotta is az elado. -
neuro #974 well r6 teszt -
neuro #973 nekem a well m4-es erősebbnek tűnik, könyebb vele célozni, így pontosabb is
az ak viszont jobban néz ki (nem mint fegyver, hanem mint replika) és strapabíróbb
-
#972 egyik srác most olyat árul az egri brigádból. -
#971 jah DPD hozza...azzal legutobb 4 nap volt hollandiabol makett -
#970 -
#969 De te kintről kérted :) -
#968 1-2 :D -
#967 jaaa,én postával kértem (nem is láttam,hogy van futár),akkor az plusz 1 hét :D -
#966 Az enyem mam mar nem er ide asszem..holnap-holnaputanra varom.... -
Doma #965 Köszi!
Nagy dilemmában vagyok Well R6 M4A1 vagy Cyma 028S AK-47s. Utobbi a full fém kialakítás miatt elgondolkodtat.
Vagy az ABS műanyag elég tartós bír lenni?
Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? -
#964 igazából Neuro tudja ő beszélt velük de emlékeim szerint 1 nap alatt itt volt futárral. -
#963 -
#962 szerdán rendeltünk és csütörtök délelött volt itt Egerben aszem :) -
#961 Ti is rendelgettek onnan ? :o
Mennyi idő alatt adják fel a csomagot ? :) -