29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    ma csak fejlövést kaptam meg pár vállasat, viszont 2x rohantam el a bambák mellett és nyertem így a játékot :)
  • Seaweed
    Bopot nem csinalod mi?! inkabb mesz lovoldozni Punker segget veresre?!
  • neuro
    viszont most már nem csak az én véleményem, hogy a well r6 egy jó fegyver :))
  • Glpetyus
    Hát,hogy ez milyen állatúl néz ki o.O
  • Punker
    hatalmasat játszottunk ma, csak az eső a végén már nagyon rákezdett nem akartuk eláztatni a fegyvereket (így video se lett, majd szombaton az M4-ről) :)
  • Doma #994
    Igen, de ajánlott legalább a 0,20g-s lővedék, mert azzal elvileg a legoptimálisabb a fegyver.
  • Realtibi
    akkor bármilyen bb belemehet ugye???
  • Seaweed
    akkor meg Google! Vagy olvass vissza en is linkeltem cikket a Well R6-rol...
  • Realtibi
    el
    de hát az egy ember véleménye
  • Seaweed
    Zsiir ez a DPD futar weblap....most neztem, hogy epp nemetorszagban van mar a csomagom...

Erdemes az idopontokat nezni...ilyen egy igazi futarszolgalat...este kilenc=> hajnal fel negy....stb :)
  • Punker
    elolvastad neuro tesztjét?
  • Realtibi
    és szerintetek megéri megvenni az m4a1 et??
  • Punker
    mi van? 0.6-os bb megy mindbe csak a súly más, eshock-ról tudsz lőszert rendelni én is onnan vettem.
  • neuro
    A "csak springbe lehet rakni" azt jelenti, hogy a lőszer túl könnyű az automatákhoz. Lehet azokkal is lőni, de nem lesz vele pontos a fegyver.

Videót csinálhatunk ma, meglátjuk elég lesz-e a fény, és nem fog nagyon esni az eső...
  • Realtibi
    nagyon kezdö vagyok még itt az airsoft terén
    na de ha veszek egy aeg fegyvert amibe bb töltény megy

na és ha kifogy akkor vennék bele löszert de a bb tölténynél ki van irva hogy csak springbe lehet rakni
    ilyenkor mi van???
  • Punker
    ha nem esik az eső lehet ma megpróbálok csinálni, ha Neuro is benne van :)
  • repvez
    Rövid videot is lehetne látni rola?Hogy milyen müködés közben és milyen a hangja
  • Punker

múlthéten 1 nap alatt kihozták gondolom raktár készlettől függ.
  • Realtibi
    milyen gyorsan hozzák ki???

van egypár választásom
    szerintetek melyik legyen??

m4a1

vagy

Double Eagle M41

vagy

MP5

elöre is köszi
    amugy a postaköltség mennyi???
  • Realtibi
    kösz
  • Punker
    http://www.eshock.hu/catalog/i.php mi most innen vásároltunk korrekt gyors kiszállítás.
  • Realtibi
    helosztok
    lécci linkeljetek be egy olyan oldalt ahonnan lehet venni airsoft fegyvereket

elöre is kösz
  • Glpetyus
    Jó teszt,csak kevés a kép :)
  • Seaweed
    A cikkhez: Makettezesenel eleg sokat hasznalok csiszolopapirt es polirpairt 400-tol egeszen 2000-esig! En is csak azt tudom mondani hogy muanyag feluleten az okos csiszolassal szvsz el lehet erni hogy ne hasson muanyagnak! Festessel meg akar azt is hogy femnek hasson! (jo makettfestek jol lelakkozva meg idoallo)
  • Seaweed
    Ehh most kaptam meg csak egy mailt hogy ma reggel adtak fel a csomagom! (Biztos valami kis ceg/bolt es heti egyszer jar hozzajuk a DPD..de legalabb van szamom es figyelemmel kiserhetem a DPD weblapjan hol tart a csomagom ;)))

Valaszthattam volna foldi postat 7-10-nappal..es eltuno csomaggal...Vagy Fedexet ugyanenyi szallitasi koltsegert mint DPD(36€) 2 munkanappal de biztositas nelkul, es DPD-t 4 munkanappal de biztositassal (kivetel ez a biztositas alol a gaz es szilikon) ez utobbit ajanlotta is az elado.
  • neuro
    well r6 teszt
  • neuro
    nekem a well m4-es erősebbnek tűnik, könyebb vele célozni, így pontosabb is
    az ak viszont jobban néz ki (nem mint fegyver, hanem mint replika) és strapabíróbb

• Punker
    egyik srác most olyat árul az egri brigádból.
  • Seaweed
    jah DPD hozza...azzal legutobb 4 nap volt hollandiabol makett
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    De te kintről kérted :)
  • Seaweed
    1-2 :D
  • Glpetyus
    jaaa,én postával kértem (nem is láttam,hogy van futár),akkor az plusz 1 hét :D
  • Seaweed
    Az enyem mam mar nem er ide asszem..holnap-holnaputanra varom....
  • Doma #965
    Köszi!

Nagy dilemmában vagyok Well R6 M4A1 vagy Cyma 028S AK-47s. Utobbi a full fém kialakítás miatt elgondolkodtat.
    Vagy az ABS műanyag elég tartós bír lenni?
    Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?
  • Punker
    igazából Neuro tudja ő beszélt velük de emlékeim szerint 1 nap alatt itt volt futárral.
  • Glpetyus
  • Punker
    szerdán rendeltünk és csütörtök délelött volt itt Egerben aszem :)
  • Glpetyus
    Ti is rendelgettek onnan ? :o
    Mennyi idő alatt adják fel a csomagot ? :)
  • Glpetyus