29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#1079 32 mega az összes kép hogy küldjem át? -
#1078 Ez se piskota -
neuro #1077 majd szerdán folytatjuk :)
augusztusban még meg kellene csinálni az egész napos akciót is főzőcskével -
#1076 rendesen kifáradtam,de még lenyomtam volna párat:) -
#1075 meg majd ha ilyen fegyverek lesznek egyaltalan valakinek magyarorszagon...elejen sorban 100K feletti csuzli mind :DD -
#1074 de nem kellett utad törnöd a sűrűben mindig csak " akkor mi védünk" hozzátok a vip-et :) (ez lettem volna én világítós mellényben fegyver nélkül :) -
neuro #1073 mászkáltam én is eleget a sárban és a vizes galagonyabokrok között :) -
#1072 majd ha így nyomjuk mi is :) -
#1071 legközelebb jösz te is a sűrűbe ne csak a nyílt placon várj ránk mint valami lesipuskás :) -
#1070 Mondtam en olyat hogy nem?! -
#1069 videk kint vannak fórumon képeket küldöm ha megjött Bagírtól. -
neuro #1068 jó volt a mai játék
de hidd el Seaweed, hogy ha egyszer kipróbálnád, te is rákattannál a dologra egyből :) -
#1067 a másik oldal az durvább sokkal olyan helyeken mentünk át ahonnan a vaddisznó is visszafordulna :) -
#1066 Szal botanikaztal egy jot....most mar ismered az oszes fut meg fat a kornyeken :DDDDDD -
#1065 van az a tisztás ahol a video van, az alatt kb 10 méterrel 1 ösvény és még az alatt 5 méterrel még egy ösvény, én a 2. ösvényről még lejjebb mentem hogy kerüljek, aztán mem mikor a dobozokat lőtték (ott a vid) akkor a lőszerek körém estek le és még lejjebb mentem, szal kerültem egy jót :) -
#1064 Hogy vesztel el?! -
#1063 lövészet
közben a többiek felvilágosítottak a 2 ak-s nem egymást lőtte mert egy csapatban voltak ez akkor volt mikor én "elvesztem" az erdőben :) -
#1062 Nana most miert mondod ram hogy en akarok elfutni?! En ugyan nem! Pont en serelmezem az ilyet feeling rombolas gyanant!
(Persze az igazi kepkarabelynak mas feelingje van...maig tiszta emlek a loteren a 100meteres buko alak megboritasa AMD-65-el..azt soha nem fogja visszaadni egy airsoft sem...de ugye ez nem is lehet cel..ezt joval a megengedett joule ertek felett lehetne kivitelezni csak..) -
#1061 A legdurvabb az egyik video volt amit lattam egy Bushmaster-el egy pufi csoka guggol a hordok mogott, 20-25 meterrol egy feszer szerusegbol osztjak neki...csak ugy kopog a sok BB a vashordon...o meg elkap egy granatot, betolti, aztan ellovi...mind3 tamadojat beteriti..azok meg feltett kezzel kisetalnak a feszerbol :DDD (az a baj hogy mar tobbszor kerestem a videot..de nem talalom es nem emlekszem hol lattam...be akartaam ide tenni) -
#1060 hidd el nekem az olyan kategóriájú fegyver elől nem tudsz elfutni, próbáltam nem sikerült :) -
#1059 Hat nem ugy nezett ki...de lehet csak en vagyok ilyen hulye maximalista.. -
#1058 az a távolság ott kb 30 méter volt a marui ak amivel lőttek rá bőven 50 méter fölött teljesít szal fedezéket keresett :) -
#1057 Sajnos mindig is voltak fentartasaim magaval a "game"-el kapcsolatban! Az egyik videon latszik hogy a celszemely elszalad..tudvan a lotav veges. azaz a gyengebb fegyver nagy hatrany es sokat ront a "feeling"-en.
(tobb kulfoldi videot megnezve se lattam ilyet meg...csak ebben a videoban...ott komolyan 30-50 meterekrol is osztottak egymasnak es nem volt lotavonkivul szaladgalas. Bar ez lehet csak hozzaallas kerdese!) -
#1056 ne kérdezzétek ki kivel van :) -
#1055 na az említett video lassan felér. -
#1054 mondom "KoCZkA" ... -
#1053 2 srác motorral jött ki az erdőbe, neuro meg gyalogolt 1 darabon mert csak 2 kocsi volt szal.... :) -
#1052 Tokre be vagytok koczkulva mar....
viszotn en bringaval kozlekedek es esoben nem a legfrankobb... -
#1051 mi most is esőben voltunk kint, de csak szemerkélt és nagyon jót játszottunk, lassna jönnek a fényképek videók.
volt 1 vicces jelenet neuro és bade két oldalról támadott biztos moderator vérre szomjaztak :)
+ kaptam 1 arclövést neuro-tól a mai nap "legfájdalmasabb" találata. -
#1050 Hmm feltoltottek(reszben) a nowar.hu-t es tenyleg jo araik vannak!!! -
#1049 Nana hogy szar ido van hogy ne tudjak kimenni..... -
neuro #1048 azokon a rossz utakon, ami ott a jászságban van nem nagyon lehet száguldozni :)
de busszal tényleg 4 óra, emlékszem még a szörnyű főiskolás korszakból -
#1047 jah en busszal jartam arra csak...azzal eleg gaz volt...
Persze Eger...rally...oszt nyomtatok neki mint az agyatlan mi?! -
neuro #1046 Multkor 2 óra alatt itthon voltunk Kecsóról. Ha nem távedtünk volna el a GPS miatt, lehet még gyorsabban is ment volna :) -
#1045 tudom :)
én ott tuti becsavarodnék, mindig mérgelődök hogy a városból hazafelé mászhatok fel a hegyre de amúgy hiányozna. -
#1044 Felreertettel....nem azert sirok..hanem mert itt az alfoldon csak lapos van es neha ez irto unalmas tud am lenni....airsofttol fuggetlenul!!!! -
#1043 akkor ne sírj hogy kihagysz egy dimbes-dombos erdős-susnyás akciót :) -
#1042 Kuva' messze van am ide Eger...raadasul az utvonal is szaksz...vagy felmegy az eber Pest fel es kerul, de gyorsan odaer, vagy zotyog a Jaszbereny fele az orszag legotvarabb utjain 4 orat....egyikse jo... -
#1041 hozzáteszem 2 srác eltévedt és kb félóra múlva került csak elő :) -
#1040 gyere holnap játszani :)
hát ja nekünk természetes dolog 1-2 emelkedő az egész város az meg a környék is :)