29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
I. Szent Bagir #1199 Tényleg jó kis videó lett! Gratula! -
#1198 Sirály kis videó :) Ott szaladgálok a sisakban :D Legközelebb 30 perces videó lesz :D -
#1197 itt lesz az ömlesztett vid ha a szerver észhez tér. -
#1196 ahoz képest hogy 3 lövést mondtunk, viszont mikor a sniper-t próbálgatták a sisakon az mókás volt érdekes hangja van :) -
neuro #1195 meg nem fog parázni tőle, hogy majd fáj ha eltalálják...
illetve sokak szerint jó móka a védtelen embert hátbalőni full automatán 5 méterről :)) -
#1194 értelme? hát igazából nem tom talán annyi hogy az ember megtanulja hogy tud fájdalmas is lenni ha eltalálják és azért jobban figyel a másikra. -
#1193 Ez az avatasnak mi ertelme van?! BB pocsekolason kivul! Jol verjetek meg arra legalabb emlekezni fog :DDDDD -
#1192 összecsaptam még egy ez volt tegnap válogatást azt töltöm most :) -
#1191 Jo kis videok! -
#1190 összehangolt védekezés vagy valami hasonló :) -
#1189 miért ne legyen civil a pályán. -
#1188 avatás -
#1187 Myth AK teszt 2 -
#1186 Myth AK teszt 1 -
#1185 bealudt, most csorog át kb 15 vid aztán majd a normálisakat felrakjuk meg a képek között is szortírozni kell :) -
Tegnap voltam szerelvényboltban,vettem megfelelő csövet a G-36-ba.
(merthogy gyárilag csak egy kb. 15 cm-en volt alu,utána müanyag...)
Hát elég rendesen megnőtt az ereje,meg a pontossága :D
Ha rá tudom magam venni,szétszedem a gearboxot,és megcsinálom a dugattyú tömítettségét is,úgy ahogy az egyik oldalon olvastam.
-
Doma #1183 Itt nézz szét. Szerintem fogsz találni tuningra utaló dolgokat!
Elvileg a fém gearbox miatt megoldható a rugó (és motor) csere. -
#1182 Egy Cyma.028 AK47-eshez milyen tuningot ajánlotok és kb. mennyiért? -
#1181 Huhhh nagyon komoly volt ez a mai... :) Bagír mikor teszi fel a képeket? Azt mondta még most este... -
#1180 nagyon jót játszottunk ma is :) -
#1179 Ecsém, ehez csak gratulálni tudok... Egyébként nem tőled kérdeztem. Az én magánügyem hogy mikor kezdem el. -
#1178 Egy szuloi nyilatkozattal hogy hozzajarulnak! (Mellesleg 18 alatt en nem tamogatom az ilyen dolgokat tehat segitseget tolem nem fogsz kapni...hiaba forgatod a segged a smilie-ban..."Gyereke kezebe kes-ollo-airsoft nem valo"!! SZVSZ) -
#1177 Hogy is működik ez a gyorstöltő? -
Beni521 #1176 majd veszünk másikat -
Beni521 #1175 Én is szívom a Béna BB-vel. Ugye, van a béna fegyverem, és azt kipróbáltam a hozzá adott lőszerrel. 2x olyan messzire lő, pedig csak 0,4 grammos. Tehát az a bajom h van egy 1700 db-os Béna BB-m -
neuro #1174 igen. valahogy biztosan.
nemtudom.
:) -
#1173 msn? hogy lesz a ma délután?
oldal miért nem megy? -
neuro #1172 annyira azért nem dühöngtem :)
de egyébként ja, érdemes egy kicsit több pénzt költeni a minőségi lőszerre és a jó maszkra/szemüvegre -
#1171 köszi mindent, a többi asszem menni fog -
#1170 méretben nincs súlyban több féle is van, ebbe a 0,20-as az ideális. -
#1169 el tudom képzelni... és súlyba vagy méretbe van különbség? -
#1168 ne a gagyi legolcsóbb kínait vedd meg mert az szinte mind sorjás, neuro pisztolyát multkor eltömítette dühöngött is rendesen. -
#1167 és a lőszerrel kapcsolatban van valami említésre méltó? -
#1166 igen, 1-2 ezer forint lehet a posta költség, kell még hozzá lőszer meg 1 jó maszk még kezdésnek és mehetsz játszani. -
#1165 Ok, megbeszéltük. És akkor ez a Nowar ez egy webshop, meg lehet rendelni onnan és ki is hozzák? -
#1164 asg az a gyártója lesz, ez springes minden lövés elött fel kell húznod, erősebb és pontosabb valszeg mint az én aeg-em. -
#1163 OK, köszi. Tehát akkor nem szar meg ilyenek, tehát nncs az hogy ránézel csak nevére és elhányod magad? =) egyébként az ASG az milyen működési elven alapul? -
#1162 kezdő fegyvernek biztos jó aztán ha megtetszik a játék jó a csapat a hangulat akkor úgyis veszel 1 komolyabbat. -
#1161 (Az aláírást meg megoldom) -
#1160 Gúgli haver, gúgli... Egyébként a Nowar.hu-n van a shotgun-ok között, az elején.