29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• I. Szent Bagir
    Tényleg jó kis videó lett! Gratula!
  • Mhosah Myth
    Sirály kis videó :) Ott szaladgálok a sisakban :D Legközelebb 30 perces videó lesz :D
  • Punker
    itt lesz az ömlesztett vid ha a szerver észhez tér.
  • Punker
    ahoz képest hogy 3 lövést mondtunk, viszont mikor a sniper-t próbálgatták a sisakon az mókás volt érdekes hangja van :)
  • neuro
    meg nem fog parázni tőle, hogy majd fáj ha eltalálják...
    illetve sokak szerint jó móka a védtelen embert hátbalőni full automatán 5 méterről :))
  • Punker
    értelme? hát igazából nem tom talán annyi hogy az ember megtanulja hogy tud fájdalmas is lenni ha eltalálják és azért jobban figyel a másikra.
  • Seaweed
    Ez az avatasnak mi ertelme van?! BB pocsekolason kivul! Jol verjetek meg arra legalabb emlekezni fog :DDDDD
  • Punker
    összecsaptam még egy ez volt tegnap válogatást azt töltöm most :)
  • repvez
    Jo kis videok!
  • Punker
    összehangolt védekezés vagy valami hasonló :)
  • Punker
    miért ne legyen civil a pályán.
  • Punker
    avatás
  • Punker
    Myth AK teszt 2
  • Punker
    Myth AK teszt 1
  • Punker
    bealudt, most csorog át kb 15 vid aztán majd a normálisakat felrakjuk meg a képek között is szortírozni kell :)
  • Glpetyus

Tegnap voltam szerelvényboltban,vettem megfelelő csövet a G-36-ba.
    (merthogy gyárilag csak egy kb. 15 cm-en volt alu,utána müanyag...)
    Hát elég rendesen megnőtt az ereje,meg a pontossága :D

Ha rá tudom magam venni,szétszedem a gearboxot,és megcsinálom a dugattyú tömítettségét is,úgy ahogy az egyik oldalon olvastam.
  • Doma #1183
    Itt nézz szét. Szerintem fogsz találni tuningra utaló dolgokat!
    Elvileg a fém gearbox miatt megoldható a rugó (és motor) csere.
  • Mhosah Myth
    Egy Cyma.028 AK47-eshez milyen tuningot ajánlotok és kb. mennyiért?
  • Mhosah Myth
    Huhhh nagyon komoly volt ez a mai... :) Bagír mikor teszi fel a képeket? Azt mondta még most este...
  • Punker
    nagyon jót játszottunk ma is :)
  • Pistike 007
    Ecsém, ehez csak gratulálni tudok... Egyébként nem tőled kérdeztem. Az én magánügyem hogy mikor kezdem el.
  • Seaweed
    Egy szuloi nyilatkozattal hogy hozzajarulnak! (Mellesleg 18 alatt en nem tamogatom az ilyen dolgokat tehat segitseget tolem nem fogsz kapni...hiaba forgatod a segged a smilie-ban..."Gyereke kezebe kes-ollo-airsoft nem valo"!! SZVSZ)
  • Pistike 007
    Hogy is működik ez a gyorstöltő?
  • Beni521
    majd veszünk másikat
  • Beni521
    Én is szívom a Béna BB-vel. Ugye, van a béna fegyverem, és azt kipróbáltam a hozzá adott lőszerrel. 2x olyan messzire lő, pedig csak 0,4 grammos. Tehát az a bajom h van egy 1700 db-os Béna BB-m
  • neuro
    igen. valahogy biztosan.
    nemtudom.

:)
  • Punker
    msn? hogy lesz a ma délután?
    oldal miért nem megy?
  • neuro
    annyira azért nem dühöngtem :)
    de egyébként ja, érdemes egy kicsit több pénzt költeni a minőségi lőszerre és a jó maszkra/szemüvegre
  • Pistike 007
    köszi mindent, a többi asszem menni fog
  • Punker
    méretben nincs súlyban több féle is van, ebbe a 0,20-as az ideális.
  • Pistike 007
    el tudom képzelni... és súlyba vagy méretbe van különbség?
  • Punker
    ne a gagyi legolcsóbb kínait vedd meg mert az szinte mind sorjás, neuro pisztolyát multkor eltömítette dühöngött is rendesen.
  • Pistike 007
    és a lőszerrel kapcsolatban van valami említésre méltó?
  • Punker
    igen, 1-2 ezer forint lehet a posta költség, kell még hozzá lőszer meg 1 jó maszk még kezdésnek és mehetsz játszani.
  • Pistike 007
    Ok, megbeszéltük. És akkor ez a Nowar ez egy webshop, meg lehet rendelni onnan és ki is hozzák?
  • Punker
    asg az a gyártója lesz, ez springes minden lövés elött fel kell húznod, erősebb és pontosabb valszeg mint az én aeg-em.
  • Pistike 007
    OK, köszi. Tehát akkor nem szar meg ilyenek, tehát nncs az hogy ránézel csak nevére és elhányod magad? =) egyébként az ASG az milyen működési elven alapul?
  • Punker
    kezdő fegyvernek biztos jó aztán ha megtetszik a játék jó a csapat a hangulat akkor úgyis veszel 1 komolyabbat.
  • Pistike 007
    (Az aláírást meg megoldom)
  • Pistike 007
    Gúgli haver, gúgli... Egyébként a Nowar.hu-n van a shotgun-ok között, az elején.