29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#1239 Nem tud vki szerválni egy Desert Eagle-hoz fegyvertokot???Naon megköszönném és kettő kéne tehát akinek van egy jó ár ajánlata lécci írjon!!!!!!!!Előre is köszi!!! -
#1238 képek -
#1237 hali szeretnék véleményt kérni hogy melyik fegyó érné meg jobban ez, ez vagy ez? -
#1236 Agria Commando 2. vid -
#1235 fórumon bejelentkezel és jöhetsz minden játékon van 1-2 új arc :) -
#1234 megyek én is (: -
#1233 ott nem voltam, ez ingyen van és kész :) -
#1232 a pusztás rész tetszik benne, csak az a baj, hogy körülötte erdős rész van, szal a világért sem ment oda senki amikor mi voltunk, mindenki búvott :D
de viszont a bal oldali erdő tetszik!
na meg a ctf (: az volt a legjobb.. -
#1231 ja tudom..
hát a paintball pálya? drága? :D -
#1230 valahogy nem igazán érdekelnek a szőlő betegései meg hasonlók, mert ott azt vizsgálják :) -
#1229 Véletlenül nem az ut tuloldalára mentek és az airsoft csak alibi?(szölészeti,borászati kutato) -
#1228 a poén az hogy a K2 útépítéstől tegnap olyan hangok jöttek mintha kb tankokkal akarnának nekünk jönni legalább 20 nehéz földmunka gép van most ott, oda kéne még 1-szer belógni játszani :) -
a Császár erdő -
#1226 ez merre van? -
#1225 regisztralsz aztan megnezheted a forumot. ez egy topic. -
#1224 mit is?Mert jelszo szugséges a belépéshez -
#1223 Hmm nem semmi! (jo tudni!) -
#1222 hát gyerekek a 35 fokban kissé fárasztó játszani de azért jó volt :) -
#1221 Öhöm... Győrben... valahol...pálya? -
#1220 képek. -
#1219 nm -
neuro #1218 Kint van, köszi szépen! -
#1217 Neuro mail ment cikkel meg kepekkel M9-rol... -
Beni521 #1216 én Mausert -
neuro #1215 GARANDOT AKAROK! :)) -
#1214 -
#1213 jaj
ezt nem kellett volna, neuro be fog zakkani :) -
#1212 -
#1211 az gyengébb mint az én 0,23-as mp5-m kerüld mint a tüzet :) -
#1210 szerintem ö a 022-esre gondolt a müanyag kivitelüt azok mennek ennyiért. -
neuro #1209 ha a 028-as és nincs széthajtva, akkor igen -
Beni521 #1208 segítséget kérek. va valakinek CYMA AK-47-ese? én egy ilyet néztem ki, és tervezem h megveszem. meg éri 11 000 Ft érte?
-
#1207 meg repulo es hajo is...sot meg villamos is van -
#1206 van vonat meg busz is a világon :) -
#1205 Meg legvonalban is messze van..autom nincs szal elegge kivitelezhetetlennek tunik ez... -
#1204 igazából látnod kéne a terepet rendesen hogy megértsd, 2 ember pisztollyal akciózott na ők úgy elbújtak hogy nincsenek a video-n de még képeken se nagyon mert eltüntek a dzsungel fűben + a videk nagyrésze a tisztás közepén lett felvéve, szal bonyolult leírni.
viccet félre téve 1x lejöhetnél játszani a poén kedvéért. -
#1203 ok megnyugodtam..
De tudod mit! Gyertek el ti Kecsora ...a regi repulogepallohelyek meg bunkerek kozt szoktak jatszani....az is jo hely kint a puszta kozepen..max 1-2 legeleszo birkanyanj meg a pasztor+kutyaja jar arra ;))) -
#1202 majd ha felkerülnek a fotók akkor látod hogy volt ott kúszás mászás is, én meg lusta vagyok most tényleg nem fetrengtem + a vid 2 rohamról van, szal a lényeg gyere le egerbe szerettetel várunk és akkor meglátod :)
-
#1201 Most felrene ertsetek, biztos en vagyok a tul militans de:
Volt kozulletek valaki katona?! Kapott harcaszati kikepzest?! Mert se egy vedoallas felvetele, se osszehangol egymast lefedo tuzonak, mindenki szaladgal, mintha gyerekek bujocskaznanak a parkban.... Nem divi lefekudni a foldre? Megcsak le se hajol senki!
Persze ez most kioktatoan hangzik, meg nagykepuen, de nekem olyan kiabrandito amit latok a videokon, hogy a kedvem elmegy tole! De BIZTOS en vagyok ilyen hulye maximalista militans fegyverbuzi. (nem tudom..de nem is tagadom )
szal bocs ha igy hangzik...de belolem ez most nagyon kijott... -
#1200 te vetted fel én csak összefűztem :)