29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#1279 Nem akarom, csak kérdeztem. ;) -
#1278 keresgéltem linket, de nem találtam. Lehet hogy ez a márka is sárga? -
#1277 igen. -
#1276 Ha nem ismered akkor megtudod mondani hogy jó meg nem jó? :)) -
#1275 nem is ismerem,linket. -
#1274 Értelmes hsz.
Nem,nem akarom,csak kérdeztem. -
#1273 Szerintetek a KK milyen márka? -
#1272 msn-re tudsz jönni? -
#1271 akkor az :) -
neuro #1270 Nem a pontosság, hanem a lőtáv növekszik. A pontossága a fegyvernek éppen hogy csökken, mert a hopup miatt a lőszer hullámzik a levegőben. -
#1269 köszi! -
#1268 ezt olvasd el a fegyverről
a hop-up lényege hogy a csőbe belógó gumidarab megpörgeti a lőszert amitől nő a pontosság. -
#1267 Van rajta egy "hop" nevezetű kapcsoló. Ennek a rejtelmeibe beavatna egy hozzáértő? :) -
#1266 kezdésnek jó, meg épületharcra, ha erdőben 20 méter környékén van ellenfél akkor rejtőzz el :) -
#1265 Azt olvastam a Cyma 0.23-ról, hogy árkategóriájában egy kiváló darab, viszonylag pontos is. Kezdésnek jó nem? Gondolom a lövedék sebessége kisebb mint a profi darabokéban, meg gondolom azok jobb anyagból is vannak. -
#1264 Szúnyogriasztó cyma mp5-je... :) De most lehet megveszi neuro M4-esét... De ha a fegyverekre vagy kíváncsi a tagok fül alatt mindenkinél ott a fegyvere is... Engem is megtalálsz :)) -
#1263 Ezen az oldalon már jártam. :) Neked milyen fegyvered van? -
#1262 http://www.partmagazin.hu/agriacommando/# -
#1261 Nektek van esetleg honlapotok? Eger kicsit húzós távolság, de végülis egy jó játékért akár bele is férhet az a 1,5 óra utazás. :) -
#1260 legalább is abban az 1 hónapban mióta játszok még minden kezdőnek tetszett a csapat :) -
#1259 a linkek között nézd meg a csapatokat, vagy gyere le ide Egerbe szivesen látunk minden kezdőt :) -
#1258 Igen ide már regeltem, ne lepődj meg ha ugyan azt olvasod az "Abszolút kezdő"-ben. :) Találtam is egy fórumot itt, ahol folyamatban lévő versenyek vannak, csak fogalmam sincs hogy működik ez nálatok. Ezért próbálok találni egy embert aki segít ebben. Nem vágyom rá, hogy bármely csapat befogadjon, tisztában vagyok vele, hogy előbb mutatni kellene valamit. Aztán abban is benne vagyok ha úgy alakul. Egyelőre csak játszani szeretnék szervezett keretek között. -
#1257 katt a bannere és ott nézd meg mi van hozzád legközelebb :) -
#1256 Sziasztok!
Airsoft terén, leszámítva egy pisztollyal átrandalírozott éjszakát 3 másik barátommal, teljesen kezdő vagyok. Paintball-t űztem eddig, amatőr szinten.
Szeretnék jobban megismerkedni ezzel a játékkal. Ez alatt szervezett kereteket értek, az ökörködés nem izgat fel.
Van fegyverem is bár csak kezdő szintű:
XK.01150A pisztoly
Cyma 023 MP5 automata
Gödöllői vagyok, így Pest megyében érdekelne játék lehetőség. Ha van erre mód akkor naqyon érdekelne.
-
#1255 hát...nem annyira rossz mondjuk a helyedbe nem venném meg...de te tod... -
Srácok,ez a Boyi márka az milyen?
(jó nyílván alsó kategória,de azon kívűl? :)
-
#1253 a pistike és a tary véletlen jó régóta ismeri egymást -
#1252 Akkor az más.Ott meg ugyis lesz olcsob meg jobb suvenirnek hazahozni :) -
#1251 elutazik külföldre 3 hónapra :) -
#1250 Hát ezen hamar tul adsz.Nem vált be vagy csak van egy jobb cuccos? -
neuro #1249 Eladó:
Wellfire R6 M4A1 automata elektromos airsoft fegyver.
Tartozékok:
Hicap tár (250bb), 8.4V-os akku és töltő, tisztítópálca
~280FPS 0.2 grammos lőszerrel
~40m lőtáv
Pontos és erős fegyver, fém Tokyo Marui Gearbox-al. Jól tuningolható, elbírja a 120-as rugót is. A tetejére reddot és távcső szerelhető.
Ár: 28000Ft aug. 31-ig, utánna 30000Ft!
Ha valakit érdekel hívjon: 06-30-383-5006
Info: agriacommando
-
#1248 (pistike és tary véletlenül ismeri egymást) -
#1247 sniper -
#1246 vagy még a comtok ami jó lenne -
#1245 azt néztem a nowar.hu-n
azár kössz
Hát...mondjuk egy bokatok vagy egy derék tok(övre rakható)!!! -
Doma #1244 Itt nézz körül!
-
neuro #1243 hóhaljtokra vagy combtokra gondolsz? -
#1242 grat...amugy...vki...látja amit irtam???? -
#1241 Huhhh sztem ez a mai game az eddig legjobb volt... :) -
#1240 sztem a harmadik érné meg a legjobban az a legtökéletesebb!!!