29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• ColdFire
    ték ^^
  • Punker
    hát a well M4 után nagyon nagy a váltás, viszont a 3 pontos szíjj maximálisan bevállt, frankón súlyba tartja a fegyvert lehet vele szépen géppuskázni.
  • DannyL
    gyúrjál :)
  • Punker
    na beteszteltem a fegyvert, ellőttem kb 2500 lőszert :)

aztán sajna kiugrott a térdem úgyhogy kiszálltam.

nagyon jó a fegyver viszont így is nehéz kb 3 óra után már a szíjjal is nehéz volt.
  • DannyL
    Szóljál KLegénynek is hogy vegyen egyet, hadd lőjem szét a valagát végre. :DDD
  • Glpetyus
    Jó kis írás :)
  • JCSR Apache
    Nah végre vettem egy fegyót
    TM MP5A4, 44.000 volt. Fénykép majd lessz, de még nem most.

3. használója vagyok, de nagyon jól működik.Az előző használója szépen vigyázott rá.<-- Na ez rám nem igaz.
    Szétszedtem, de összerakni már nem tudtam. 1x sikerült egy hibás öszerakás után leolvasztani a biztosítékot(15A-os), ez egy 16A-os mikróbiztosítékkal helyettesítettem.
    Pár nap bénázás, és egy apró segítségkérés után sikerült összerakni, bár még 2x rosszul raktam be a ravasz visszatoló rugót.

Mostmár újra jól megy, nemhiába marui minőség.Ennyi szerelés közben legalább volt időm átszilikonozni(már ráfért).
  • Punker
    na itt a tanulság:

"Ez most olyan, mint amikor összehasonlítjuk az almát a körtével, de közben szőlőre gondolunk.
    320 FPS az 320 FPS. Lényegtelen, hogy TM, CA, DE vagy szódás-szifon produkálja. A hopupról meg annyit, hogy annak annyi a feladata, hogy ne engedje hátrafelé a levegőt, illetve megpörgesse a BB-t felfelé. Ha én beragasztok a csőbe egy darab bicikli gumit, aminek mondjuk mondjuk pont eltaláltam a méretét meg a helyét, akkor a TM M14-est simán túlszárnyalom (persze ennek az esélye elenyésző ). Ha a Cymába valaki belerak 350 FPS-t, akkor simán túllövi a 280 FPS-es TM-et. Ha a CA-ba 400 FPS-t rakok, akkor bármilyen gyári DE AK-t lealázok. Sőt bármilyen gyári CA fegyvert is. És akkor most jöhet az, hogy "nekem nem is kellett hozzányúlnom és mindenkit darabokra lövök vele" duma. Nos MINDEN airsoft fegyver emberek raknak össze. Mindet egyedileg, egyenként különböző alkatrészekből. Bármilyen alkatrészek gyártásánál van egy bizonyos méretű tűrés. A TM belőtte mondjuk, hogy X huzalvastagságú, Y menetszámú és Z átmérőjű rugót teszenek minden fegyverbe. De mondjuk +-2% még elfogadható. Afölött meg megy a zúzdába. Azaz szigorúan mindenre figyelnek és csak jó minőségű alkatrészek kerületnek a fegyverbe. Viszont hiába a jó minőségű alkatrész, ha az összerakást végző embernek rossz napja van és mondjuk minden 2. csövet fordítva rak a fegyverbe. A minőségbiztosítási rendszer az ilyeneket is kiszűri, nem csak a rossz alkatrészt. Persze ez a rendszer sem tökéletes, de a TM minden elkövet, hogy közel tökéletes legyen és nem is rosszul.
    A CA már annyira nem erőlteti a dolgot, de legalább próbálkozik. A Cyma-DE... már nem is próbálkozik. A WELL meg simán leszarja.
    Azaz, ha a DE munkásának épp jó napja van és jó alkatrészeked szedett ki a kosárból, akkor egy király fegyvert fog építeni. Ha már 3 napja nem evett és egy repedt dugattyút fogott meg, akkor az a puska nem fogja sokáig bírni.
    És ez az óriási különbség a DE a CA és TM között.
    A TM a legtöbb hibás fegyver még gyáron belül megfogja. Azaz mondjuk 100-ból 2 lesz hibás.
    A CA már annyira nem forszírozza ezt a dolgot, azaz 100-ból mondjuk 25-nek van valami hibája.
    A kínaiak meg tesznek rá és mondjuk 100-ból 80-nak van kisebb nagyobb hibája. Ez egyébként a BAX halála is. Ha megfelelően és pontosan összerakják, akkor semmivel sem rosszabb, mint a hagyományos hopup. Ráadásul olcsóbb is a gyártása.
    Ha te fogtál egy CA-t, ami a 25 rosszból való, aztán kifogtál egy DE-t ami a 20 jóbból van, akkor azt fogod mondani, hogy a CA ratyi szar és a DE az király. Amikor Gipsz Jakabka bemegy az esokkba és kér egy Cyma AK-t, akkor 80% az esélye, hogy hamarosan sírósra fog állni a szája. Ha bemegy máshova és vesz egy CA-t vagy egy TM-et, akkor kb ennyi a valószínüsége, hogy hosszú időre elégedett lesz a vásárlásával és amikor fegyvercsere miatt eladja, akkor a vevő is hasonlóan elégedett lesz.

Ja és én csak a belső felépítésről beszéltem itt. A külalakról nem.
    Cyma-t, DE-t... az vegyen, aki
    - Nagyon szerencsésnek érzi magát vagy
    - Szeret és tud sokat és sokáig szerelgetni

CA-t az vegyen, aki
    - Szereti a szép dolgokat és
    - Van rá keret, hogy évente 1x-2x elvigye szerelőhöz

TM-et az vegyen, aki
    - Pechesnek érzi magát vagy
    - Nem szeret szerelni, vagy kezdő
    "
  • ColdFire
    "felrepül az acél madár a csillagos égig..." :D
  • ColdFire
    vh2es nekem is van, pilóta zenék főleg hozzá:)
  • DannyL
    Valakinek kell áttolom icq-n. A számom 177066635 vagy adjon mail-t ami tud fogadni 3-4 mb-os file-okat.
  • DannyL
    Nekem a BF1942 zenéje van meg, meg a német páncélosok indulója, ja és a szovjet himnusz is. :)))
  • Mersant
    jatek elott vegiglojuk a fegyokkal, ha nem birja jovok haza forumozni
  • Punker
    azért próbáljátok ki, meg majd mikor jól pofán lőnek akkor megtudod :)
  • Glpetyus
    jaa,azt hittem a klasszikus fajta :D
  • Mersant
    panoramauveges, plexi
  • Mersant
    komollyal nem, miert nem birja? amugy leteszteljuk oket jatek elott...nem kockaztatunk
  • Glpetyus
    Betörik az üveg,kib@ssza a szemedet !
  • Punker
    és lőttek már rá komoly fegyverrel? :)
  • Mersant
    jatszottam mar benne, nekem bejon, mondjuk kb 1 honapja volt ,szal nem volt tul meleg :-)
  • Punker
    gázálarcot felejtsd el.....
  • Mersant
    van mar 1 fasza gazalarcom, bakancsot + amugy is vennem kene, mert a regi szetment. max nyarra, a melegbe kell 1 maszk...persze ha elkap a hev es 1 kis combtok ide, taktikaimelleny oda, stb. ugy konnyen osszejon :-)
  • ColdFire
    lol cybergunon azok a zenék... :)
    egyfolytában azokat hallgatom :D
    vkinek nincsenek azokhoz hasonlói?:)
  • ColdFire
    drága mulatság ez, faterékat füzni is kell hogy kisegítsenek... de hogy mire... azt persze nem tudják :D

egyszer említettem, azt mondja mind2 hogy baromság, és még hülyének is néznek :D
  • DannyL
    Gunneren nézd meg az adatokat. Míg ideér Magyarországra nem változnak a paraméterek. :)
  • ColdFire
    rendben, megvárjuk, nem kapkodunk:)
  • ColdFire
    azt sem tudod kb mennyiért adja?
    olyan szintű leírásra gondoltam, mint amit előbb az M14ről olvashattunk:)
    vagy az inkább teszt?
  • DannyL
    Érdemes várni 1-2 hetet míg feltöltik, mert jó áron jó cuccok jönnek.
  • Punker
    haha azt te csak hitted :)

jó a fegyver megtetszik a játé, kell 1 maszk, meg ez meg az a felszereléshez azt egyszer csak azt veszed észre hogy benne vagy már pár százezerrel és még mindig azt tervezgeted hogy mi kéne még :)

15k-s beruházással kezdtem augusztusban 0,23-as MP5 + maszk, ebben a hónapban elment már vagy 140 ezer ha hozzá adom bakancs gyakorló stb "apróságokat" akkro bőven 200 fölött vagyok, és még a fele felszerelésem nincs meg ami KELL és nem csak jó ha van.
  • DannyL
    Akkor inkább a well-t.
  • Punker
    majd holnap ha jön játszani megkérdezem :)

leírás az minek is? nekem a CA-hoz van angol (TM még azt se ad:) de kb annyit ír hogy ez az eleje és it tjön ki a lőszer azt kész :)
  • ColdFire
    msn-e van-e?:)
  • Mersant
    persze, de az ara sem :-)a maradekot eliszom :-)
  • Punker
    nem tom :)
  • ColdFire
    angol, amerikai, magyar leírást is elfogadok! ^^
    mit ad hozzá, milyen állapotban van, mennyiért?
  • Punker
    nem, csapattársamnak van 1 eladó
  • ColdFire
    ti vagytok az airsoftwaresek?
    mert én ott néztem, részletes leírás nincs?
    lézer nuku, tompitó nuku :\
  • Glpetyus
    Úhh,hát azért még nem ugyanaz a szint a 2 márka :D
  • Glpetyus
    Jó fajta -.-
  • Glpetyus