29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
FFX #2040 nem állnák elé :) -
#2039 a tömegpusztító :)
-
#2038 Nekem zubbony kell nem kabát. :) Láttam kerestél icq-n csak épp nem tudtam írni voltak nálam. -
#2037 ez egyik se kabát :) -
#2036 A Pólusban ez a két fajta van ami szóba jöhet. Igazából fingom sincs melyik lenne hozzá való. majd viszem magammal a gatyát. :)
-
#2035 Dánke! -
#2034 pólusban lévő militáriában vagy én a nowar-ban vettem, amúgy meg elég sok helyen van, a másolatok 8 és 15 ezer között (én 11-ért vettem) az eredetik meg 25-től, igazából nem jöttem rá mi a különbség. keress rá a google-ban :) -
#2033 És olyat hol kapni? -
#2032 M65-ös kabát szerintem jó ehez, és az télen nyáron jó, mert kigombolod a bélést mikor nem kell. -
#2031 US woodland zubbonyt keresek a képen látható nadrághoz illőt. Cserébe fel tudok ajánlani egy angol zubbonyt amit az alsó képen láthattok.
A zubbony kb. L-es lehet, sajnos nincs jelölve így nem tudom. Én 180 cm vagyok, átlagos testalkatú, de egy 190-esre is jó lenne még szerintem. Hasonló méretűt keresek én is US woodlandben. Megkímélt állapotban van. 5-6x volt rajtam játékon és 1x volt kimosva, a színét nem engedte el, jó anyagból van.
Érd.: PM -
#2030 Nem beszélve arról, hogy áprilistól-szeptemberig lehet használni csak. Ráadásul a gázos fegyverek zömének az alkatrész ellátottsága nagyon gyenge kis hazánkban. Ergó beszarik valami rajta, vehetsz újat, vagy rendelhetsz távolkeletről súlyos ezrekért. -
#2029 azt azért ne felejtsd el hogy a gázos fegyver fenntartása sokkal drágább, és hogy 1 pisztoly az mindig csak másodlagosnak jó főleg épületbe. -
#2028 Most nézem a gázos pöttyed messzebbre lő
De gondolom árba is ottvan a szeren... -
#2027 Hja :\ De ha nincs ló jó a szamár is :) -
#2026 hát ez szívás, az AK megette volna ezt reggelire :( -
FFX #2025 Erről nincs valakinek tapasztalata ? Talán ő lesz a kiválasztott jövő karácsonyra. -
#2024 spring ,rugó van benne meg egy elektromos motor -
#2023 ez spring vagy aeg? :\ -
#2022 Ez a másik szépségem ,ehez ősszel jutottam hozzá.
-
#2021 Ajándékba volt :) nemtudom ... -
#2020 mennyié adták? -
#2019 -
-
#2017 kép? -
#2016 Juhéé nemvolt AK :( ,de lett M83 :) kemény optika van hozzá :o -
#2015 Boldog karácsonyt minden egyes vérszomjas airsoftosnak :D -
#2014 [size=18][color=darkred]Boldog Karácsonyt Mindenkinek![/color][/size] ;-)
-
#2013 bevallom ennyire nem értek a lovakhoz :) mostanába kattantam rá ,de majd teszek be képet ;) -
#2012 de cyma? -
#2011 nemláttam még ,mert ajándék lesz :) de tuti faintos ^^ majd kiderül... Mert vagy egy M16-A2 -öm attól nem vagyok elájulva .. persze zsír fegyó ,de nem automata szal. ez az ak most megváltás lesz :) már találtunk is terepet ahol lehetne nyomni. -
#2010 milyen? -
#2009 jeah ^^ vasárnap meglesz az aksis AK-m . kiváncsi vagyok mit mutat :) -
#2008 -
#2007 csá coldfire! kaszás vagyok! -
#2006 nem a kiakasztó hanem maga a merevítő tört el a mai játékon is, meg amikor utóljára kerecsenden voltam akkor is. -
#2005 A Keleti frontban lehet kapni azt a szarságot ami folyton eltörik rajtuk, csak az jó anyagból készül. -
#2004 arra készülj fel hogy a fém tus el fog törni, nálunk eddig 3-ból 3 tört el, próbálj inkább fa tusost szerezni abba legalább rendes aksi fér. -
#2003 cyma -
#2002 Cyma vagy DE? Airsoftware-en 21 ha vársz egy kicsit. Mondjuk a 24 se rossz. -
#2001 megvan a kiválasztott: AK-47S
24 ruppó, csájná márká