29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• FFX
    nem állnák elé :)
  • Punker
    a tömegpusztító :)

• DannyL
    Nekem zubbony kell nem kabát. :) Láttam kerestél icq-n csak épp nem tudtam írni voltak nálam.
  • Punker
    ez egyik se kabát :)
  • DannyL
    A Pólusban ez a két fajta van ami szóba jöhet. Igazából fingom sincs melyik lenne hozzá való. majd viszem magammal a gatyát. :)

• DannyL
    Dánke!
  • Punker
    pólusban lévő militáriában vagy én a nowar-ban vettem, amúgy meg elég sok helyen van, a másolatok 8 és 15 ezer között (én 11-ért vettem) az eredetik meg 25-től, igazából nem jöttem rá mi a különbség. keress rá a google-ban :)
  • DannyL
    És olyat hol kapni?
  • Punker
    M65-ös kabát szerintem jó ehez, és az télen nyáron jó, mert kigombolod a bélést mikor nem kell.
  • DannyL
    US woodland zubbonyt keresek a képen látható nadrághoz illőt. Cserébe fel tudok ajánlani egy angol zubbonyt amit az alsó képen láthattok.

A zubbony kb. L-es lehet, sajnos nincs jelölve így nem tudom. Én 180 cm vagyok, átlagos testalkatú, de egy 190-esre is jó lenne még szerintem. Hasonló méretűt keresek én is US woodlandben. Megkímélt állapotban van. 5-6x volt rajtam játékon és 1x volt kimosva, a színét nem engedte el, jó anyagból van.

Érd.: PM
  • DannyL
    Nem beszélve arról, hogy áprilistól-szeptemberig lehet használni csak. Ráadásul a gázos fegyverek zömének az alkatrész ellátottsága nagyon gyenge kis hazánkban. Ergó beszarik valami rajta, vehetsz újat, vagy rendelhetsz távolkeletről súlyos ezrekért.
  • Punker
    azt azért ne felejtsd el hogy a gázos fegyver fenntartása sokkal drágább, és hogy 1 pisztoly az mindig csak másodlagosnak jó főleg épületbe.
  • OrioN the S
    Most nézem a gázos pöttyed messzebbre lő

De gondolom árba is ottvan a szeren...
  • OrioN the S
    Hja :\ De ha nincs ló jó a szamár is :)
  • Punker
    hát ez szívás, az AK megette volna ezt reggelire :(
  • FFX
    Erről nincs valakinek tapasztalata ? Talán ő lesz a kiválasztott jövő karácsonyra.
  • OrioN the S
    spring ,rugó van benne meg egy elektromos motor
  • ColdFire
    ez spring vagy aeg? :\
  • OrioN the S
    Ez a másik szépségem ,ehez ősszel jutottam hozzá.

• OrioN the S
    Ajándékba volt :) nemtudom ...
  • ColdFire
    mennyié adták?
  • OrioN the S
  • OrioN the S

• ColdFire
    kép?
  • OrioN the S
    Juhéé nemvolt AK :( ,de lett M83 :) kemény optika van hozzá :o
  • ColdFire
    Boldog karácsonyt minden egyes vérszomjas airsoftosnak :D
  • DannyL
    [size=18][color=darkred]Boldog Karácsonyt Mindenkinek![/color][/size] ;-)

• OrioN the S
    bevallom ennyire nem értek a lovakhoz :) mostanába kattantam rá ,de majd teszek be képet ;)
  • ColdFire
    de cyma?
  • OrioN the S
    nemláttam még ,mert ajándék lesz :) de tuti faintos ^^ majd kiderül... Mert vagy egy M16-A2 -öm attól nem vagyok elájulva .. persze zsír fegyó ,de nem automata szal. ez az ak most megváltás lesz :) már találtunk is terepet ahol lehetne nyomni.
  • ColdFire
    milyen?
  • OrioN the S
    jeah ^^ vasárnap meglesz az aksis AK-m . kiváncsi vagyok mit mutat :)
  • ColdFire
  • torque12
    csá coldfire! kaszás vagyok!
  • Punker
    nem a kiakasztó hanem maga a merevítő tört el a mai játékon is, meg amikor utóljára kerecsenden voltam akkor is.
  • DannyL
    A Keleti frontban lehet kapni azt a szarságot ami folyton eltörik rajtuk, csak az jó anyagból készül.
  • Punker
    arra készülj fel hogy a fém tus el fog törni, nálunk eddig 3-ból 3 tört el, próbálj inkább fa tusost szerezni abba legalább rendes aksi fér.
  • ColdFire
    cyma
  • DannyL
    Cyma vagy DE? Airsoftware-en 21 ha vársz egy kicsit. Mondjuk a 24 se rossz.
  • ColdFire
    megvan a kiválasztott: AK-47S
    24 ruppó, csájná márká