29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2080 Uhh apám mint a Jeti! -
#2079 kicsit köd volt :)
-
#2078 a fanatisták tegnap így nyomták :)
-
#2077 thx. 1000 koszonet ;-)
-
#2076 De röviden: 0.23-as BB-vel a leg ideálisabb a fegyver. 20 méter hatásos lőtáv és kb. 25m-en esik le. A szórásképeket a reviewban megnézheted. A hop-up állítható, nem elmászós, masszív fajta. Így 0.2, 0.23 és 0.25-ös BB-re is belőhető. Szerintem a 0.2 kóvájgós, a 0.25 meg kicsit nehéz neki. Ideális választás a 0.23-as, de a másik 2-vel is elfogadható a szóráskép.
A cső rézből van, a mérések szerint 6.04-es precíziós cső van benne gyárilag. -
#2075 Földeletlen, tehát a süllyesztett konnektorba nem megy bele. De valóban kb. akkora ktg-e van egy ilyen hosszabbítónak/elosztónak mint punker írta.
Van egy review lőteszttel ITT! -
#2074 földeletlen hosszabbító 300 pénz :) -
FFX #2073 és a töltővel mi a helyzet ? Hallottam hogy a kínai fegyverekhez olyan töltőt adnak amit itthoni konektorokba nem lehet használni -
#2072 majd ha raersz nyomhatnal 1 tesztet a lotavrol, es a szorasrol...thx. ;-) :-) -
#2071 Az! Tudom ajánlani! Megkockáztatom, jobb mint a Marui változat, amiről koppintották. Az összes gyermekbetegségét javították. Ja és nem 30e mint a Marui, hanem 16e Ft. Mondjuk mi gunnerről hozattuk és ha nem került volna be vámra akkor 12e-ből megúsztuk volna, de sajna bekerült, úgyhogy így 15e pénz volt kereken. Viszont vártam rá 5 hetet. :) Úgyhogy az egyszerűség kedvéért tudom ajánlani az airsoftware-t ahol 16e Ft és 3 nap alatt megkapod. Jelenleg ez a legolcsóbb hazai forrás. Mondjuk most nincs nekik, de január közepére feltöltik magukat azt írták és akkor lesz. Baszott jó a cucc, de tényleg. Hatalmas pozitív csalódás. -
#2070 frankó :) -
#2069 Szasztok!
Megérkezett a CM 0.30 Glockom. Hogy is mondjam, nagyon fasza tényleg olyan mint ahogy mondták. Megtöltve aksival, tárral kb. 1kg. Rohadt masszív érzetete van, AEP-hez képest nagyon erős kb. 240 FPS-t tol. Nem lötyög semmi, minden bekattan a helyére ahogy kell és nehéz, jó nehéz a kicsike. Eddig csak pozitívak az élményeim, eddig nagyon szeretem. :) -
#2068 -
#2067 -
#2066 a részeg fizikai adottságai néha hihetetlenül megnőnek, de ha a sötétben nem fogta fel hogy fegyvert fognak rá, akkor szerintem simán meg se érezte a bb-t :) -
#2065 ja sry, ez még tudott mászni :D -
#2064 a nagyonrészeg -
#2063 melyik részeg nem jajgat? -
#2062 pedig jajjgatott rendesen :D -
#2061 hát az a fegyvertől függ, de ilyen 0,5 J körüli alap kínai fegyver 10 méterről részegen, szerintem nem érzett semmit :) -
#2060 thx akkor sztem beszerzek 1-et...
kiváncsi vagyok ,hogy az a részeg forma mit érzett este 10 fejtalálattól... utána a police még meg is ruházta őt :D -
#2059 nem próbálnám ki :)
4k körül kezdődnek a rendes maszkok ha komolyan játszani akarsz vegyél 1-et, arc lövés is lehet elég fájdalmas de még mindig jobb mint ha a szemed fröccsen..... -
#2058 amit adnak a fegyókhoz "taxis" szemüveg az mennyit bír ? -
#2057 Igen és mivel nincs komoly múltam a játékban megtanúlni szerintem tökéletes. Csak kéne valami helyi airsoft csapat is. :) Sajnos "szeretett" városomban nincsenek emberek akiket ez érdekelne a környéken kell érdeklődni. Csakhát olyan csapat kéne ahova még kell ember. Nameg egy felszerelés se ártana még. Legalább nadrág, zubbony, taktikai mellény, sisak, védőszemüveg. Ez alap... -
#2056 pár ezer lőszert előttem az R6-ossal nem azt mondom hogy használhatatlan, de azért dicsőíteni se kell, az tény hogy ha ezzel jól nyomod akkor komoly fegyverrel már sokkal könnyebb lesz :) -
#2055 Nekem nem lötyög semmi, max csak az akku a tusban :) Nekem bejövős a fegyó így kezdésnek. Majd ha komolyabban is megtanulok játszani akor beruházok egy komolyabbra, de kezdésnek szerintem elég. -
#2054 csapattársam 3 hete szenved vele, gyárilag a fém belső cső löttyögött stb..... -
#2053 Igazábol a cybergunon árult Wellmis M4A1 R-7 nem olyan rosz fegyó ám. Szépen be lehet állítani és akkor elfogadható teljesítményt ad. Persze egy kis tuning sokat dobna rajta :) -
#2052 neked ugye ilyen van? ha tudok menni 13-án érdre, akkor esetleg 1-2 lövést betesztelhetek vele ?:) -
#2051 Jaj Despy-t a softair.hu-n keresd ne airsoftware-en. Már agyamra ment. :D -
#2050 Szerintem az airsoftware-eseknek nem lesz +tárjuk hozzá, de a keleti frontban lehet kapni a TM Glock AEP-hez tárat, ami kopatibilis vele. Asszem 3500 Ft/db. Vagy még egy lehetőség van. Airsoftware-en keresd meg Despy-t. Ők hoznak be Lengyelországból cuccot és nála láttam ilyen tárat. Az árát nem tudom, kérdezd meg tőle. -
#2049 Glock18-hoz lesz majd + tárjuk? nagyon szemezek vele :) -
#2048 az igen :) -
#2047 sima airsoft maszk, 7500 volt augusztusban, de tegnap sajna az uccsó játékon már párásodtam :( -
#2046 Na kipróbáltam az M83-at :S 2 részeg be akart mászni felváltva soroztam m16-al és m83-al egyiket sikerült fejentalálni kb 10x a másikat meg fater leterítette. Aki a lövést kapta elment a másikat meg elintézték már a rendőrök :s ... szép kis este... -
#2045 Egyébként nem történt az oldalon semmi azóta, hogy ajánlottuk neked, csak annyi, hogy visszatették a már akkor is kifogyott termékeket is. Nem tudom miért, talán hogy lássa mindenki a kínálatot. :) -
#2044 Január közepén töltik fel megint, akkora ér be az új adag. Levelezek velük. :D -
#2043 ezért vártam airsoftware-re, hogy minden elfogyjon? -
#2042 milyen maszkvana fejeden? :o -
FFX #2041 mögötte viszont annál inkább :D