29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2120 "Last Chance - 2007.01.13 - csapatgyakorló játék
A játék a MASZ szabályzatát követi!
Kezdés: szombat 1000, eligazítás 0930-tól!
Helyszín: Érd
Szervezők: Red Legion & friends
Szabályzat: MASZ
Minimális létszám: 50 fő
Maximális létszám: 100 fő
Kötelező felszerelés: védőszemüveg, fehér kendő!!!
Ajánlott felszerelés: Ajánlott felszerelés: térd- és könyökvédő, arcvédő
Speciális szabályok:
- a játkékon medikes visszaállási rendszer van. ha valakit a csapatból harmadszor kilőnek, a csapat megy visszaállni. Ha a mediket lövik le, az leül. Amennyiben a mediket 3 percen belűl egy másik medic nem gyógyítja meg, a csapat megy visszaállni. A medikelés NEM! rácsapással működik, a fehér szalagot rá kell kötni az ember kezére, azután éled csak vissza! Ha gyógyítás közben lelövik a mediket, akkor találatnak számít, és a már leírtak vonatkoznak rá!
Rádiófrekvenciák: piros: 1,2,3 kék: 4,5,6 szervezői: 7,8
A játékterület a jelentkezők számától függ!
A pályán tartózkodni csak és kizárólag védőszemüvegben lehet.
Részvétel: 200.-
Vannak pirosak-kékek. Egy repülőgép ellátmányt dobott le a célterületre, pont a határsávra. Mind a két nélkülöző fél elindult, hogy felkutassa.
Játékmenet
Mozgás 6-8 fős rajokban. A játékterületen ellátmány van szétszórva, ezt kell a rajoknak felderíteni, és a saját hq-ra elvinni. Amennyiben szállítás közben kilövik a csapatot, az ellátmányt le kell tenniük a földre és otthagyni. Ha sikerül bevinni a HQ-ra pontot ér.
Lehetőség van 2 fős sniper-spotter párosokban is résztvenni a játékon mindkét oldalon, ők külön orvlövész feladatokat kapnak, amiért a csapatnak sikeres teljesítés esetén plusz pont jár. Aki ide jelentkezik külön tüntesse fel, azt is hogy kivel!
Ellátmány: 20db két literes vizespalack, piros-kék jelöléssel.
5 darab kenyeres zacskó
Pontozás: a pálya elméleti részen ketté van osztva egy határvonallal piros-kék részre. Ha az ellenség területérő szerzel vizet 2 pont, ha a sajátodról 1 pont. A kenyér 5 pontot ér.
A pályán lesz egy kódos lezárt táska. Ebben egy térképen az összes ellátmány jelölve lesz. A táskát nem lehet megszerezni, csak helyben kinyitni és kivenni a térképet.
Kinyitása: a pályán elszórva lesznek a fákon számok, 3 darab szám (több helyre ki lesznek rakva), pl:
3,8,9 ezeket meg kell találni, és a jó sorrendet megfejtve kinyitni a táskát.
A játék lényege: a csapatban mozgás, a felderítés, az érdi helyismeret gyakorlása és elsajátítása!"
ez lesz az. -
#2119 :o -
#2118 hmm :) -
#2117 de durva lesz ez a szombat, már lassan megvan a 100 ember :) -
#2116 MP001-e sqrvajó (kivéve ha hideg van és befagy a hupup:) nálunk springes pisztolyt hozott mellé a tulaj, de az ugye 1 lövéses, szal me gkell próbálni, sok függ a tereptől, ha nincs dzsungel akkor jó. -
#2115 Te Punker,szerinted egy sniper puska mellé elég lenne egyelőre a cm23-as másodlagos fegyvernek,vmi "komolyabb" játékon ?
Ha minden igaz,vásároltam egy MP001-est (a softair fórumán találtam) :)
De elörre nem iszok a medve bőrére,majd akkor örülök,ha megjön :)
-
#2114 Aleck nem a csapattársam, csak az egyik csapattársam haverja, azért regelt be hozzánk. Meg szoktunk együtt játszani. Még nem láttam az M14-esét, úgyhogy passz. El fogja olvasni, csak asszem most dögrováson van. Légy türelmes és fog válaszolni. :) -
#2113 olvasgattam a fórumotokon,hogy az egyik csapattársadnak(Aleck) Kart M14-ese van.Tuninggal kapcsolatban már írtam is neki privátot,de nem válaszolt.30-án állítólag volt játszani,gondolom láttad a fegyót.Milyen teljesítményt nyújtott? -
#2112 az már az én problémám, nem tom mit sírnak az agyasok 120-a stuning + cső erdőben még kevés is lenne..... -
#2111 Punker szerintem ezt a 450 FPS + dobtár témát a softair-en ne nagyon erőltesd, mert magaddal tolsz ki. Csak egy jó tanács. -
#2110 Inkább itt kérdezd meg! -
#2109 A Tokyo Marui Beretta-m tárja ereszt a tár aljában lévő tömítésnél (O-ring). Olvasgattam a neten és egy külföldi fórumon azt írták áztassam az O-Ringet szilikonolajban 10 percig. Én egy óráig áztattam de még mindig ereszt. Az O-ringnek látszatra semmi baja.
Most nem akarok emiatt új tárra költeni sajnos csak az van amit kaptam hozzá. Van esetleg valami megoldás. -
#2108 Jaja boldogot beléd! ;-) -
#2107 Boldog Szülinapot :) -
#2106 mindig jólesik csak ésszel kell inni :) -
#2105 HBD Punker! Gondolom így szilveszter után "jól" fog esni az alkohol -
#2104 Boldog Szülinapot Punker! :) -
#2103 akkor már nem sok mindent hinnél.... -
FFX #2102 én azt hittem először hogy atomot dobtak le -
#2101 chat:
13:51 ColdFire: leszakad a fejeeeeeeeem.........
xD -
#2100 3. fogás: szétmegy a fejem bazmeg :D -
#2099 én má full kóma vagyok...
első nekifutás:
vodkás vizipipa
második fogás:
úzós vizipipa
-
#2098 Na én elindulok a kóma felé, mindenkinek jó szórakozást! :D -
#2097 BUÉK :) -
#2096 most már mindegy :) -
#2095 Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citrom szelet lóg, a zacskódról sűlt zsír csurog, akkor berugtál barátom és az újévi malacot dugod! B.Ú.É.K!!! :D -
#2094 BUÉK!
Punker, én voltam az myvipen :) -
#2093 BUÉK -
#2092 OK ;) Akár az Agria Commando is eljöhet ha gondolja :) -
#2091 Köszi a cikket! -
#2090 :O ja ,hogy ott ilyen terepek vannak? :o lol Hát akkor feltétlen beszélnünk kell majd :) Nemsokára írok PÜ-t csak még dolgozok. -
#2089 Jaja... csak még a felszerelésem megkéne venni. Cserébe nálunk van egy őrőmű tó. Egy erőművet akartak csinálni ami egy tó közepén áll (STALKER feeling :D ), de sosem készült el. Meg van annak a környékén homokbánya, meg erdő, kukoricás. Szal yoo hely. Meg a szomszéd faluban van egy régi orosz laktanya bunker hálózat, nagyon durva!! Jah és annak az erdejében lehet a mai napig találni gránátokat, meg szárnyas aknát, meg ilyenek. Szóval van feelingje a két helynek. Egy itteni airsoft csapatot akarok összehozni, csak erajtam kívül a városban senkinek nincs szerintem fegyója... -
#2088 Kéne majd alkotni valamit :) -
#2087 Nem, bicskei. kb 40 percre pesttől vonattal :) -
#2086 Pesti vagy? -
#2085 http://index.hu/politika/belfold/frnbp061231/ -
#2084 mennymáá :o énisénisénis :D fúú keresnem kell egy csapatot me ez így nem mehet tovább :D -
#2083 Nálatok nem remegett a föld? Itt Gödöllőn rendesen jártak kb 5 perce a poharak, meg remegtek a növények levelei, remegett a lábunk alatt a padló. Kb 3 mp-es rengés volt, de a szar is megállt bennem úgy beszartam.
Aztán rá 2 percre zephir írt icq-n, hogy náluk Dunakeszin is remegett a föld. Aztán meg egy Gödöllői haver is hívott, hogy a 4. emeleten aszitte elesik. Kemény érzés nagyon. -
#2082 Hát igen... Nekem is már csak a ruha kell, meg egy csapat :) -
#2081 itt meg én török előre :)