29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    "Last Chance - 2007.01.13 - csapatgyakorló játék
    A játék a MASZ szabályzatát követi!
    Kezdés: szombat 1000, eligazítás 0930-tól!
    Helyszín: Érd
    Szervezők: Red Legion & friends
    Szabályzat: MASZ
    Minimális létszám: 50 fő
    Maximális létszám: 100 fő
    Kötelező felszerelés: védőszemüveg, fehér kendő!!!
    Ajánlott felszerelés: Ajánlott felszerelés: térd- és könyökvédő, arcvédő
    Speciális szabályok:
    - a játkékon medikes visszaállási rendszer van. ha valakit a csapatból harmadszor kilőnek, a csapat megy visszaállni. Ha a mediket lövik le, az leül. Amennyiben a mediket 3 percen belűl egy másik medic nem gyógyítja meg, a csapat megy visszaállni. A medikelés NEM! rácsapással működik, a fehér szalagot rá kell kötni az ember kezére, azután éled csak vissza! Ha gyógyítás közben lelövik a mediket, akkor találatnak számít, és a már leírtak vonatkoznak rá!
    Rádiófrekvenciák: piros: 1,2,3 kék: 4,5,6 szervezői: 7,8
    A játékterület a jelentkezők számától függ!
    A pályán tartózkodni csak és kizárólag védőszemüvegben lehet.
    Részvétel: 200.-

Vannak pirosak-kékek. Egy repülőgép ellátmányt dobott le a célterületre, pont a határsávra. Mind a két nélkülöző fél elindult, hogy felkutassa.

Játékmenet
    Mozgás 6-8 fős rajokban. A játékterületen ellátmány van szétszórva, ezt kell a rajoknak felderíteni, és a saját hq-ra elvinni. Amennyiben szállítás közben kilövik a csapatot, az ellátmányt le kell tenniük a földre és otthagyni. Ha sikerül bevinni a HQ-ra pontot ér.
    Lehetőség van 2 fős sniper-spotter párosokban is résztvenni a játékon mindkét oldalon, ők külön orvlövész feladatokat kapnak, amiért a csapatnak sikeres teljesítés esetén plusz pont jár. Aki ide jelentkezik külön tüntesse fel, azt is hogy kivel!

Ellátmány: 20db két literes vizespalack, piros-kék jelöléssel.
    5 darab kenyeres zacskó

Pontozás: a pálya elméleti részen ketté van osztva egy határvonallal piros-kék részre. Ha az ellenség területérő szerzel vizet 2 pont, ha a sajátodról 1 pont. A kenyér 5 pontot ér.

A pályán lesz egy kódos lezárt táska. Ebben egy térképen az összes ellátmány jelölve lesz. A táskát nem lehet megszerezni, csak helyben kinyitni és kivenni a térképet.
    Kinyitása: a pályán elszórva lesznek a fákon számok, 3 darab szám (több helyre ki lesznek rakva), pl:
    3,8,9 ezeket meg kell találni, és a jó sorrendet megfejtve kinyitni a táskát.

A játék lényege: a csapatban mozgás, a felderítés, az érdi helyismeret gyakorlása és elsajátítása!"

ez lesz az.
  • OrioN the S
    :o
  • Glpetyus
    hmm :)
  • Punker
    de durva lesz ez a szombat, már lassan megvan a 100 ember :)
  • Punker
    MP001-e sqrvajó (kivéve ha hideg van és befagy a hupup:) nálunk springes pisztolyt hozott mellé a tulaj, de az ugye 1 lövéses, szal me gkell próbálni, sok függ a tereptől, ha nincs dzsungel akkor jó.
  • Glpetyus
    Te Punker,szerinted egy sniper puska mellé elég lenne egyelőre a cm23-as másodlagos fegyvernek,vmi "komolyabb" játékon ?
    Ha minden igaz,vásároltam egy MP001-est (a softair fórumán találtam) :)
    De elörre nem iszok a medve bőrére,majd akkor örülök,ha megjön :)

• DannyL
    Aleck nem a csapattársam, csak az egyik csapattársam haverja, azért regelt be hozzánk. Meg szoktunk együtt játszani. Még nem láttam az M14-esét, úgyhogy passz. El fogja olvasni, csak asszem most dögrováson van. Légy türelmes és fog válaszolni. :)
  • BADE
    olvasgattam a fórumotokon,hogy az egyik csapattársadnak(Aleck) Kart M14-ese van.Tuninggal kapcsolatban már írtam is neki privátot,de nem válaszolt.30-án állítólag volt játszani,gondolom láttad a fegyót.Milyen teljesítményt nyújtott?
  • Punker
    az már az én problémám, nem tom mit sírnak az agyasok 120-a stuning + cső erdőben még kevés is lenne.....
  • DannyL
    Punker szerintem ezt a 450 FPS + dobtár témát a softair-en ne nagyon erőltesd, mert magaddal tolsz ki. Csak egy jó tanács.
  • DannyL
    Inkább itt kérdezd meg!
  • Adam II
    A Tokyo Marui Beretta-m tárja ereszt a tár aljában lévő tömítésnél (O-ring). Olvasgattam a neten és egy külföldi fórumon azt írták áztassam az O-Ringet szilikonolajban 10 percig. Én egy óráig áztattam de még mindig ereszt. Az O-ringnek látszatra semmi baja.
    Most nem akarok emiatt új tárra költeni sajnos csak az van amit kaptam hozzá. Van esetleg valami megoldás.
  • DannyL
    Jaja boldogot beléd! ;-)
  • Siluro
    Boldog Szülinapot :)
  • Punker
    mindig jólesik csak ésszel kell inni :)
  • OrioN the S
    HBD Punker! Gondolom így szilveszter után "jól" fog esni az alkohol
  • ColdFire
    Boldog Szülinapot Punker! :)
  • öregharcsa
    akkor már nem sok mindent hinnél....
  • FFX
    én azt hittem először hogy atomot dobtak le
  • ColdFire
    chat:
    13:51 ColdFire: leszakad a fejeeeeeeeem.........

xD
  • DannyL
    3. fogás: szétmegy a fejem bazmeg :D
  • ColdFire
    én má full kóma vagyok...
    első nekifutás:
    vodkás vizipipa
    második fogás:
    úzós vizipipa
  • DannyL
    Na én elindulok a kóma felé, mindenkinek jó szórakozást! :D
  • Glpetyus
    BUÉK :)
  • Punker
    most már mindegy :)
  • DannyL
    Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citrom szelet lóg, a zacskódról sűlt zsír csurog, akkor berugtál barátom és az újévi malacot dugod! B.Ú.É.K!!! :D
  • Siluro
    BUÉK!

Punker, én voltam az myvipen :)
  • Punker
    BUÉK
  • Siluro
    OK ;) Akár az Agria Commando is eljöhet ha gondolja :)
  • DannyL
    Köszi a cikket!
  • OrioN the S
    :O ja ,hogy ott ilyen terepek vannak? :o lol Hát akkor feltétlen beszélnünk kell majd :) Nemsokára írok PÜ-t csak még dolgozok.
  • Siluro
    Jaja... csak még a felszerelésem megkéne venni. Cserébe nálunk van egy őrőmű tó. Egy erőművet akartak csinálni ami egy tó közepén áll (STALKER feeling :D ), de sosem készült el. Meg van annak a környékén homokbánya, meg erdő, kukoricás. Szal yoo hely. Meg a szomszéd faluban van egy régi orosz laktanya bunker hálózat, nagyon durva!! Jah és annak az erdejében lehet a mai napig találni gránátokat, meg szárnyas aknát, meg ilyenek. Szóval van feelingje a két helynek. Egy itteni airsoft csapatot akarok összehozni, csak erajtam kívül a városban senkinek nincs szerintem fegyója...
  • OrioN the S
    Kéne majd alkotni valamit :)
  • Siluro
    Nem, bicskei. kb 40 percre pesttől vonattal :)
  • OrioN the S
    Pesti vagy?
  • Seaweed
    http://index.hu/politika/belfold/frnbp061231/
  • OrioN the S
    mennymáá :o énisénisénis :D fúú keresnem kell egy csapatot me ez így nem mehet tovább :D
  • DannyL
    Nálatok nem remegett a föld? Itt Gödöllőn rendesen jártak kb 5 perce a poharak, meg remegtek a növények levelei, remegett a lábunk alatt a padló. Kb 3 mp-es rengés volt, de a szar is megállt bennem úgy beszartam.

Aztán rá 2 percre zephir írt icq-n, hogy náluk Dunakeszin is remegett a föld. Aztán meg egy Gödöllői haver is hívott, hogy a 4. emeleten aszitte elesik. Kemény érzés nagyon.
  • Siluro
    Hát igen... Nekem is már csak a ruha kell, meg egy csapat :)
  • Punker
    itt meg én török előre :)