29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Siluro
    Az M4A1em van meg. A hacukát és egy pár hasznos apróságot kell beszereznem kezdésnek. Nameg a környéken kéne valami csapatnak lennie akikkel tudodk is játszani. :)
  • Punker
    és sikítasz hogy fedezzelek amíg elszaladsz lőszerért :)
  • neuro
    Siluro: milyen cuccaid vannak már meg?

a tárakról: én utálom a hicap-et, teljesen elveszik vele a játék egyik legizgalmasabb része - a tárcsere harc közben.
    ráadásul hicap-el hajlamosak az emberek arra, hogy ész nélkül szórják a bb-t a végén meg kénytelenek kiállni, mert a menet befejezése előtt elfogyott a 300 lőszer...
  • Punker
    szponzor? minek? veszel 1 springes pisztolyt 10k-ért aztán hajrá ha azzal megtanulsz játszani profi leszel,
  • Siluro
    Azon gondolkodom, hogy kéne valami szponzor, hogy végre kész legyen a felszerelésem... Már nagyon szeretnék játszani...
  • Punker
    jó is az, izgalmas mikor a csapattársadat kell fedezni amíg töltögeti a fegyvert :)
  • Seaweed
    ertem, hat en inkabb huzok a realcap fele
  • Punker
    amúgy meg a realitást akkor adja vissza ha egy 0-át mögé raksz a lőszer számnak, hogy miért? mert a 0,25 grammos lőszert megfoghatja 1 kis szar ág is amin ugye az éles lőszer gond nélkül átmenne szal sokkal többet kell ellőni, és kapásból reálissá válik hogy nem 30-as hanem 300-as tárad van, vagy nem 250-es hanem 2500-as támogatód, vagy mondom lehet menni realcap-pal, az 30 db-os csak ugye lőni ott is kell, és a valóságban nem 10 tárral futkosnak az emberek, ezért lenne az aranyközépút a lowcap a maga 70-100 lőszerével, csak ugye 1 minőségi fém tár nem 2 forint.

• Punker
    realcap-et is vehetsz 10 db 30-as tár árából kijön 1 ilyen.....

mindenki eldönti mit akar csinálni, a realitásba beletartozik az is hogy a támogató többször annyit lő mint a sima baka vagy nem?

amúgy meg nem kell cipelni nekem eddig a legtöbb az kb 2500 ellőtt bb volt, 5x tölöttem a highcap tárat kb 4-5 órányi játékon szal egy komoly egész napos játékon (ahol nincsenek szünetek stb) elmehet max 10000 lőszer, a motoros tár lényege hogy nem kell tekergetni stb, és egy sűrű susnyás aljövényzetes erdőben egy fedező tűz simán benyel 200-250 lőszert, d emint mondtam az ilyen elég ritka, lásd most szombaton az érdi játékot több mint 100 ember fogja lőne egymást és nem láttam felírva támogatót, szal nem igazán értem mi zavar? ez nem olyan hogy minden 2. ember ilyennel jön szembe.
  • Seaweed
    Hat rszemrol szarok a szabalyokra..biztonsag es realitas ami engem erdekel...szal ha jon nekem valaki ilyen tamogato beszolassal aztmondom hogy 60-100 loszer...mert a kutya se fog a harcteren cipelni 30-40 kilo loszert....Realitas!
    De lehet en latom csak ilyen sarkitva....mindenesetre ha nekem hent kell leulok pl ArmA-zni....
  • Punker
    támogató minek szalagtárral? ez azt helyetesíti és nem lehet csak úgy használni 100 emberből max 5 ember használ szerintem támogatót.
  • Seaweed
    Most szorakozol?! Mi a fasznak ekkora tar?! Marha realis..agyatlan quake ugra bugra real time?!
  • Punker
    semmi extra, nem látom a kábelt szal valszeg nem motoros kb 3000 lőszerrel, én a 2500-as dupla csigatárat akarom majd :)
  • Seaweed
  • Punker
    lehet a finn balhén is egymást lőjjük majd :)
  • Punker
    piros X
  • Seaweed
    Vazzze ezt telitolteni es 'elereszteni' mar sulyos kornyezetszennyezes ...

• Punker
    lenne 2 ocsmány zöld puskád, pff :)
  • BADE
    ha vennék olive színűre festeném,a sniper club topicba(softair) van is pár kép róla.
  • Glpetyus
    nekem is ez jutott eszembe,mint átmeneti megoldás :P
  • Punker

ennek van értelme, évente 3x átfesteni a fegyvert na annak nincs :)
  • Glpetyus
    Hát nem tudom,nagyon nincs egyelőre szívem lefújni a meglehetősen szép famintát a fegyveren
    Én vmi "katonásabb" megjelelenést képzeltem el rá,vmi zöld alapú terepmintát,de olyan tetszetős a minta rajta,hogy várok még vele,mielött nekiesek....-ha nekiesek egyáltalán
  • Glpetyus
    Softair fórumán volt az eladó fegyók közt.Despy kódnevü srác árúlta,ő is írt róla tesztet.
    23K volt,bár nem használt,zsírúj.
    Talán van is még neki,tégy próbát
  • Glpetyus
  • BADE
    egyébként kitől rendelted és mennyiért?
  • BADE
    olvasgattam a fórumotokat,pont ezért kérdeztem..:)
  • DannyL
    Nem éri meg behozatni vele, mert a +súly miatt többe fog kerülni a végén mintha itthon veszed meg. Itthon a Józsefvárosin lehet szerezni nagy dög tasco-t 5-6e Ft-ért. A csapatomba most vettek vagy 3 db-ot a múlt héten a skacok. Én mondjuk red-dot párti vagyok, szal nekem nincs, de ilyet vettek:

• DannyL
    Használd egészséggel, leld benne sok örömöd, és azonnal számolj be róla! :D
  • Glpetyus
    Anélkűl,már volt távcsövem.
    De ha jól tudom tasco van hozzá.
  • BADE
    távcsővel vagy anélkül vetted?(érdekelne milyen távcsövet adnak hozzá,Tasco-t?)
  • Glpetyus
    Na megvan az MP001-es :)
    Tegnap hozta a postás.Nagyon oda+vissza vagyok tőle,baromira tetszik :D
    DannyL-nek meg köszönöm a tippet !
  • DannyL
    LÁttál volna minket Kommandó I-en amikor cipeltük a kurva fém táskát lánccal, aztán tűzharcba keveredtünk, 2-en elrohantak vele, mi meg lefogtuk az ellenséget 10 percre. Természetesen szarrászedtek 10 perc után, de a táska célba ért. Ne tudd meg. :D
  • Punker
    "sokkal több megtalálni való lesz kirakva a sok jelentkező miatt"

baze ez már tiszta kincskeresés lesz :)
  • Punker
    sokat nem tudsz rajta mert csak kukázod,
  • Punker
    tudom, de mikor jelentkeztem valami 50/37 volt az arány úgyhogy ez van :)
  • DannyL
    ellenfelek leszünk :)
  • Nahodka
    hi én egy laikus kezdő vok a témában szal segítségetek kérném, pár hete vettem egy boyi cqb m4a1-et, és az lenne a kérdésem lehet-e ezt valahogy "tuningolni"(tom kínai nem várok sokat:), eddig a rugót húztam úgy kb 10%kot, segített valamit, gondoltam húzom a motort is de akkor aksit is kell cserélni, plusz hallottam h lehet a csövet szűkebbre cserélni, de nem nagyon találtam aneten a fegyveremhez valót illetve csak olyat találtam ami drágább mint az egész fegyver:D nincs erre valami öszvér megoldás? a segítséget előre is köszi
  • Punker
    ez vár ránk is :)

az ellátmányban lesz gyalásó az a célunk ha azt sikerül megszerezni elégedetten megyünk haza, most mozdulunk ki elöször, ismeretlen terep profi ellenfelek profi felszereléssel, izgalmas lesz :)
  • Glpetyus
    kurva jó :o
  • OrioN the S
    wow tuti jó lehet. de sztem engem szétlőnének seperc alatt : D