29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    meleg? tegnap kiszálltunk kocsiból fúj a szél kb 5 fok ó mondom kell a kabát, megbeszélés stb elintéztük, kimentünk a HQ-ra játszottunk kb 15 percet kisütött a nap rajtam az M65-ös kabát, mondhatni a tökömön csorgott a veríték mire 1,5 órás ismerd meg az érdi erdőt túráról visszaértünk, szedtem is nagyon gyorsan ki a bélést, sütött a nap stb 10-15 fok volt, a legjobb idő, nem fázol és nem döglesz meg a felszereléssel beöltözve.
  • Glpetyus
    tavasz-nyár,amikor már meleg van

:D
  • Punker
    nagy játékra mikor jössz? :)

bár DannyL-t is csak a parkolóban láttam :)
  • Glpetyus

Holnap úgyis megyek keszi-re,ott van egy Deca.,köszi a tippet
  • OrioN the S
    :o ez itt van 5 utcára :D ki is néztem pár cuccot
  • DannyL
    Decathlon-ban lehet kapni ilyen kemény dobozos táskákat a vadász részlegen.
  • Seaweed
  • Glpetyus
  • Punker
    elsőre kicis tnehéz kiszúrni a boltot, a rendősréget viszont igen és ott van mellette :)
  • Seaweed
  • Glpetyus
    hm,az sem rossz ötlet :)
  • Glpetyus
    aztak*rva,a legalsó pont jó lenne :o)
    Köszi a segítséget,van ennek valós boltja is,vagy csak onlájn bolt?
    (mit fogjon a tűzfal,ha nem ezt?? )
  • Punker
    a 125-öset néztem én is.
  • Punker
    fotós stb bolt? az ilyen érzékeny műszereket is fémtáskában viszik.
  • Seaweed

• Glpetyus
    De tényleg,RÉGEN egy csomó helyen lehetett kapni ilyen alu-ládákat,nekem az jobban is tetszik,mint a müanyag...
    Mondjuk O*i-ban még nem néztem,de szvsz ott se lesz.
  • Glpetyus
    hát kifejezett fegyverboltot hirtelen 2-t tudtam,ott megnéztem,nem volt :/
  • Seaweed
    Fegyverboltokban arulnak ilyet mert ez direkt erre van gyartva...es ugye lofegyvert nem szabad csak ugy hurcigaszni kezben az utcan..illetve igen a nowar-on is lattam en is.
  • Glpetyus
    azt lefogja a melóhelyi tűzfal
  • Punker
    nowar?
  • Glpetyus
    Szeretnék a puskámnak venni egy ilyesmi müanyag,vagy alu dobozt.
    Haver azt mondja látott a pra***kerben,....jó el is mentünk,1 fajta alu van,de az "villanszerelő változat",tele 367258425 rekesszel.
    Kérdem a srácot:-nagyobb + esetleg ÜRES nincs? -Áááá,sosem volt...
    jajó..
    Ba**ax-ban u.e.,csak ott még ilyen kicsi sem volt.
    Vadászboltokat meg hagyjuk,a vászon ocskaság volt 19K,a müanyagot meg sem kérdeztem,....de nem is lett volna,csak rendelésre,nc...
  • Punker
    baze ez már nagyon beteg fanatizmus :)
  • Glpetyus
    hát..izé...erre mondják,hogy a szándék a lényeg..
  • Punker
    aha biztos, mi azt se tudtuk hol vagyunk csak sikítottunk a rádióba hogy hullunk mint a legyek valami gödrös helyen, közölték hogy az a neve hogy gödrös-erdő(?)
  • DannyL
    Este, holnap, valamikor. :)

Mi bejártuk tolnát-baranyát. De a tisztástól felfele védtük az utat a legtöbbet.
  • Punker
    és mikor lesznek fent? :)

ti merre kóboroltatok? mi a gödrös részen hadakoztunk, a játék első 2 órájában lövést se adtunk le úgy elbóklásztunk (de találtunk 1 vizet meg egy zacsi zsömlét:) aztán a bázisra visszamenet futottunk bele egy jó nagy tűzharcba vagy 5 raj hadakozott :)

a végén a berohanásomat láttad? kb 5 métert jutottam előre mikor kifogytam a főnökök ott röhögtek :)
  • DannyL
    a képeket meg ott találod az ftp-n amit tegnap megadtam ;)
  • Punker
    hatalmas volt a játék, különosen a végén a ryan közlegény megmentése :)
  • Siluro
    Azaz! ;)
  • neuro
    a delta force-os protec sisakot ne felejtsd el :)
  • Siluro
    Köszi!
  • DannyL
    A softair.hu -nak van egy ftp-je, oda kerülnek fel a képek.
  • DannyL
    Lehet kapni olyan AS védőszemüveget is amihez adaptert adnak, amibe tetszés szerinti lencsét rakhatsz be a védő plexi mögé. Vagy veszel nagy védő plexis cuccot és az alá meg még a szemüveget is fel tudod venni. Nézz körül a www.uncompany.com -on.
  • Punker
    lesz 1-2 fotós aszem, de nem tom azok hova pakolnak, volt a sofair.hu-n galéria régen.
  • Siluro
    Igen, csak gondoltam, hogy lesznek emberek megkülönböztető ruhában fotózás céljából.
  • Punker
    hát hogy mennyi képet csinálok majd az még kérdés amiket én csinálok az az agria honlapon lesz ahogy eddig is, a többit meg nem tom :)

(nem valószínű hogy a fényképezőt viszem magam harc közben)
  • Siluro
    Igen, csak a sima szemüveggel az a baj, hogy akármit veszek mellé nekem még kontaklencse is kell, mert szemüveges vagyok sajnos. Szóval ez gáz, nagyon nem szeretem.

A holnapi napról a fényképek hol lesznek megtalálhatóak? (már ha lesznek, ugye :) )
  • Punker
    ja hát a szemvédő az alap, amúgy szemüveget már 1500-tól lehet venni ami jó 400 FPS-ig bírja (teszteltük)

valami tanya mellett nem tom pontosan, holnap megyünk oda elöször :)
  • Siluro
    Igen, de amíg legalább arcvédőm nincs adig nem játszok, mert a szememet nem kockáztatom. Egyébként Érden van egy pár rokonom. Pontosan hol lesz a rendezvény tartva?
  • Punker
    na most ha hacukából nem a csúcs atom biztos hiper szuper legmodernebb az elvárás akkor nincs 20k amiből kihozod

holnap jön velünk 1 új srác is érdre 1 hónapja játszik well van neki is, de jön mert igazán így lehet tanulni.