29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2200 meleg? tegnap kiszálltunk kocsiból fúj a szél kb 5 fok ó mondom kell a kabát, megbeszélés stb elintéztük, kimentünk a HQ-ra játszottunk kb 15 percet kisütött a nap rajtam az M65-ös kabát, mondhatni a tökömön csorgott a veríték mire 1,5 órás ismerd meg az érdi erdőt túráról visszaértünk, szedtem is nagyon gyorsan ki a bélést, sütött a nap stb 10-15 fok volt, a legjobb idő, nem fázol és nem döglesz meg a felszereléssel beöltözve. -
#2199 tavasz-nyár,amikor már meleg van
:D
-
#2198 nagy játékra mikor jössz? :)
bár DannyL-t is csak a parkolóban láttam :) -
Holnap úgyis megyek keszi-re,ott van egy Deca.,köszi a tippet
-
#2196 :o ez itt van 5 utcára :D ki is néztem pár cuccot -
#2195 Decathlon-ban lehet kapni ilyen kemény dobozos táskákat a vadász részlegen. -
#2194 -
#2193 -
#2192 elsőre kicis tnehéz kiszúrni a boltot, a rendősréget viszont igen és ott van mellette :) -
#2191 -
#2190 hm,az sem rossz ötlet :) -
#2189 aztak*rva,a legalsó pont jó lenne :o)
Köszi a segítséget,van ennek valós boltja is,vagy csak onlájn bolt?
(mit fogjon a tűzfal,ha nem ezt?? ) -
#2188 a 125-öset néztem én is. -
#2187 fotós stb bolt? az ilyen érzékeny műszereket is fémtáskában viszik. -
-
#2185 De tényleg,RÉGEN egy csomó helyen lehetett kapni ilyen alu-ládákat,nekem az jobban is tetszik,mint a müanyag...
Mondjuk O*i-ban még nem néztem,de szvsz ott se lesz. -
#2184 hát kifejezett fegyverboltot hirtelen 2-t tudtam,ott megnéztem,nem volt :/ -
#2183 Fegyverboltokban arulnak ilyet mert ez direkt erre van gyartva...es ugye lofegyvert nem szabad csak ugy hurcigaszni kezben az utcan..illetve igen a nowar-on is lattam en is. -
#2182 azt lefogja a melóhelyi tűzfal -
#2181 nowar? -
#2180 Szeretnék a puskámnak venni egy ilyesmi müanyag,vagy alu dobozt.
Haver azt mondja látott a pra***kerben,....jó el is mentünk,1 fajta alu van,de az "villanszerelő változat",tele 367258425 rekesszel.
Kérdem a srácot:-nagyobb + esetleg ÜRES nincs? -Áááá,sosem volt...
jajó..
Ba**ax-ban u.e.,csak ott még ilyen kicsi sem volt.
Vadászboltokat meg hagyjuk,a vászon ocskaság volt 19K,a müanyagot meg sem kérdeztem,....de nem is lett volna,csak rendelésre,nc... -
#2179 baze ez már nagyon beteg fanatizmus :) -
#2178 hát..izé...erre mondják,hogy a szándék a lényeg.. -
#2177 aha biztos, mi azt se tudtuk hol vagyunk csak sikítottunk a rádióba hogy hullunk mint a legyek valami gödrös helyen, közölték hogy az a neve hogy gödrös-erdő(?) -
#2176 Este, holnap, valamikor. :)
Mi bejártuk tolnát-baranyát. De a tisztástól felfele védtük az utat a legtöbbet. -
#2175 és mikor lesznek fent? :)
ti merre kóboroltatok? mi a gödrös részen hadakoztunk, a játék első 2 órájában lövést se adtunk le úgy elbóklásztunk (de találtunk 1 vizet meg egy zacsi zsömlét:) aztán a bázisra visszamenet futottunk bele egy jó nagy tűzharcba vagy 5 raj hadakozott :)
a végén a berohanásomat láttad? kb 5 métert jutottam előre mikor kifogytam a főnökök ott röhögtek :) -
#2174 a képeket meg ott találod az ftp-n amit tegnap megadtam ;) -
#2173 hatalmas volt a játék, különosen a végén a ryan közlegény megmentése :) -
#2172 Azaz! ;) -
neuro #2171 a delta force-os protec sisakot ne felejtsd el :) -
#2170 Köszi! -
#2169 A softair.hu -nak van egy ftp-je, oda kerülnek fel a képek. -
#2168 Lehet kapni olyan AS védőszemüveget is amihez adaptert adnak, amibe tetszés szerinti lencsét rakhatsz be a védő plexi mögé. Vagy veszel nagy védő plexis cuccot és az alá meg még a szemüveget is fel tudod venni. Nézz körül a www.uncompany.com -on. -
#2167 lesz 1-2 fotós aszem, de nem tom azok hova pakolnak, volt a sofair.hu-n galéria régen. -
#2166 Igen, csak gondoltam, hogy lesznek emberek megkülönböztető ruhában fotózás céljából. -
#2165 hát hogy mennyi képet csinálok majd az még kérdés amiket én csinálok az az agria honlapon lesz ahogy eddig is, a többit meg nem tom :)
(nem valószínű hogy a fényképezőt viszem magam harc közben) -
#2164 Igen, csak a sima szemüveggel az a baj, hogy akármit veszek mellé nekem még kontaklencse is kell, mert szemüveges vagyok sajnos. Szóval ez gáz, nagyon nem szeretem.
A holnapi napról a fényképek hol lesznek megtalálhatóak? (már ha lesznek, ugye :) ) -
#2163 ja hát a szemvédő az alap, amúgy szemüveget már 1500-tól lehet venni ami jó 400 FPS-ig bírja (teszteltük)
valami tanya mellett nem tom pontosan, holnap megyünk oda elöször :) -
#2162 Igen, de amíg legalább arcvédőm nincs adig nem játszok, mert a szememet nem kockáztatom. Egyébként Érden van egy pár rokonom. Pontosan hol lesz a rendezvény tartva? -
#2161 na most ha hacukából nem a csúcs atom biztos hiper szuper legmodernebb az elvárás akkor nincs 20k amiből kihozod
holnap jön velünk 1 új srác is érdre 1 hónapja játszik well van neki is, de jön mert igazán így lehet tanulni.