29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2240 -
#2239 -
#2238 én lehe tmajd ilyet próbálok beszerezni, 2x reddot -
neuro #2237
-
#2236 téncsleg csinálj már 1 képe ta reddot-tal rajta plz, mert szombaton a lövöldözésben meg se néztem :) -
neuro #2235 hangtompítót én is szeretnék, de a 15ezer forintot sokallom érte... -
#2234 a hangtompito csak optikai tuning, vagy hoszabb csovet tetel bele? ha az utobbi, menynit valtozott a pontossag, lotav? -
#2233 Az én M4-esem ilyen lesz. Már csak a szereléksín és a dot hiányzik róla. Sajnos ezt a sínt itthon nem kapni, de már megrendeltem gunnerről, úton van. Aztán rá az ACOg és kész is van a drága. :)
-
#2232 lehet hogy 2x reddot van rajta. -
#2231 Nah ez igen! egy Systema....csak a reddot nem tetszik rajta...amugy 5 csillag!
-
#2230 Hmm....GR(LR)-300L tamogato lovesznek atalakitva...hmmm erdekes...behajthato valltamasz helyett betolhato, kis tar, illetve egy kis optika/reddot...hat azert tamogatora nem artana ra egy normalis kukker hogy realis legyen..de jatekhoz ez igy biztos jobb...
-
-
#2228 a nato lőszer miatt , ettől függetlenül H&K és kész :) -
#2227 Naaa neeee pont ezek?! Akkor mar inkabb en is Armalite-ert konyorgok! Vagy HK416-ert....(amiket irtal..a G3-at meg a FN-Fal-t nem veletelen am hogy sokhelyen nyugdijjaztak...rajuk fert mar..) -
#2226 H&K G3, FN-Fal, ezek puskák a többi bakfitty :) -
#2225 Tegnap előugrott. A M.O.S. csapatban játszik, kék volt. :DDD -
#2224 Hat nekem talan elsosorban nem is a kinezet...koztudott hogy meg a kezelesi is nehezebb az AK-nak es klonjainak mint pl az Armalite-oknak....de ha igazibol kene valasztani akkor csakis 7.62mm semmi mas! Tehat tradicio es megszokas...aztan azok kozul ez nekem tetszik is...de ha ronda a muanyag tar, raksz bele femet vagy akat dobtarat is lehet :)) -
#2223 A4 lesz az szerintem, amúgy meg nem hülyeség az a shooti, nem szeretem az M szériát, d eezerszer szebb ezzela valszeg kínai szétvágott shootival mint bármelyik ocsmány AK azzal a hányás műanyag tárral stb...... -
#2222 Hat tudja a tokom...M16A3, de az elso markolat alja el vantavolitva hogy a shoot-ot a csohoz erositsek....nekem nagyon nem tetszik!
inkabb egy ilyen VFC AKS-74 tavcso hellyel...
vagy egy ilyen VFC AKS-74UN PBS-4-es hangtompival
-
#2221 -
#2220 ez nem női :) -
#2219 ééééééééééén?! ...nemnem...dehogy...nahde most komolyan ÉN ? -
#2218 de te betegesen fanatista vagy....... -
#2217 szvsz a noiesseget vitatja -
#2216 -
:) -
#2214 női fegyver, vagy pl a márciusi CyberPunk játékra full ideális :) -
#2213 miez lassan hitmen is elougrik valamelyik bokorbol?! :D -
#2212 úhhh o.O -
#2211 a játék első felében meg elindultunk találtam 1 kajás csomagot az tvisszavittem a bázisra megyek a rajomhoz, azokat pont addigra kicsinálták séta megint :) aztán 1,5 órát bolyongtunk eljutottunk a hátsó kék bázis mögé aztán irány haza (találtunk 1 db vizespalackot)
rádióban bemondják hogy vége félidő van, erre beleestünk a tigrisek féle hegyoldalas tűzharcba na ott qrvanagy lövöldözés volt mert a piros medic-e tkiszedték, be keleltt juttatni a miénket :) -
#2210 -.- -
#2209 képzelj el 3 full kezdő piros csapatot a mellettünk lévőknek még (erdőbe való ruhája se volt:) a rádióból folyamatosan az megy hogy támadni támadni támadni, erre 25-en berontottunk kihozni 1 meglőtt csapattársam, a rét közepén derült ki hogy az a kék HQ, b@szki a ryan közlegényben nem volt ilyen mészárlás 1 ember miatt :) -
#2208 jahh,hát nálunk pl. óránként leszakadt az ég,és kb. 100km-es szél fújt .o
Maga a hőmérséklet az ideális mondjuk,5-10 fok...nem kell több. -
#2207 Ja hát kék szinten egy kalap szarok voltunk, én a csapatomra gondoltam. :) -
#2206 amíg be volt öltözve nekem kicsit gáz volt, de jó volt nagyon az időnk szerintem. -
#2205 hát azért csak berongyoltunk 2x a bázisotokra és elhoztuk az ellátmányt :)
az első rohamot én "vezettem" .....volna ha nem fogy ki a lőszerem 5 méter megtétele után a szervezők irányítók úgy röhögtek rajtam hogy elnyomták a csatazajt :) -
#2204 kórház b+ :D -
#2203 És bár a szél a BB-ket elhordja, megvan az a pozitív tulajdonsága, hogy egy pillanatra sem párásodott a védőszemüvegem. -
#2202 Akkor jól csináltuk. :D -
#2201 Nm én is ott vettem a puska tatyómat, és akkor néztem én is ezeket a merev cuccokat. Én a kerepestarcsai körházzal szemben lévőben voltam.