29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
  • Seaweed
  • Punker
    én lehe tmajd ilyet próbálok beszerezni, 2x reddot
  • neuro

• Punker
    téncsleg csinálj már 1 képe ta reddot-tal rajta plz, mert szombaton a lövöldözésben meg se néztem :)
  • neuro
    hangtompítót én is szeretnék, de a 15ezer forintot sokallom érte...
  • Mersant
    a hangtompito csak optikai tuning, vagy hoszabb csovet tetel bele? ha az utobbi, menynit valtozott a pontossag, lotav?
  • DannyL
    Az én M4-esem ilyen lesz. Már csak a szereléksín és a dot hiányzik róla. Sajnos ezt a sínt itthon nem kapni, de már megrendeltem gunnerről, úton van. Aztán rá az ACOg és kész is van a drága. :)

• Punker
    lehet hogy 2x reddot van rajta.
  • Seaweed
    Nah ez igen! egy Systema....csak a reddot nem tetszik rajta...amugy 5 csillag!

• Seaweed
    Hmm....GR(LR)-300L tamogato lovesznek atalakitva...hmmm erdekes...behajthato valltamasz helyett betolhato, kis tar, illetve egy kis optika/reddot...hat azert tamogatora nem artana ra egy normalis kukker hogy realis legyen..de jatekhoz ez igy biztos jobb...

• Seaweed

• Punker
    a nato lőszer miatt , ettől függetlenül H&K és kész :)
  • Seaweed
    Naaa neeee pont ezek?! Akkor mar inkabb en is Armalite-ert konyorgok! Vagy HK416-ert....(amiket irtal..a G3-at meg a FN-Fal-t nem veletelen am hogy sokhelyen nyugdijjaztak...rajuk fert mar..)
  • Punker
    H&K G3, FN-Fal, ezek puskák a többi bakfitty :)
  • DannyL
    Tegnap előugrott. A M.O.S. csapatban játszik, kék volt. :DDD
  • Seaweed
    Hat nekem talan elsosorban nem is a kinezet...koztudott hogy meg a kezelesi is nehezebb az AK-nak es klonjainak mint pl az Armalite-oknak....de ha igazibol kene valasztani akkor csakis 7.62mm semmi mas! Tehat tradicio es megszokas...aztan azok kozul ez nekem tetszik is...de ha ronda a muanyag tar, raksz bele femet vagy akat dobtarat is lehet :))
  • Punker
    A4 lesz az szerintem, amúgy meg nem hülyeség az a shooti, nem szeretem az M szériát, d eezerszer szebb ezzela valszeg kínai szétvágott shootival mint bármelyik ocsmány AK azzal a hányás műanyag tárral stb......
  • Seaweed
    Hat tudja a tokom...M16A3, de az elso markolat alja el vantavolitva hogy a shoot-ot a csohoz erositsek....nekem nagyon nem tetszik!

inkabb egy ilyen VFC AKS-74 tavcso hellyel...

vagy egy ilyen VFC AKS-74UN PBS-4-es hangtompival

• Punker
  • Glpetyus
    ez nem női :)
  • Seaweed
    ééééééééééén?! ...nemnem...dehogy...nahde most komolyan ÉN ?
  • Punker
    de te betegesen fanatista vagy.......
  • Seaweed
    szvsz a noiesseget vitatja
  • Punker
  • Glpetyus

:)
  • Punker
    női fegyver, vagy pl a márciusi CyberPunk játékra full ideális :)
  • Seaweed
    miez lassan hitmen is elougrik valamelyik bokorbol?! :D
  • Glpetyus
    úhhh o.O
  • Punker
    a játék első felében meg elindultunk találtam 1 kajás csomagot az tvisszavittem a bázisra megyek a rajomhoz, azokat pont addigra kicsinálták séta megint :) aztán 1,5 órát bolyongtunk eljutottunk a hátsó kék bázis mögé aztán irány haza (találtunk 1 db vizespalackot)
    rádióban bemondják hogy vége félidő van, erre beleestünk a tigrisek féle hegyoldalas tűzharcba na ott qrvanagy lövöldözés volt mert a piros medic-e tkiszedték, be keleltt juttatni a miénket :)
  • Glpetyus
    -.-
  • Punker
    képzelj el 3 full kezdő piros csapatot a mellettünk lévőknek még (erdőbe való ruhája se volt:) a rádióból folyamatosan az megy hogy támadni támadni támadni, erre 25-en berontottunk kihozni 1 meglőtt csapattársam, a rét közepén derült ki hogy az a kék HQ, b@szki a ryan közlegényben nem volt ilyen mészárlás 1 ember miatt :)
  • Glpetyus
    jahh,hát nálunk pl. óránként leszakadt az ég,és kb. 100km-es szél fújt .o
    Maga a hőmérséklet az ideális mondjuk,5-10 fok...nem kell több.
  • DannyL
    Ja hát kék szinten egy kalap szarok voltunk, én a csapatomra gondoltam. :)
  • Punker
    amíg be volt öltözve nekem kicsit gáz volt, de jó volt nagyon az időnk szerintem.
  • Punker
    hát azért csak berongyoltunk 2x a bázisotokra és elhoztuk az ellátmányt :)

az első rohamot én "vezettem" .....volna ha nem fogy ki a lőszerem 5 méter megtétele után a szervezők irányítók úgy röhögtek rajtam hogy elnyomták a csatazajt :)
  • DannyL
    kórház b+ :D
  • DannyL
    És bár a szél a BB-ket elhordja, megvan az a pozitív tulajdonsága, hogy egy pillanatra sem párásodott a védőszemüvegem.
  • DannyL
    Akkor jól csináltuk. :D
  • DannyL
    Nm én is ott vettem a puska tatyómat, és akkor néztem én is ezeket a merev cuccokat. Én a kerepestarcsai körházzal szemben lévőben voltam.