29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2280 Tiszta Texasi láncfűrészes d: -
#2279 Igen ez egy örök probléma. Mindenki máshogy oldja meg. Én is épp ezen töröm a fejem és eddig arra jutottam, hogy a BricoStore-ban lehet kapni ilyen egyenes lencséjű védőszemüveget. Annak fogom kiszedni a lencséjét ami gyakorlatilag egy sík plexi lap, és azt orr rséznél félbevágom, majd a sínre valahogy fel fogom szerelni pont az optika elé. Láttam valahol még tán Dunakeszin egy játékosnál annó és elég jól is nézett ki, meg jó a megoldás is. Ezen kívül marad az acél háló, de az ugye rontja valamilyen szinten az alkotott képet. -
#2278 ertem, nem szandékozom rá tenni, csak kíváncsiságból kérdeztem. viszont a gázmaszkomat le kell váltanom valamire, mert ezzel nem tudok ráhajolni a tusra, esélyem nincs benne célozni, shit....red dotra meg sporolnom kell, tegnap beszart a monitorom, először azt kell cserélnem :-(
Ti raktok valami védőkupakot a Red dot-ra meccs közben, mert VIS azt mondta elég gyakran előfordul hogy közelharcban kilövik a lencsét. és én is egy hasonlót néztem ki mint ami Neuroén van, ilyen ferde elejűt, arra meg elég gázos bármit is aplikálni... -
#2277 -
neuro #2276 nincs olyan kis lyuk, ahol punker ne tudná átnyomni a kiflijét -
#2275 -
#2274 hülye :)
megdöntve még a kulacsot is be lehet csempészni, csak a cigi gáz mert az eltörik könnyen -
#2273 Ertem en..mazskon at...jol is van ez...elso a biztonsag...de azert tenylegerdekelne milyen modszerrel sikerult atpreselni a maszk lyukain a szendot! -
#2272 hagyjál, végig lövöldözés volt nem lehetet levenni, enni inni cigizni csak lopva lehetett..... -
#2271 Te Punker ha jol sejtem ezen a kepen te vagy...de mond mar er hogy sikerult atpreselni a maszkon a szendót?! -
#2270 festegessél csak..... -
neuro #2269 -
#2268 képet te galád :) -
neuro #2267 beszereztem én is egy kis optikai tuningot a puskám végére, csak hogy legyen mit cipelni - majd a hétvégén meglátod :) -
#2266 Nekem csak optikai tuning, nem akarok bele hosszabb csövet, mert cqb-nál leszedem a hangtompítót. Viszont ha te hangtompítót becsövezel egyszer egy m4-esen, akkor arra majd figyelj oda, hogy ki kell cseréned a hengert is. Az m4-eseket 3/4-es hengerrel szerelik, de ilyen hosszú csőhöz (~500mm) már teli henger kell, mert a BB nem tudja elhagyni a csövet mielőtt a dugattyú elindul visszafelé, és a helyett, hogy tolná ki a levegő a BB-t, elkezdi visszaszívni. Már az M16-osokban is teli henger van pont e miatt. -
#2265 na 1-2 kép a multheti balhéból a rajunkról :) -
#2264 max fél kiló, és mikor a kis ösvényen vergődtél felcserért üvöltve, ne mond hogy nem volt jó hogy letámasztottam és úgy szórtam a bb-t mintha mák lenne :) -
neuro #2263 mondja ezt az, aki egy 5 kilós bipodot cipel a puskája végén -
#2262 felőlem hangszórót is tehet rá, max majd letagadom hogy ismerem :) -
#2261 Mindenki azt csinál a fegyverével amit akar... -
#2260 ez legalább 1,5 akkora :)
amúgy meg a 14-es távcsőért kiált :) -
neuro #2259
miért is? -
#2258 nowar-ból vettünk 20k volt, de felejtsd el ezt rárakod M14 még a mókusok is kiröhögnek :) -
#2257 mennyiért vesztegettek egy ilyet?és hol? -
#2256 mindegy, viszont nekem a 2x nem ajánlották sajna, Attis szerint meg cseréljem le a tust a golyószóró verzióra :)
a mostani helyett:
-
neuro #2255 több cég is gyárt ilyen acog replikát
rommel szerint ez guarder... -
neuro #2254 a tus biztos hogy nem műanyag az eredetin
de itt nem gáz, mert nem kell iraki civilekre rátörni vele az ajtót :) -
#2253 pedig a CA hivatalos oldalon fel vna tüntetve saját terméknek :)
-
#2252 Jah ok...azt tudom hogy te G3 buzgár vagy -
#2251 gyári, én a saját G3-asomról beszéltem nem az M4-ről :) -
#2250 Ertem..ez igy hogy uvegszalerositeses munyag nem ABS ez gyarilag ilyen minden CA-n pl vagy ez mar upgrade?! -
#2249 Hat nekem volt a kezemben igazi M4A1 de azon az eloagy valamilyen fem (szvsz valamilyen otvozott alu volt), a betolhato tus is valamilyen konnyu de eros es strapabiro aluotvozet volt! (Bercsenyisek egyik bemutato fegyvere volt) -
neuro #2248 Guarder -
neuro #2247 A tus és az első/hátsó markolat üvegszálerősítéses műanyag (nem ABS). Minden más cucc rajta/benne fém. -
#2246 nekem a tus meg az előagy műanyag, emlékeim szerint az igazin is az :) -
#2245 nem CA a reddot, én úgy emlékszek az :) -
neuro #2244 Classic Army M15A4 Carbine + Guarder ACOG replika red dot
Egyelőre tuning nélkül, de már be van tervezve egy Systema cső és egy 120-as rugó. Aztán később egy RIS az elejére, ahhoz meg AN/PEQ2 és markolat... csak győzzem pénzzel :) -
#2243 Ertem! Menyi ebben a fem/muanyag aranya?! (Manapsag mar keprol eleg nehez megitelni...olyan elethu muanyagokat kepes kesziteni) -
#2242 CA pártiak vagyunk, DannyL, Neuro és én :) -
#2241 ez a tied ha jol ertem:
Milyen gyartmany?!