29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    na most ha hónapokig jó volt, és 2 napig szenved attól még engem hol érdekel a te türelmetlenséged? :)
  • Mersant
    igazán ne makarjuk megmondani hogy mit csinálj, de tehetnéd a képeidet máshova, mert valóban kurva szar az az oldal
  • Seaweed
    A multkor berakott kepeid a cumodrol is pont ilyen lassuak voltak...beleoszultem mire megneztem oket...gondoltam gazosak, de egyedi hiba...de mint kiderult nem. Amugy nezve a lapot mas kepei is lassan jonnek le szal akkor host a gaz, nem a keped nagy.
  • Punker
    nem tom mekkora kép nem néztem, máskor nem volt gondom ezzel a feltöltővel.
  • Seaweed
    OFF:
    olyan ocska hulla lassuak a berakott kepeid hogy 2 magas nettel megoszulok mellette mire bejon a kep...most vagy a host a fostubus vagy a kep tul nagy....
    ON:
  • Punker
    na a mai zsákmány :)

• Seaweed
    Inokatsu cuccok-rol keszult kepek kozul valogattam parat:

• Punker
    gyakorlatilag ma úgy tűnik hozznak nekem 3 db lowcap tárat 12k-ért, tártatótokot lehet nem kapok, meg 5k-ért lőszert, és még mindig venni akarok 1 nagy katonai hátizsákot amivel a maszkot stb cipelem ki a pályára, ezekután jöhet egy cyma glock18, aztán a G3-as tuningja, taktikai mellény is kell tényleg mert a nagy játékon annak a hiányát éreztem legjobban a nagy zsebekből rádiót térképet kihalászni nem volt kényelmes.

és hopp ez megint 100 ezer jó magyar pénz és még nincs is benne semmi extra, mindig megtalálom magamnak az ilyen költséges szórakozásokat, de ez még fáj is mert lőnek az emberre :)
  • Seaweed
  • Punker
    felírom a listára az MG42-est stb gyártó cég mellé, szombaton kihúzzák a lottó 5-ösöm (ha holnap nem felejtem el feladni:) hétőn már rendelem is meg :)
  • Seaweed
    Mivel Inokatsu igy nem olcso(1132€!!!) es a tavolkeletrol kell rendelni....
  • Punker
    vettem helyette mást :)

amúgy mi pénzért vesztegetik a kicsikét?
  • Seaweed
    Akkor leulsz a sarokba es duzzogsz
  • Punker
    nem tetszik, meg az ilyen övön stb helyen az aksi megoldások sem.
  • Seaweed
    hat akkor a hatadra akasztasz egy agregatort oszt csokolom!
  • Punker
    ugyanaz a gondom vel emint sok mással, nincs hely a nagy aksinak, ezért nem G36-ot vettem.
  • Seaweed
  • Punker
    hát úgy tűnik a keleti fronton kifogyott a lowcap tár :(
  • Seaweed
    ..nem sikerult meg dontenem...
  • Punker
    veszel egy 100k-s fegyvert úgy beszívja a köv 100k-t is mint a huzat :)
  • Mersant
    nincs mit dilemmázni, jön a tavasz-nyár nem vitás hogy fegyver kell :-)
  • Seaweed
    Hmm komoly dilemam van...jovohonapban osszejonne a penzem egy komoly 100K+-os AEG-re..de azt vegyek e vagy Xbox360-at PGR3-al ami a PGR2 utan nekem alapertelmezett, es elobb utobb ugyis leszen olyanom nekem ;)
    Dilemmazok...
  • Seaweed
    nahat kocsog sarga beka lesz belole...
  • DannyL
    Kaptam és 90.
  • Glpetyus
    Nohát :o
    Galil
  • neuro
    én ezeket tervezem:
    MP5PDW (TM) v MP5 (CA) - talán nyárra
    AK74 (CA) - talán év végére

és amiket szeretnék majd egyszer:
    Thompson
    Garand v M1 Carbine
    Lee-Enfield
  • Seaweed
    Se a terv bevitel, se a programozas se a gyartas nem lenne nekem gond...tanulok legyartanak tanyagakent....
  • Glpetyus
    Pfff....milyen hozzáállás ez??
  • Glpetyus
    Ejj de igaz !
    Nekem úgyis van CNC gépkezelői vizsgám :)
  • Glpetyus
    jó,köszi :D
  • Glpetyus
    biztos ért hozzá aki írta....
    Mert gondolom az igaziról beszélt...,
    A 14.5-ös kaliberü (atyaég) M3 kódnevü Gepárd valószinűleg a LEGJOBB rombolópuska a világon.
  • Punker
    ne felejtsd el hogy csóró ország vagyunk, japánban nem olyan nagy dolog megvenni egy TM cuccot hiszen ott csinálják a szomszédban + nem szegény ország stb, itthon meg minth a afogamat húzták volan úgy adtam ki a 100k-t a puskára, dehát mindig ilyen bolond voltam találok magamnak valami drága hobbit :)
  • Punker
    a 1,5 millás ár az alien-es giroszkópos assault gun vagy mi volt az a qrvanagy ágyú amivel a nő volt cucc ára aszem, amúgy nehogy azt hidd hogy cnc-vel megcsináltatni olyan qrva olcsó 1 darabot, hacsak nem tudsz sunyiban melózni is meg fullra megtervezni magadnak és az anyagot is tudod lopni hozzá :)
  • Seaweed
    persze lehet igaz...manapsag anyiert alrulod a termeked amenyiert megveszik..ha van olyan lokott ember aki kifizeti hat uccu neki adda a legtobbert :D
  • Seaweed
    Vagod akkor te is hogy ellenvetes nincs! Mert torlodik veletlen a hsz-ed stb..sot meg ha fojtatod ki is tiltanak, es amugy te vagy a kis hulyegyerek aki amugy is hogy mer egyaltalan megszolalni....
  • Seaweed
    Egyharmadabol legyartatok barmit en itt magyarorszagon CNC-n....nah errol enyit, semmi mas nem kell csak pontos rajzok amiket be kell vini a zsamitogepbe es a marogep meg a csovet is kiesztergalna barmibol..meg muanyagbol is.....masfel milla nagy sok, es valotlannak tunik meg ha egyedi is.
  • Punker
    engem is lebasztak a motoros tár ötletem miatt, pedig azt több cég is gyártja de szerintük én vagyok a hülyegyerek :)
  • Punker
    M82-es átalaíktó szett már van, igazából amíg nem nagyon ismert a fegyver addig elérhető áron nincs, van 1 angol cég az azt csinál amit kérsz, legyártják egyedileg a belső meg általában TM, csak kb 1,5 millánál kezdődnek az árak :)
  • Seaweed
    Ezt ne emlegesd...egyszer megemlitettem csodas softair.hu-n aztan jol el lettem kuldve a csaba' hogy az mekkora szar meg miegyebek...mert meg a vegen jol megjelennek itt aztan itt is kifejtik hogy ok mekkora mayerek mar....

(Nah azota a kornyekukon se jartam, kicsit sok ott az okosTóni....)
  • Punker
    ez viszont így szép AK: