29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2400 annak az esélye hogy vérpistike focizás közben kinyírja magát sokkal nagyobb mint hogy AS rendezvény közben megsérüljön, lásd lenti kép maszkban kellett ennünk :) -
#2399 Masik meg HM: Most komolyan te menyik orszagban elsz vazze?! Nem veszed eszre hogy egyes politikai csoportok ugyahogy van felszamolnak a HM-et?! (Erre eleg jo probalkozasaik vannak..inkabb kirakat hadsereg van mar joideje es ez nem jovokep ez jelen, sot van ami mar mult!)
Eleget foglalkozok a haditechnikaval hogy ezt tenykent ki merjem jelenteni....szoval nezz szet a "vilagban" es azutan legy derulato...hat bocs de nekem nem megy! Egyszer keptelen vagyok a latottak, halottak, erzekeltek utan arra ravenni magam!!!!!!!! -
#2398 En gondolom ak iallitasra gondolt. -
#2397 Az a baj hogy az orszag tele van bikrakakkal akik esznelkul bamuljak a fokuszt meg az aktivot meg a frai dossziet...addig lesz ez is ebben az orszagban megturva mig egy verpistike aki mellesleg valamelyik f*sz politikus kolke ki nem lovi a masik szemet vagy az ovet ki nem lovik...
(Ez van en kurva borulato vagyok ezzel az orszaggal kapcsolatban..es nem azert mert gond lenne vele...az emberekkel van a gond hogy butak es hagy ne soroljam meg..de csak meg kell nezni a tavaly oszi "utcahelyzetet" partallastol fuggetlenul!....) -
neuro #2396 most az a kérdés hogy ki mire gondol? a spartan imports-ra vagy a shotshow-ra? -
#2395 feltünt már neked hogy a HM stb támogatja sok esetben az AS-t nézd meg a főnix-ek rendezvényeit, a médiageciket el lehet h@jtani a vérbe és kész.
ilyen hozzáállással nem is lesz soha semmi előre lépés hogy jaj a média, az egésznek a pozitív oldalát kell bemutatni hogy mennyi lóvé lenne 1 ilyen bemutatóban stb. -
#2394 De veresen komolyan mondom...te melyik orszagban elsz?! -
#2393 ezt most te se mondod komolyan ugye? -
#2392 Mar megbocsass de mi a fasznak?! Azert hogy a media elkezdjen ezen csamcsognies betiltsak az egeszet?! Hianyzik neked egy Frei Dosszibena valo szereples?! Ezek csak lejaratni es tonkretenni tudnak dolgokat (lasd FPS-esesek..gyilkolaszos parhuzam)...hianyzik ez neked?! -
#2391 ilyen miért nincs itthon? :) -
#2390 Tyuha! Ez nagy teher am a vallamon...kenytelen leszek betartani az igeretem! :D (Bar regrol mikor meg volt kosarcsapatotok is volt egy megbeszelve Neuroval ami elmaradt....dehat most mar csapat sincs nem hogy A csoportban lennetek hogy jarnek arra feletek....) -
#2389 neuro egy évben 2x iszik! egyet már elpazarolt a csapatra a héten, ha a másiak trád áldozza az nagyon nagy kitüntetés! :)
-
neuro #2388 gyere mindenképp! egy darabon lehet elkísérünk majd, meg jöhetsz velünk lőni és borozni :) -
#2387 megoldunk mindent :) -
#2386 OFF:
Viszont ha mar szobajottek a helysegek! Tervezgetek egy bringaturat a Bukkben, es lehet Eger felol kezdenem, lehet benezek hozzatok majd nyaron ha realizalodna a turam...
ON: -
#2385 Valami van..halottam feloluk, talan 2 is van, egyikben fiatalok, masikban talan mar korombeliek is uzik ha jol halottam. -
#2384 biztos van valami ott is -
neuro #2383 kecsón nincs airsoft csapat? -
#2382 jojo...nem kell a hitterites..moszgok eleget...meg telidon is bringaval kozelekedek szal nekem nem kell reklamozni a mozgast...
De a szamitogep az nalam munkaezkoz, errol meg ennyit. Viszont PC-mre eldontottem nem koltok tobbet leszarom, majd max ev vegen..de PGR3-at es TDU-t akarom es kesz! -
#2381 kb. úgy ahogy Punker mondja, mióta van fegyóm, csak a kötelező mailekre válaszolok, és nem ülök egész nap itt, és ez jó is így. Airsoft csapattagnak lenni fegyó nélkül furcsa is lenne, nem? :-) előbb beszerzitek néhányan a szükséges magköpködőket, elmentek játszani néhányszor, aztán jöhet a klán alapítás stb. és ne feledd, jön a nyár, kinnt a frisslevegőn rendszeres testmozgás,személyesen megismerheted az embereket a fórumról...látod mennyi előnye van 1 fegyvernek?! -
#2380 aztán egyszer kimész játszani és soha többet nem fog lekötni számítógépes játék :) -
#2379 az meg még viccesebb hogy pl Cyma glock kb harmad annyi mint a TM és jobb :) -
#2378 Asszem meg fogtok kovezni..de dontottem 90%...360 lesz belole..mert meg csak airsoft csapattag se vagyok, en csak "mukedvelesbol" veszem/(vennem)...es utana se valoszinu, mert akkor mar ha veszek 360-at tuti veszek hozza egy HDTV-t tudo min 32"-es LCD TV-t is....de utana tuti ujjitok egy valamilyen gepkarabelyt... -
#2377 Jaja a logoja is hajaz a Marui-ra...ez azert mar kemeny es pofatlan masolasi hadjarat a kinaikatol! -
neuro #2376 az a vicces, hogy a hozzáadott lőszer zacsiján még a matrica is Marui másolat :) -
#2375 Vazze kinaiak full kopi-pasta-ba kezdtek!!! Mar az en HFC M9-esem is replikazalodott(Meg a kezikonyv kinezete is full koppintas!):
-
#2374 de mán! -
#2373 ok,majd :) -
#2372 képet! -
#2371 Örülök hogy segíthettem. :) -
ehh,a decathlonban sikerült vásárolnom müa. fegyverkoffert mindössze 8K-é',úgyhogy ennyit a nowarról :)
Megint köszi DannyL-nek a tippért,lassan aranyba lehet foglalni a nevét :p -
#2369 Ne haragudj, de Punker pm-je 20:20-kor érkezett, így ő volt az első. Sorry! -
#2368 fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
nekem kéne meghivó!
[email protected] -ra!! köszike! -
#2367 CA 6.04mm High Precision Inner Barrel For G3/G3 SG1 - Bronze (470mm)
szerinted itthon mikorra lesz ilyen cső? hongkong-ban múlthéten jelent meg :) -
#2366 Thx reszemrol nem..nem vagyom oda. -
#2365 KELL VALAMELYIKŐTÖKNEK IWIW MEGHÍVÓ? -
#2364 szemuvegben kelsz es fekszel.. :D -
#2363 tényleg veszélyes sport ez, miközben ürítettem a lowcap-et a bb visszapattant az üvegből a szememfelé :) -
FFX #2362 -
#2361 a végsőket rúgja, ezt be kell látnod...