29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    az is igaz, de korrekt boltnál meg van az esélye hogy nem is addig tart mint elküldeni a gyártónak meg vissza.
  • Seaweed
    hat nem az biztos..de ha elromlik a fegyvered amit magyar boltban vettel es visszaviszed oda akkor az se 2 NAP lesz az is tuti!
  • Punker
    ja persze csak ez nem 2 nap.
  • Seaweed
    offolunk de ezrt valaszolok:

Sajna mi megtanultuk mar koran hogy meg se probalunk semmit valtogatni ha gaz van..megy gyartonak vissza miutan mailben lerendeztuk, megbeszeltunk gyar illetekesievel mindent, kaptunk szepem RMA szamot...es magasrol letojtuk onnan tol a magyar nagykereket ilyen esetben mert azoknak a haszon a lenyeg...minden mas le van szarva..a kiskereskedon lecsapodo vevo is....
    on:
  • Punker
    számtech bolt dettó, épp ezért tanultam meg hogy a beváltható gar az első a sorban.....
  • Punker
    most bevillant a nagyker válasza miko rmegkérdeztem miért nem adja meg a 3 év nemzetközi gart, a válasz: "magyarul rá van írva?"
  • Seaweed
    Ki mondta hogy magyar boltba vidd/kuld vissza?! Kuld ahova/ahonnan veteted vagy a gyartonak....eleg dolgoztam a kereskedelemben hogy tovirol hegyire vagjam mi merre hany meter...meg ha nem is jatekstukkereket arultunk is hanem szamitogepeket meg alkatreszeket....
  • Punker
    aha persze van papíron, gyakorlatilag próbáld majd beváltani ember ez itt magyarisztán ha a kereskedő saját haszonkulcsa megvan talán szóba áll veled, amúgy meg mehetsz isten hírével, részemről akkor maradjunk annyiban hogy 10-15% spórolással szemben inkább a kényelemre szavazok, így jó?
  • Seaweed
    garanciad van igyis-ugyis...az rendben van hogy magad ezzel nyugtatgatod..de legalabb ne terjeszd....
  • Punker
    hát az t csak te tudo deldönteni, de mondtam megrendeled a távol keleti gyártótól rájön szállítás, aztán mikor belép az eu-ba 28% vám, aztán jöhet még rá ÁFA az is min 10% körül van, mikor én vettem a fegyvert itthon megkaptam 92k-ért, lengyelektől kb 75k + szállítás lett volna, na most nekem megér 10k-t az hogy van garanciám
  • Seaweed
    Mondjuk bennem fel se merult hogy magyar boltbol vegyem...
  • Punker
    hát saccra 100 körül lesz mire ide ér, amúgy 200-ból nem jön ki 2 komoly aeg szerintem, mert a komoly az tuningot is takar az meg ugye......
  • Seaweed
    Hat nagyban jobb lenne olvashatobb lenne...de akkor ezek szerint a fa az fa...zsir..akkor lehet megis lesz CA-m nekem is...pedig mar kezdtem elkonyvelni hogy CA nekem semmi joval nem szolgal (nah jo M249 SAW jo lenne...de kinek van 200K-ja erre..abbol 2 komoly AEG kijon...)
  • Punker
    hoppá!!!!!

• Seaweed
    10-4
  • Punker
    az oldalunkon van 1 105-ös teszt olvasd el, ami abban fém az biztos hogy ebben is fém, a tus is biztosan az, a markolatok szerintem 90% hogy műanyagból vannak.
  • Seaweed
    De nem tudom...nem fogod fel hogy kerdezem mert tenyleg erdekel de a kepek alapjan nem lehet 100%-oas megallapitani ...legalabbis en nem tudom....deritsed de mán ki nekem hogy mia dörges te nagy CA fan
  • Punker
    jó akkor legyen neked igazad :)
  • Seaweed
    hmm kepekrol meg azt is ravagnam hogy full muanyag az egesz...

• Punker
    AK szal nem nagyon néztem meg, szerintem annyi fém van benne mint amit szemmel látsz :)
  • Seaweed
    Nem tudom, meg se neztem...gondoltam te vagy mar akkora CA bíboros hogy zsigerbol vagod a kerdest
  • Punker
    CA oldal mit ír? amúgy szerintem fém és műanyag, gyári fa nem szokott lenni.
  • Seaweed
    lehet tudni valami ezekrol hogy menyi a fem-muanyag-fa aranya bennuk?! (AK-k erdekelnek)
  • Punker
    komoly fegyver mind, CA elég szépen halad felfelé :)
  • ColdFire
    1. aztakurva :o
  • Punker
    a mai nap CA újdonságai:

• DannyL
    törölt hozzászólás
  • Punker
    még nem tom mi lesz, de mindig a zubbonyba csavarva vinni nem lehet.

thx a linket
  • Glpetyus
    neked is kell tatyó?
  • Seaweed
    amugy meg :

http://www.decathlon.co.hu/magasin2.htm
  • Seaweed
    Kecsofelol bemenet is van egy az M5 mellett.
  • Punker
    decathlon az hol is van amúgy? :)
  • Glpetyus
    Hát annyi összehasonlítási alapom nem lehet mint Nektek,akik már nem egy CA,Marui,stb gyártmányt használtatok,birtokoltok :)
    De : Külalak szépségeire nem térek ki,mivel az látható nagyjából pár jobb képen,de nálam csillagos 5-ös.
    És rettentő masszív az egész.Erejét sajnos nem áll módomban lemérni,kénytelen vagyok hinni a 400-420-as gyári értéknek.
    Amit tudok,hogy KURVA erős :D
    Jobb hijján' cd tokokra,sörös dobozokra löttem pontosan 15 méterről,hát darabokra szedi egyszerüen,de olyan erővel lövi át,hogy utána a falról úgy pattan vissza,mintha onnan is lött volna valaki :D
    Ha egy rövid mondattal kellene jellemeznem,azt mondanám : akkor is megérte volna,ha 2x ennyibe kerűl.. :)
  • DannyL
    Fasza tatyó! Meg a fegyver is tetszik. Én is szeretnék egyet. Egyébként mi a véleményed róla, hogy muzsikál?
  • DannyL
    Jólvan semmi baj, majd máskor összehozzuk. :)
  • Glpetyus
    Havernak megemlítettem,hogy le kellene fújni a fegyvert,szinre..
    Majdnem megölt az ötletért :D
    És meggyözött,szal marad fa :o
  • Glpetyus
    váá
  • Punker
    hétvégét 99% hogy kihagyjuk, távcsöves M14 meg M15A2 jön tuningolva, és ezeket épületben bajos lenne kipróbálni :)
  • Glpetyus
    Tessék.
    (sorry,vakus)
  • DannyL
    köröm lövés az gyilkos