29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2520 neked Thomson? én ha lesz elérhető akkor BAR-t elöször és utána a Thomson :)
amúgy ez csúnya esetleg MP38-at :) -
#2519 Ezt már olvastam,hogy lesz. -
#2518 Ez de kéne :-/ -
neuro #2517 Punker egy ilyet szerezz, hogy ha meglesz a Thompsonom legyen ki ellen játszani :)
-
#2516 Ja az en listam is csak gyarapszik....ideje lesz elkezdeni kihuzgalni a listarol dolgokat azzal hogy megveszem az adott kihuzando delikvenst :D -
OliWer88 #2515 fasza...kössz szépen csak ennyi volt -
#2514 Jaa :)
Hosszú az már így is -
#2513 hány éves is vagy? -
#2512 felírható a listára :) -
OliWer88 #2511 ha árban nézzük akkor talán 4-5 ezer forint különbség van... szóval JG AK47 BETA? -
#2510 ?? -
#2509 -
#2508 talán ha 1 kategóriát hasonlítanál össze :) -
#2507 Ezt bevállalnám. -
OliWer88 #2506 JG AK47 BETA-t vagy CYMA AK-74-et érdemesebb venni? Melyik a jobb szerintetek? -
#2505 nem vagyok benne biztos -
#2504 Ismerem ezt is ez amolyan "UltimAK" replika szeruseg...de nekem AKS-74UN hangtompival jobban bejon -
#2503 egy emberi festéssel még elfogadható lenne :) -
#2502 pfúj -
#2501 ez rettenetes :I -
#2500 ez meg az új cyma verzió lesz:
-
#2499 szét moddolt 74-es -
Ez most mi, egy AK-ba oltott m16-os vagy forditva? -
#2497 neked inkább ez kell :)))))
-
#2496 Frankó ez is,és ráadásúl itt többféle szinben is volt,fényes/nemfényes huzattal,stb.. -
#2495 biztos hogy lesz. -
#2494 Most akkor mar orvendezve a CA uj kiadasaiert, mar csak egy kerdesem van:
-Lehet ratenni az SRL105U-ra hangtompitot(pl PBS-4), vagy lesz e hozza?! Az biza ugy az igazi:
VFC fele elodasban:
De ugysziont igaz ez a kerdesem a SLR105 A1 Para-ra is... -
#2493 A kepen levo is bipodos volt csak az hianyzik rola... -
#2492 G3-SG1 ami nekem van azon van bipod -
#2491 H&K G3:
-
#2490 igen, csak hogy ahogy a CA megvette az armalite logót úgy gondolom a TM megvette a G3 jogot, ezért kénytelen más néven kiadni a fegyvert a CA és fegyvereknek a SAR nevet adta. -
#2489 Rendben van..de ilyen fegyver nem letezik... a kepeid alapjan mega CS lapja alapjan ez egy "Heckler&Koch G3" replikanak nez ki... -
#2488 nekem a CA SAR taktik rifle II kellett és semmi más, ami július végén jött ki a CA oldal szerint, szeptemberben mondtam a srácoknak nekem olyan kell hozzanak, októberben mondták hogy nowember közepe december eleje, és december elején meg i slett úgy sírtuk ki hogy vegyék külön a szállítmányból a bevizsgálásnál ne kelljen még várnom , mert egyszerre valami 100 fegyvert hozattak le decemberre és egyben lett volna a bevizsgálásuk, amúgy most megnéztem 3 legajánlottabb magyar boltot és még azóta sincs sehol kiírva :) -
#2487 Szal neked mindenkeppen egy adott (HK G3 vagy mi ugye?) tipus kelett?! Az azert sok mindent behatarolhat... -
#2486 amit megmondtak azt tartották is, új fegyver volt várható volt hogy nem 2 hét alatt éri el az első szállítmány az országot, vedd alapul Attis M14-esét neki a drágább nem fautánzat tusu kellett 1 héten belül megvolt (ahogy a 2 rommelnek és neuro-nak is), 2 hónapon kersztül néztem minden netes boltot hol lenne olcsóbb vagy valami, sehol nem volt szal azért szavam nem lehet hogy lassan ért ide. -
#2485 Az szep hosszu ido... -
#2484 Csak a fegyveredre kellett 3 hónapot várni... -
#2483 http://www.uktactical.com/ -
#2482 velünk a nowar 110%-os eddig -
#2481 ez is igaz....de hol van az ilyen korrekt bolt?! (igaz nekem nincs airsoft magyar boltokkal kapcsolatban tapasztalatom, igy nem is allitom hogy ne lennenek korrektek..de minden mas tekintetben igen sok tapasztalatom van magyar kiskereskedelmi egysegekkel kapcsolatban..es hat mar az ember egy bizonyos eloitelettel all a dolgok elebe....)