29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    Hat ha hidegben (16-18 fok alatt) is jatszani akarsz akkor sok valasztasod nincs...
  • repvez
    most már látom koszi.
    pisztoly teszt
  • neuro
    ha az elektromos glockra gondolsz, akkor abban egy kis vékony tár van a markolatban, és ugyan úgy lehet cserélni, mint az igazinál
  • repvez
    egy láma kérdés ha a tár résznél van a gearbox akkor a tár az hogyan fér el ill. ugyan ugy lehet ki és betenni mint az igazinál?
  • neuro
    cybergun.hu-ra jöttek új pisztolyok... a gázos TM Berettán nagyon elgondolkoztam, hogy meg kellene venni :)
  • OrioN the S
    :o
  • Punker
    kezdésnek jó lesz ez, igazából nem tom milyen pisztoly lenne jó, mer tugye a gázos a hideget nem szereti, a CO2-ős épületbe túlerős, szal egyelőre jó lesz ez, kétlem hogy sokszor lesz használva.
  • Seaweed
    Elolvastam
  • MuldR
    Igazan annyi a nagy baj a kinaival, hogy a szan nem kompatibilis, ergo a fem szan nem megy ra. Muanyaggal meh hulyen nez ki. :)
  • Punker
    olvasd el, a TM elsőszériás (ergó tele hibákkal) a kínaiak ennek nagy részét kijavították.
  • Seaweed
    Marui kopy-pasta mi?
  • Punker
    ilyen
  • Seaweed
    ilyen?!
  • Punker
    AEP, kell 1 másodlagos fegyver épületbe, ez olcsó és bőven elég 10-15 méteren belül.
  • Seaweed

Milyen GBB,NBB,EBB,Spring?
  • Punker
    ha minden jól megy holnap már lesz egy Glock18-am is :)
  • Seaweed
    Jah igen es a tisztitopalca hianyzik rola
  • Seaweed
    Ki van cserelve a gazvezeto cso RIS-esre, az elulso markolat is ilyenre, a hatso markolat is ki van cserelve. Amugy minden masban egy alap amerikai AMD-65 masolat az egesz! (Csoszajfeken, es tokfedelen latszik hogy nem magyar gyartmany!(AMD-65/5-om volt seregben, es szinte minden masnap-harmadnap szorongathattam a kezemben, logott a vallalamon...nem beszelve a keszikrol ahol 168 oras szolgalatnal szinte 3 orankent a kezem ugyeben volt... ))
  • Seaweed
    Vagy ket eve, de lehet regebben is van hogy ertekeztunk a haditechnika topikban az ultimak-okrol.
  • Punker
  • Seaweed
    Szep osszeg, nem mondom! De tuti jo cucc lehet az is.
  • torque12
    a marushin cz75 nbb ről van valakinek tapasztalata?
  • MuldR
    Ja, KTWnek van Lee Enfieldje is. Gyonyoru szep, multkor rakerdeztem a japcsiknal, kb 1 honap a rendelesi ido, es 1350 USD+posta :)
  • MuldR
    Akinek Garand kell, annak eppen van egy elado Marushin M1 Garand Gas Maxi Blow Back 8mm-esem :) PM-me :)
  • Seaweed
    Nah nektek Garand meg KAr98 kene nekem ez:

KTW: Mosin Nagant M1891/30 Replica
    KTW (by Mojji as proxy) announced replica of venerable Mosin Nagant M1891/30. Great news for all Great Patriotic War reenactors. Length is listed as 1230mm, weight 2800g.
    As always with KTW's products, it is not exactly cheap: 118.000 Yen (747.68 EUR). Available in February, click to supersize.

• DannyL
    Sziasztok!

A Rapid Airsoft Team fóruma elköltözött. Mától ezen az új helyen találtok meg minket. :) Lassan a honlap is életre kel majd.

Rapid Airsoft team fórum

Üdv!
  • Seaweed
    Vakvagyok?!..szerinted en nem latom?!
  • Punker
    ezen nem a rail-es első markolat van.
  • Seaweed

• Punker
    én pénteken akarok menni föl vásárolni, Glock18, hátizsák, tártáska ilyenek.
  • BADE
    3XX-et írtam,csak ezt adta be:D
    Addigra beszerzek valszeg mindent,ami kellhet.
  • Punker
    és beírtad hogy 3 FSP a fegyver-ed? te hülye vagy baze :) ha ilyen idő lesz hóban játszunk keríts bakancsot :)
  • Punker
    na :)
  • BADE
    jelentkeztem a Miskolci ill. a Suomi játékra:)
    Leszünk egy páran!
  • Glpetyus
    Ez elég nevetséges,bár nekem tetszik a fegyver,mármint az AGM gyártmány,bár lehet,hogy a DE is ugyanaz.
  • Seaweed
  • Seaweed

• Punker
  • Punker
    akkor már inkább a KART amit Bade vett, a másiknak a tárját ilyen kis külső tekerővel kell felhúzni mint a szocreál játékokat :)
  • neuro
    kíváncsi lennék arra a 85 dolláros Double Eagle M14-re is...