29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    Hmmm... 150€-ert vesztegetnek egy ilyet....mar megy isakivansaglistara, es lehet az elso AEG-(em)el egyutt megveszem.
  • FFX
    Király még hiányzik 5e a Glockra :(
    Remélem most sokat hoztak be.
  • Glpetyus
    nem rossz :O
  • Punker
    na beteszteltem a glock-ot, a laktanya jó kis szoc beton kerítésén kopog a lőszer (0,20-as) az ablakból :)
  • Seaweed
    johat en holnap siman el tudnek verni 1-2 millat es nem vennek autot meg ilyen nagyerteku dolgokat....szal nem nagy muveszet a mai vilagban elkolteni par szazezret egy lelegzetvetelre :))
  • Punker
    azért nem vagyunk normálisak, gyors fejszuámolással megint sikerült 1 hét alatt több mint 60 rugót elszórni felszerelésre és még mindig kapásból 100 ezret el tudnék költeni tuningra meg 1-2 apró kiegészítőre.
  • ColdFire

Bundeswehr álcaháló
    26400 (20 % áfával)
  • DannyL
    Nem teljesen ugyan az csak kapcsolatban vannak elég szoros fajtában és ami a forces-on van az kapható a Keleti Frontban. A keleti Frontnak is van egy oldala, a termékeket ITT találod.
  • Seaweed
    kosz..jartam ezen lapon de nem tudtam hogy ez aze a bolte amit emlegetsz ...
  • DannyL
    Ezt az embert má! Oldalakat lapoztat velem. :D
  • Punker
    a fegyver tartód képe :)
  • DannyL
    Miről is? :)
  • Punker
    meg ezt:

• Punker
    a zseb nélkülit vettem meg 3500-ért, haver meg a terepmintást 3-ért abból már csak az az 1 volt.
  • DannyL
    Ja még annyi, hogy én mikor új volt eléggé szörnyülködtem néha, hogy mennyire elcsavarja a BB-t. Az első szilikonozás óta tökéj, úgyhogy azt se hagyd ki!
  • DannyL
    2 órát kell tölteni, nem 1,5-et!!! Nem mindegy!
  • DannyL
    Kb. 10 tárat egyes lövésen.
  • DannyL
    0.23-as BB-vel lesz tökéletes. 0.2-est Föld körüli pályára állítja a 0.25-ös meg nehéz neki.
  • Glpetyus
    kiváncsi lennék,mennyit bír egy töltéssel :)
  • Punker
    17:30-kor raktam rá a töltőre, 7-kor leveszem és megnézem mi történt :)
  • Glpetyus
    Hibátlan.Ennyiért meg pláne :)
  • Punker
    vélemány a sajátomról még nem nagyon van mert kb 1 tárnyi töltés volt az aksiban, a 0,20-as lőszert elcsavarja, de a 20 méteres lőtáv benne van, azt amit a múlthéten vettünk ma bemérték a nowar-ban 170-190 FPS között teljesített, nagy Rommel M14-esét múlthéten tuningolták (440 FPS lett a kicsike:) úgyhogy múlthéten az erdőben a cyma glock-kal vadászgatott és jól teljesített neki, remélem az enyémben is lesz annyi erő.
  • Glpetyus

Jáj,40K az MP-40
  • Glpetyus
    :))

Aztán majd tessék véleményt mondani a glockról
    Kéne nekem is vmi a puska mellé.
  • Punker
    én ma 15-ért vettem, szállítással ugyanott vagyok, de lehet berendelünk pár plusz tárat, van már 3 glock a csapatban, szal kell :)
  • DannyL
    Airsoftware
    Új fegyvereik érkeztek. A Cyma Glock kurva jó áron van!
  • Punker
    a www.forces.hu 99%-os lefedés, a bolt meg a keleti pályaudvarral szembe van szinte, egy udvarban.
  • Seaweed
    Keleti fornt boltnak van weblapja?!
  • Punker
    nekem meg pont az hogy télre kell mert inkább akkor leszünk épületben, és a G3-as oda kicsit hosszú :)
  • Punker
    Keleti frontban vettem, táskát, tártáskát a Nowar-ban, aztán bementem a decathlon-ba amit mondtál és találtunk qrvajó pusk atokokat ami vállravehető, volt olyan amit te vettél műanyagot fekete de ez fele annyi és sokkal kényelmesebb, sikerült minden pénzem elkölteni :)
  • MuldR
    Hat igen, ez dilema. Nekem volt 2 AEP, de mindkettot eladtam. A Cyma alapbol nem tetszett, a muanyag szannal, feliratok nelkul, meg a made in china felirattal. A Marui fem szannal gyonyoru! Az a fem szan meger egy miset, annyira jo a gravirja. Viszont a lotav meg mindig eleg alacsony, ahhoz kepest, hogy mennyibe kerul.
    Szal nyarra marad a Beretta meg az M1911 GBB, telen meg nem lovok oldalfegyverrel :)
  • Glpetyus
    nekem is kell egy olyan :D
    Hol veszed ?
  • OrioN the S
    ismét szétlőttük a kecót
  • Punker
    ruszki :)
  • ColdFire
    jó randa aza tár
  • Seaweed
    ehh telleg....de legalabb tudnak rola...
  • Punker
    gyorsan ment? "They should be available from end March - beginning of April" na ezért ért ide nekem decemberre a fegyverem :)
  • Seaweed
    Action Sport Games: SLR Series Availability
    Jasper from Action Sport Games sent posters (found in the Gallery) and some information about availability of new SLR (SLR 105 Compact, SLR 105 U and SLR 105 PARA) line:

Hi there,

The new range of SLR's from Classic Army is just around the corner.

They should be available from end March - beginning of April, but I will get back to you when we have more information.

A1Para poszter-ert nem tudtam leszedni meg...majd talan javitjak...

• Seaweed
    SLR105U mert az SLR105 az mas
  • Punker
    "Következzen néhány száraz, technikai adat az új Classic Army fegyverektől
    - SLR105 (ismertebb nevén AK74SU)
    Tömeg: 2850.0g
    Csőhossz: 280mm
    Cső belső átmérő: 6.08mm
    Tárkapacitás: 500

- SLR105PARA (mint AK74S)
    Tömeg: 3200.0g
    Csőhossz: 463mm