29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2680 ja oké, bocs, csak így felvételi után nem nagyon megy a fórumozás ^^ -
Caterpillar #2679 Höhö még nem vettem meg mint olvashattad csak tervezem... (Nagy része a pénznek már megvan de még gyűjteni kell rá )
Egyébként vagy Nowar vagy Cybergun... -
#2678 15öst hol is vetted?:) -
Caterpillar #2677 Alapvetően sniper beállítottságú vagyok de lebeszéltek róla hogy első fegyvernek azt vegyek ekkor jött az ötlet hogy G3-SG1 de aztán arról meg elég sok rosszat olvastam (megjegyzem hogy csak számomra negatív ugyanis örülök ha a fegyót meg tudom venni első körben tuningra tuti nem lesz pénzem) hogy pl alap helyzetben gyenge stb stb... Aztán így jutottam el az M15A4 Rifle verzióhoz. Nagy is szép is nincs vele gond és még erős is... -
#2676 köszöntem ^^ -
#2675 ha a lustaság fájna......
"A doboztető levétele után elénk tárul a fegyver és tartozékai, melyek az alapfegyveren felül, pld távcső, bipod stb.. a kiszereléstől (és az ártól) függően változhatnak." -
#2674 akkor mi az OD, és a sima táv? -
#2673 hogy hogy különbség? nem tűnik fel hogy ugyanaz a kódja? (008) -
#2672 ez a vicces M14, inkább a KART verziót vedd meg, de elötte mindenképp olvasd el a veszprémi oldalon róla a tesztet. -
#2671 ilyen is van de mi a különbség? -
#2670 nyámnyám ^^
katt a képre
-
#2669 teljesen más a 2 fegyver, de tényleg a 15-ös rifle sokkal inkább assault, mint a SAR II, a fogás a sulyozás annyira eltér hogy teljesen más játék stílust igényel. -
Caterpillar #2668 Tudtam én hogy jól választottam mikor úgy döntöttem hogy inkább hanyagolom a CA SAR II megvételét és inkább egy M15A4 -be ruházok be... -
#2667 Ez egy jó fegyver nem nagyon van mire odafigyelni. -
Caterpillar #2666 Hűűű ez hogy ez mi ez? Crack van? Miért nem indul?
Komolyra fordítva a szót a közeljövőben tervezem én is egy M15A4 Rifle beszerzését... Amit olvastam róla az eddig csak pozitív ráadásul szép nagy is! Gyanítom hogy mivel a fegyó szinte megegyezik a rövidebb társaival ezért valszeg nagy gond nem lehet... Ha esetleg van valakinek tapasztalata vele esetleg valami amire oda érdemes figyelni azt szívesen meghallgatnám!
Byez! -
#2665 hjujj bentvan top10ben a topic...verpistialert! -
#2664 Igen közben megtaláltam. Ezek tényleg náluk a legolcsóbbak jelenleg. -
#2663 Mint lentebb írtam még nem tudom, annyi a biztos, hogy a Classic Army M15A4 szériájából vmelyik... -
#2662 Mit akarsz venni? Hátha... -
#2661 Hát jah, de én nem Cybergun-t akarok venni:-D -
#2660 Náluk igazából csak a Cybergun termékekkel van a gond, azért nem kedveljük őket. Gyakorlatilag az összes cybergun fegyver újracsomagolt kínai cucc, 1,5x-es áron. Ja és az adatok hamisak amiket a fegyverek teljesítményéhez írnak. Más gond nincs velük. :) -
#2659 Kereskedelmi alapon. :) -
#2658 44-es bázis pofátlanul drága, és azt nem értem hogy mien alapon?
nálam a cybergun a nyerő, kézséges eladók, jó árak ... -
#2657 Mit ajánlasz? Nowar nem tűnik rossznak. 44 base-nek pofátlanul nagyok az árai i think... -
#2656 szerintem is vegyél fel inkább pénzt. és vedd máshol a fegyvert, esetleg tuninggal együtt olyan helyen ahol kerrektül bele is rakják. -
#2655 Ezen a verzión már én is gondolkoztam:-D -
#2654 Nem egyzserubb ha elmesz X bankhoz felveszel szabadon felhasznalhato hitelt es ott es arra koltod amire jolesik?! -
neuro #2653 nekem eddig nem volt velük gondom, bár a megrendelt 2 db puskához "elfelejtettek" számlát és garanciapapírt küldeni...
egyebek (lőszer stb) viszont megjött rendben és gyorsan -
#2652 Elmondom a problémám. Per pillanat más elég költséges dolog élvez priorítást nálam, már ami a pénztárcámat illeti, szal áruhitelre venném a fegyvert. Na most összvissz ezzel az egy bolttal találkoztam eddig, ahol lehet így fegyvert venni...
Egyébként CA M15A4 valamelyik változatát venném (még nincs eldöntve). -
#2651 Valami Cyma cuccot akarsz venni?! -
#2650 Ha kifejtenétek kicsit bővebben, megköszönném! -
#2649 mert pofátlanul átverik az embereket :( -
#2648 Konkrétum? Miért kerüljem el? -
#2647 Ertem. Azt tudtam hogy van 2 tema kecson. -
#2646 Én nem vettem semmit hozzá. Ez nekem csak fun fegyvernek van célbalőni haverommal meg ilyenek. -
#2645 Hat en lattam mar dicsergetes kozben is ilyen gesztusokat..nah de on: -
#2644 Kerüld el jó messzire! Inkább itt kérdezz és segítünk vásárolni. -
#2643 Enyhítő körülmény miatt, csak a Glock-al fogom picsánlőni nem az M4-el. :) -
#2642 te a glock-hot TM póttárat vettél? -
#2641 kerüld mint a tüzet :)