29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Reaper
    DannyL!

Egy kérdésem lenne: A mini-type akksidat (9,6V 1700mAh) hol vetted és mennyiért?
  • DannyL
    Nem én vagyok hanem Zozóka a dabasi rosszcsontoktól. De majd beszartam mikor megláttam. :D
  • Mersant
    gatyádat elpókerezted?
  • DannyL
    Tudok már róla, csak még alakul az időpont. Ha nem dolgozom én is megyek persze. :)
  • DannyL
    Na jó volt tegnap a péceli CQB. :DDD

• Punker
    annak a 3 fullra felújított veterán járgánynak a bérlése többe van mint 1 helikopter bérlés.....
  • Reaper
    Na jó, de hol a heli vazzeg?:)
  • Punker
    ha ilyet akarsz akkor tessék és ez magyar :)
  • Reaper
    Már csak a link maradt le:

csekk
  • Reaper
    Na jó, akkor ez. Ezek már tényleg nem aprózzák el (pl. Jetranger):-D
  • Punker
    fórumunkban ki van téve 1 játék ötlet vázlat ha jöttök a finn utáni hétvégén, plz nézd meg.
  • Punker
    lerágott csont a vid, tényleg látványos meg minden de, nekem ez túlságosan FPS deathmatch mindneki csak rohan meg lő, a vidben alig van igazi taktika, kb az mint amit mi csináltunk érden a mentsük meg Sanko-t akcióval, csak éppenséggel ott a 30 berohanó emberből 3 perc múlva 25 halott volt :)
  • Reaper
    Ez is mókás:
    BHD Airsoft
  • Punker
    ez de komoly lehetett
  • mstummer
    Kezdésnek jó is a well R6...bár én R8-al kezdtem ami jobb konstrukció.
    Hátt arról hogy a CA ugyanazt a távot lövi vitatkoznék. Pont a mai játékon panaszkodott a csapattársam hogy az R6osával nemtudta felvenni a versenyt a Cyma/DE AK-kal...akkor hogy is közelítené meg a CA-t? :) A TM-et se tudja.

Nekem momentán CA SLR105 van és jó érzés hogy a TM-et használó kollégák csomószor megkérdik hogy milyen tuning van benne mert az övék gyengébb :) Én meg mondom ebbe semmi sincs még :)
  • DannyL
    Ezt inkább a softair.hu -n kérdezd, meg, ott többen értenek hozzá. Erről nekem speciel fingom sincs.
  • JCSR Apache
    Az TM MP5-ömben be kellene állítani a fogaskerekeket.
    Szerintetek a finommechanikai 0.1 0.2 stb mm-es alátétek jók?
    Nincs kedvem most ezért külön egy halom pénzért rendelni.
  • DannyL
    Igazad van, használj csak Well-t az sokkal jobb. ;-)
  • Punker
    de te vagy a kapitány
  • neuro
    fegyvertesók vagyunk :)
  • Punker
    sőt mi ugyanazt a cyma MP5-öt is nyúztuk :)
  • Siluro
    Nekem pedig most van Wellem :)
  • neuro
    nekem is volt Well-em (ugye Punker?), és ha valaki nem veszi észre a különbséget a CA/TM és a Well/Cyma/DE között, akkor azt nem is érdemes győzködni hogy melyik a jobb... :)
  • Punker
    hát az aksi dolog az így működik mióta világ a világ, fényképező géphez is veszel aksit nem?, ez a Well dolog viszont nagyon sántít én is well R6-ról váltottam CA G3/sg1-re a lőtáv min 10-15 méterrel jobb, 0,25-ös lőszerrel és ami a lényeg hogy sokkal pontosabb, mindig mindenhol van hiba arány, erre való a garancia, de ha szerinted egy full műanyag jobb akkor csak tessék.....
  • VRSDM
    visszatérve a márka nem márka örök vitára...
    épp most vett a csapatból 2 ember is fegyvert mindketten CA-t
    egy g36k meg a g3 , alapból 70 környéke volt a fegyver nemtudom pontosan, és a dobozban volt egy váz :D se töltő se akksi, azokat szépen vedd még meg, és hogy pörögjön is a motor akkor már 15e-s aksi meg töltő még egy tizes :)

ügyesek a nagy cégek is, ettől függetlenül nem lő messzebbre mint a régi well m4a1-m, nem lő erősebben, jobban pörög csak a motor picivel, ja és a hophup-ot az felhuzóval lehet előcsalni na az szépen első alkalommal letörött neki

/és nem azért mert béna a forma, szolídan megjegyzem hogy ha nagyon rosszfiú vagy és embereket csempészgetsz vagy okiratot hamisítasz Ő fog kijönni a csapatával a fekete hacukában, mp5el a nyakukba és állig páncélban ... és szaraszt össze ;)

ennyit a nagy CA -ról :D
  • Siluro
    Köszi!
  • Punker
    ott a mail és írsz, december közepén lett véve teszt van róla a veszprémi oldalon én soha nem lőttem vele egyet se szal részletekben nem tudok segíteni
  • Siluro
    És ez what kind of? Tehát fém vagy ABS műanyag illetve is-is? Mennyit volt használva és hol lett véve? Csak mert lehet, hogy érdekelne. :)
  • Mersant
    aham, hát akkor remélem itt is csak ez volt a gáz, mert épületben is max 0 fok volt, úgyhogy nyomom is töltőre aksit, aztán holnap megnyugtatom srácot hogy jó ez csak fázott 1 kicsit :-)
  • Punker
    van 1 eladó az olcsó fajtából :)

• Gubberxx
    Tokyo Marui VSR-10 G-Spec , ezzel szemezek:) Bár kérdés mikor lesz rá pénzem.
  • Punker
    tegnap fél 3 körül olyan hangokat adott mintha mindgyárt szétesne darabjaira, 3-körül értem haza, 5-kor akadt megint akezembe, és olyan volt mintha akkor vettem volna le a töltőről :) 4-5 órát kint volt a szabadban szegényke már nagyon szenvedett ott.
  • Mersant
    mi is az aksira gyanakodtunk előszőr, de miután észre vetem hogy milyen harmat gyengén muzsikál, még 1 órát minimum lövöldözött vele, szal azzal nem lehetet gond. lehet tényleg hideg volt neki, majd leteszteljük szobahőmérsékleten aztán elválik. most úgyis itt van nálam,feltöltom aksiját aztán valamikor megnézem mit mutat meleg lakásban.
  • Punker
    aksi rendesen fel volt töltve? igazából az a gáz hogy ez az időjárás nem ezeknek a fegyvereknek való, én a SAR-ral minimum 10 métert buktam lőtávban tegnap mert nincs átzsírozva, a hongkong-iak meg nem 0 fok körülire csinálják a fegyvert alapból, szal 10 de inkább 15 fok fölött derül majd ki szerintem igazán mit is csinál ez a fegyver.
  • Mersant
    persze, de épületbe gondolná ember ez tökéletes, hát nem volt az. 0,2as BBt nem csavarta ez sehoha, ez is úgy szállt ki belőle mintha lasított felvétel lenne, na mindegy majd utánajárunk, kösz az infókat.
  • Punker
    0,20-ast felejtsd el úgy elcsavarja mint a picsa, amúgy meg ilyen 15 ezres játék pisztollyal 15 méteren túl ninc sértelme megpróbálni max sorozatot, nem arra való ez ennyi pénzért :)

arról nem beszélve hogy pisztollyal eleve nem háborúzunk :)
  • Mersant
    aham, akkor ez ennyit tud? meglep, azt hittem springesnél jobb kicsit ,elvileg 30m lőtávot mondtak rá, de ez is max 15re lőtt 0,2as BB-vel épületben, tehát +pár fok és szélcsend. maxra állított hopupnál sem volt semmi íve a BBnek, mintha nem pörgetné meg rendesen, nem tudom, lehet szét kéne azért kapni...
  • Punker
    springes TM glock persze hogy erősebb, nekünk tegnap az erdőben szélben 0 fok alatt olyan 15 méter ami használható volt még 0,25-ös lőszerrel
  • Mersant
    Punker es Dannyl! hogy teljesít a cyma glockotok, lőtáv, erő téren? egyik klántarsam vett egyett, ma elhozta játékra, és harmat gyenge, sima springes pisztoly erősebb és nagyobb a lőtávja, szerintem szökik belőle a levegő. mit kéne tudnija 1 ilyen fegyónak? thx.
  • Punker
    nowar!