29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    neuro csinálj már 1 képet a teljes arzenálodról :)
  • neuro
    az elülső markolat alá 1100-1700 mAh-s 9.6 Voltos mini akku fér be
    a Crane Stockhoz hátra kell hozni a vezetékeket, de nem hiszem hogy nagy munka lenne
  • Punker
    ha minden igaz holnap lesz + táram a glock-hoz, azért vicces hogy a 30-as glock tár és a 70-es G3-as tár között valami 200 pénz eltérés van :(
  • Mersant
    hm, lehet, most hogy mondod enyém elvileg át van kenve, de szét azért ne mszedtem hogy megnézzem :-)
  • Punker
    át kéne kenetnem a fegyvert olyan zsírozással ami jobban bírja a hideget.
  • Seaweed
  • Punker
    na akkor az aksik aránya:

• Mersant
    ja csak azért volt gyanús az aksi téma, mert haverom otthon ugye melegben próbálta a fegyvert, és mikor én waron rákérdeztem hogy mindíg ilyen hervadtan muzsikál e, nem mondta hogy bármikoris jobb lett volna, ezért én elsőre tömítésre, hopupra gondoltam. de ezexerint csak a srác nem vette észre a 20fok különbséget....na de a lényeg hogy nem beteg a fegyó, csak szeret melegben lenni :-)
  • Mersant
    nekem 8,4 2000-es, de tegnap a 0 fok körüli hőmérsékleten semmi eltérést nem tapasztaltam a +15höz képest. lőtávot ugyan nem tudtam nézni, de erőben ugyan azt hozta mint anno jobb időben (az áldozatok szerint) :-)
  • Seaweed
    Hat igaz hogy airsoft teren semmi tapasztalatom nincs akumlatorok tekinteteben, de hiradastechnikai reszen igen, ugy mint videokamera, fenykepezogep, notebook stb-stb hasznalata hidegben. Volt szerencsem svajcban 3000 meter kornyeken "hasznalni" mind kamerat mind fenykepezoigepet: az eredmeny kb ugy nezett ki hogy ahogy mentem fel a hegyre (Jungfraujoch) ugy vesztette el az aku a tolteset, gyakorlatilag frissen feltoltott aku ami pl a kamerae 2 orat birt az 3000 meteren es minusz 10 fokban mar csak 20 percet birt, a kicsi SLR-be rakott elemek meg kb a felenel felmondtak a szolgalatot...meg se mozditottak a kamerat...miutan leertunk a kiindulo pontba minden aksi rendeltetes szeruen mukodott ujra a kb 10-15 fokos, napsuteses volgyben!
  • Punker
    8,4-es 3000-es aksim van (embert lehet vele ölni gond nélkül) de a hideget az se szereti, mondjuk 2 hétvégét simán kibírt és itthon még mindig elviszi az alap fegyvert, de szombaton legalább 10 métert buktam lőtávban az időjárás miatt.
  • Reaper
    Hűha, akkor én ezt egy picit benéztem... Bevallom nekem az volt az elképzelésem (a fix tusos verziók elrendezéséből kiindulva), hogy az akksi abban a fémcsőben van, amin az állítható tus csúszik. Úgy tűnik tévedtem és ezek szerint az elülső markolat alatt leledzik. Ebben az esetben viszont olyan kérdés merül fel bennem, hogy egy Prime Crane Stock beszerzése esetén át kell vezetékelni a fegyvert? Továbbá még mindig fenntartom az előbbi kérdésem (csak picit máshogy), tehát mi a legnagyobb akku ami a Carbine-ba megy, AN/PEQ nélkül?
  • Mersant
    na, leteszteltem szobahőmérsékletem haverom Glockját, azt kell mondjam tökéletes. 30m lőtáv megvolt 0,2BBvel, szal ez a kicsi aksi nem bírja a hideget, az tesz be neki.
  • Seaweed
    Ertem kosz! (Ezek szerint jol dontottem mikor itt-ott olvasgatas utan GBB melett dontottem hogy azt veszek anno, pedig meg az EBB is felmerult..de akko ez az EBB egyenlore kihuzva...;))
  • MuldR
    Azok ilyen gyerekjatekok, kb mint a Marui Boys sorozat.
    AAA elemekkel mennek, semmit nem szabad toluk varni. Csapatban van vagy 3db akkor meg tudatlanok voltak, es megvettek. Tenyleg 6 meteren lepotyognak.
    Elektromosbol csak az AEP rendszerueket szabad megvenni. Abbol meg nincs blow back.
  • Punker
    első száriás cucc ott is lehet gyenge, lásd aep TM Glock 40k fölött van és mind teljesítményben mind kivitelezésben gyengébb mint a Cyma, csupán mert első generációs, most lesznek új AEP-ek (aszem az USP-t néztem:) remélem azoknak már jobb lesz a minősége, vagy ha nem akkor a kínaik gyorsan és jól lemásolják :)
  • neuro
    a carbine tusába nem lehet akkut rakni
    a rifle és spc változatokba 3300mAh-ás/9.6 voltos a legnagyobb (legalábbis nagyobbat még nem láttam)
  • MuldR
    Tusba?
    3600 mah, 9,6 V NiMH
    :)
  • Seaweed
    Ahha! most mar ertem a kerdesed! Viszont valaszt en nem tudok neked adni ra.
  • Seaweed
    Hmmm ez uj info! Thx! Azt tudni hogymiert szerepel ilyen gyengen?! hisz meg a Tokyo Marui is gyart EBB-t ha jol tudom. az meg nem a szar dolgairol szokott hires lenni. (Bar lehet tevedek, nekem nincs akkor tapasztalatom mint neked)
  • Reaper
    Köszi, de ez eddig is tiszta volt számomra. Azt nem vágom, hogy a srác (DannyL) milyen 1700mAh-ás akkut pakolt a fegyójába (merthogy AN/PEQ-ról nem szólt a fáma), mert én csak ilyen akkut találtam miniben, a többi mind 1100mAh vagy kisebb. Ezért nem értettem a dolgot. Magyarra lefordítva, mi a legnagyobb akku, ami a TUSBA belemegy?
  • MuldR
    Az EBB felejtos. 6 meter a lotavja! Olyat nehogy vegyetek!
  • Seaweed
    http://en.wikipedia.org/wiki/AN/PEQ-2

..es ha megnyitod a linket inentol nem lesz kerdesed! Gyakorlatilag akutartonak hasznalt kulso doboz ami ugy nez ki mint az AN/PEQ!! (van olyan amiben van is lezer is)
  • Seaweed
    GBB rulez

Persze 18 fok alatt el kel lfelejteni, igaz hogy lehet "teli gazt" hasznalni hozza ilyenkor de joval csokken az ereje...telire ha blow-back fegyver kell leteznek mar EBB azaz elektormomosan mozgatott kezi fegyverek is(asszem' pont Glock-18 van ilyen), igaz ezek se olcsok!
  • mstummer
    Na ilyen gránát nem lenne rossz...
  • Punker
    jaja kb annyiban vannak :)
  • MuldR
    A 44es bazisban van, hezagolo keszlet, 600-700 ft aron. Nem kell rendelni, es tuti jo.
  • Punker
    majd egyszer eljutunk oda, mondom eddig 1 AEG-ről tudok ami ezt megoldja, AEP-ek mos tkezdenek még elterjedni, lehet a 3. generáció majd tudja azt is, de az biztos nem 15 ezer lesz :)
  • Glpetyus
    Ilyen jó idő volt arrafelé ? :)
  • Glpetyus
    Ha ciki,ha nem,én azt hittem,hogy ezeknek az aksis stukkereknek is mozog
    Jó pap holtig tanul :P
  • Glpetyus
    A fenébe :)
    thx
  • Mersant
    ja, csak rohadt drága...
  • Punker
    GBB tudja ezt, illetve mostanában jött ki L85 AEG ami tudja imitálni a zár mozgását
  • repvez
    ezt már én is meg akartam kérdezni,Hogy vannak olyanok aminél lövés közben mozog a szán vagy AK-nál a zárszerkezet?Esetleg házilag alakitani .
  • Punker
    nem lehet sajna mozgatni mivel a cső alatt van az aksi, szal leveszed aksi be hopup beállít aztán nem mozgat :)

ilyen szempontokból nagyon játék kategória sajna, de arra amire nekem kell tökéletes ennyi pénzért.
  • Glpetyus
    Lehet,hogy hülye kérdés,de a Glocknak a szánját manuálisan is hátra lehet húzni + van rajta szánmegakasztó,ha kifogy a bb ?
  • Punker
    nem is rossz :)
  • Reaper
    Amúgy ez az AN/PEQ? Ez belefér a tusba?!?
  • Reaper
    Kösz, ennek a Keleti Front-nak nincsen vmi normális weblapja?
  • DannyL
    Egyiket a 44-esbe a másikat a Keleti Frontban. 8 körül voltak, de már nem emlékszem pontosan.