29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2840 BOLTOK amikkel érdemes foglalkozni! -
#2839 akkor neked is elmondom: cybergunt felejtsd el, mert az oldalon lévő adatok nem valósak! Fps-t 0,12-es BB vel adják meg, ezért tűnik jónak, de a standard a 0,2-es, ezzel kell Fps-t mérni. csomó kamu dolgot írnak a fegyókról, a fele sem igaz. 5000 ft-os kínai fegyókat arulnak 15000 ért stb. mint alább már említették célozd meg a bannert, ott talalsz kismillió normális linket, boltokról, klánokról, van fórum ami minden kategóriával foglalkozik, a zoknitól a (kis tulzással) Scud rakétáig -
#2838 Főként az árak érdekeltek. -
#2837 Ez a baj, hogy minden kezdő azt kezdi nézegetni. :) -
#2836 katt a bannerra -
#2835 Aha, értem.
Olvasgatom a cybergun.hu-t, igazából mi a különbség a Spring, Aeg és Gas fegyverek között az áron kívül? A belevaló lőszer? Vagy az ugyanaz? -
#2834 2 hónap alatt elment 200 ezer felszerelésre, és még csak alap fegyverem van.....pedig már elötte is jó adag lóvé elment.
van real (20-as 30-as mint az igazi), low (átlag 70-es), mid (átlag 150-es) és high (átlag 500-as) tár, a high cap tárat tekergetni kell és nem lehet vele osonni mert csörög + komoly játékokra nem lehet highcap tárral menni -
#2833 Olyan 200k HuF-ból már lenne is jó fegyvered meg cuccod mellé, komoly :)
Az hogyan lehet, hogy az egyik fegyver tárjába kb 30 fér, a másikba meg 200? Kicsit unbalansz :) -
#2832 legolcsóbb használható fegyver a Cyma 0,27-es MP5, az kb 20 ezer pénz, ami annál olcsóbb csak dísznek való. -
#2831 nem, még annál is gyengébbek..... -
#2830 Nézegettem magyar webárúházakat és rögtön feltünt, hogy a műanyagházas fegyverek kb tizedannyiba kerülnek mint a fémházasak? Ezek ennyire gyengék? -
#2829 :o) -
#2828 "(csak az a baj,hogyha én elhatározom,hogy megveszek vmit,addig nem is nyugszom,míg nincs meg)"
Detto! Anno a kollegaim kozt mar szolasmondas volt hogy ha en valamit nezegettem az meg fogom ugyis venni....mindig kerdeztek pl mikor nezegettem egy videokartyat vagy barmit hogy ezt szeretned megvenni?!...en meg mondtam hogy erdekel de majd ha lesz ra penzem...aztan jot vigyorogtak es megjegyeztek hogy eddig minden ilyen esetben par honapon belul beujjitottam amit nezegettem -
#2827 Áh,csak a wgc-n,de abszolút csak nézelődés szintjén,most vissza kell fognom magam,másra kell a pénz :(
(csak az a baj,hogyha én elhatározom,hogy megveszek vmit,addig nem is nyugszom,míg nincs meg) -
#2826 Hat ööö izé...en se valtozom tudhadnad -
#2825 Igy lenne ötösöm a lotton.Mikor elküldtem már gondoltam hogy meg fogod emliteni ,hogy nem M16-os.
-
#2824 Amugy hol nezted?! -
#2823 -
#2822 -
#2821 hát úgy általában igen,annak
(nemis ) -
#2820 -
#2819 Fászt' kell mind2....hulyenek nezel?! -
#2818 Ehh,én is PONT azt néztem ki (többek közt) :))
Vedd meg,nekem meg eladod jól a berettádat -
#2817 az a baj hogy ez nem M16 hanem M4A1.....de M16A3-on meg elmegy...de a tobbi rizsa mar tok felesleg szvsz... -
#2816 kiskalapacsot, hegymaszo csakanyt, koteltarto csorlot, svajcibicskat 30 reszeset termeszetesen amit meg McGuyver is elelvezne, es meg lenne rajta mikrohullamusuto, persze termeszetsen az is a RIS-en.....tisztara mint a Beverly Hills-is zsaruban a kis meleg-muki a fegyverevel -
#2815 Nekem bejövös a kinézete, ez a kedvenc variáciom M16 gránátvetövel -
#2814 M9 rulez
En meg a #2600-ban irtam hogy pisztoly vonalon mivel szemezgetek mostanaban ;)) (full metal GBB az is) -
#2813 Ja én még egy Tasco távcsövet rábasznék a tetejére, oldalára meg egy akkutartót. :D -
#2812 Szar.
De vajon mit rakna oda,még 2 lézert,meg egy kék ledes lámpát ? -
#2811 thx.
Pont vmi olyasmivel szemezek,mint amilyen neked van :)
-
#2810 optikán szerelék sín :) -
#2809 Na ez már a gáz kategória. -
#2808 Nekem 2-3 tar kilovesere eleg egy toltes a tarban(20 fok felett), a palack meg jo kerdes! Tobb urmeretben van es vannak jobb es roszabb minosegu hajtogazok...szvsz egy 700ml-es is jo sokra... -
#2807 Mennyire elég egy flakon kb ? :)
ehh,akkor pláne felejtős a müa. -
#2806 GBB és a megéri az 2 különböző dolog :)
hacsak nincs gáz gyárad :)
1 CO-s műanyag szános pisztoly tláttam az első játékon eltört a szán....... -
#2805 Urak,GBB-s pisztolyból csak full fémet éri meg venni igaz?
Vhogy nem tudok elképzelni müanyagból ilyet.... -
#2804 na,így jár aki nem frissít :) -
#2803 vagy a lámpa,vagy a lézer kapcsolója -
#2802 a lámpa kábele -
#2801 Az a "telefonzsinór" micsoda? :)))