29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• OrioN the S
    Thx akkor még vadászok vaterán
  • Punker
    a Cyma AK-nál meg a tus fém szára fog eltörni, 2 db van a csapatban az egyiknek bal a másiknak jobb oldalon tört el.
  • Punker
    cyma AK, az R6 az életben nincs 0,8 J tudom azt adtam el :)
  • OrioN the S
    M4A1 - Wellfire R6 0.8J - 24k

Szerintetek megéri? Zsír új. Meg van neki állítólag full fém AK szintén 24k.
  • Mersant
    meg G&G ~350$
  • MuldR
    Acel tokozasu AK-74est csak az Inokatsu gyart. 1200+ USD. :)
  • Punker
    úgy tűnik sikerül szerezni egy 350 hektáros volt honvédségi terepet mire jöttök játszani, szombaton tartunk terep szemlét :)
  • Glpetyus

Ehh,olvasgattam két teszt-szerüséget a cm.031-esről.
    Egyik helyen azt írja : a test acélból van,a másik leírásban azt olvasom,hogy müanyagból
    Egyik havernak kellene vmi megbízható fegyver 30K alatt,én ezt mondtam neki,meg a 0.28-ast
  • OrioN the S
    Meg olvastam azon a veszprémi oldalon erről a cm 0.23-ról leírták a frankót.. azt írja a forma árához és kategóriájához képest jó.. de lágy :\
    Nembaj megyek külföldre dolgozni aztán veszek vmi finomat ,mert nyáron vagy ha összejön még előtte szeretnék belekóstolni ebbe az egészbe. Néztem videókat és igen ez kell nekem :) Csan nem vmi olcsó hobby :(
  • OrioN the S
    Van egy DE M83 AEG-em szal akkor az is dísznek jó? Ezen kívül még egy M16 A2 ami springes.
  • DannyL
    Én is ilyennel kezdtem. Kimentem egy játékra vele, aztán a következőre hetire már Classic Army-val mentem. :D Macskariasztónak csúfolják. Kicsit még szánsz rá és tetszik az MP5-ös, akkor vegyél CYma CM 0.27-et. Az ennek a nagy tesója és kiválóan használható fém gearbox-os darab.
  • OrioN the S
    nem pont a képen láthatót vettem volna ,csak ezt a képet találtam róla.
  • neuro
    ne vedd meg, csak ha dísznek akarod
    ha belenyomták a tárat visszafelé, lehet, hogy még a rögzítőket is sikerült kitörni
  • Punker
    hatásos lőtáv 10 méter körül van, max épületbe jó, de oda se nagyon.
  • OrioN the S
    nem is hesszöltem :D
  • OrioN the S
    Az ilyenek nem jók csak hülyéskedésre?
  • Punker
    és a tár fordítva van benne a kép alapján :)
  • Punker
    ha játszani akarsz és több mint 5k ne vedd meg.
  • öregharcsa
    nem ,nem nehéz.....de ezt tényleg nem láttam...

thx
  • OrioN the S
    Ma ezt néztem ki ,holnap valszeg megveszem ,de még gondolkozok rajta :\
  • Punker
    #2840 nehéz visszaolvasni igaz?
  • Punker
    nowar kicsit szétesett :(
  • Reaper
    nowar egy pöttyet mintha megfeküdt volna...:)
  • ColdFire
    "A Chili paprik?b?l kivont teljesen term?szetes, k?rnyezetbar?t hat?anyag?nak k?sz?nhet?en"

környezetbarát xDDD
  • ColdFire
    cybergun csak a zenéje miatt jó :DDD
  • OrioN the S
    holnap veszek cymát
  • öregharcsa
    összegezné valaki azokat a boltokat ahol érdemes vásárolni?...tehát normálisak nem basszák át az embert....párat már találtam de gondolom nem csak ennyi van...

airsoft.tár
    44-es bázis
    nowar
    cybergun
    bullets

nem kell Bp-i boltnak lennie...a lényeg hogy elérhető és jó áron legyenek a fegyverek..
  • Punker
    " Jing Gong annyit jelent kinaiul :Arany Nyíl....."

Cyma mit jelenthet? :)
  • Punker
    cybergun pl a snipert átcsomagolja ad neki más nevet és valami 15k-val többért adja :)
  • Punker
    aha
  • OrioN the S
    DE=Double Eagle?
  • Siluro
    :) Köszi :)
  • Punker
    AGM = DE csak a cybergun b@szogatja a név miatt ezért van új jelölés, kínai cucc, Cyma és JG szinten van, a snipere és az AK-ja nem rossz, van róluk leírás a veszprémi oldalon, más termékükkel még nem lőttek fejbe szal nem tom :)
  • Siluro
    Az AGM az milyen márka? Milyen kategóriába sorolható?
  • Mersant
    ok, nem tudom most igy a markas fegyok arait naluk, meg ha odairtak hogy adnak ra 1 ev garit akkor ok, en kb. 1 honapja neztem mikor meg csak cybergun cuccokra adtak garit. ha TM akkor valoban mind1 hol veszed, es logikus hogy a legolcsobb helyen vasarol az ember ;-)
    nalam akkor borult ki a bili veluk kapcsolatban, mikor lattam hogy veszik palira az embereket, torolnek hozzaszolasokat a fegyverkritikaknal stb. szal osszegezve kinait nem erdemes naluk venni mert pofatlanul dragan adjak, markasat meg ott veszel ahol akarsz, max a gari idotartama valtozo uzletenkent. 44es valoban draga, ott szinte mindenki gari nelkul vasarol, azert ez is vicces hogy mas garival adja annyiert a cuccot, mint ok nelkule.....dehat abban a szerencses helyzetben vagyunk hogy valaszthatunk a boltok kozott, mindenki az izlesenek megfeleloen :-)
  • Reaper
    Hát a 44-esekkel elég nehéz egy áron adni bármit is (gyk. nem azért mert olyan olcsók:-D).
  • Punker
    TM-et megveheted nyugodtan
  • TS zsadnok
    Oké elfogadom amit mondasz, biztos te is belefuthattál náluk valamibe. Ennél a pisztolynál pirossal van odaírva az 1 év gari és ha originál akkor ez a nyerő szerintem. Persze én döntök és ha belefutok majd szidom az eszemet.
  • Mersant
    ha részletesen elolvasod cybergun oldalát, akkor látod 1 év garit CSAK a cybergun fegyókra adnak. a többire kevesebb vagy nincs is. a gáz náluk nem elsősorban a márkás fegyóknál jelentkezik, hanem az olcsó kínaiaknál, mert valótlan adatokat adnak meg róluk, és irreálisan drágán adják őket. a márkás fegyókat kb. azonos áron kínálják mint a többi bolt. én viszont úgy vagyok vele, ha hazudnak 1 pontban, akkor többen is fognak, tehát ne mbízom meg bennük...persze ezt mindenki maga dönti el.
  • TS zsadnok
    Szia! Elég új nekem ez az airsoft még, de valamit nem értek:
    Egy példa: TM GBB Bereta - Tactical Master
    Cybergunnál: 38eFt + 1 év gari
    44-es-nél: 45eFt + gari(itt nem tudom mennyi)gari nélkül: 35eFt.
    Kérdés: Miért ne a Cybergunnál vegyem meg, mikor ugyan arról a termékről beszélünk? És ez nem kötekedés csak értetlenség részemről.