29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2880 Thx akkor még vadászok vaterán -
#2879 a Cyma AK-nál meg a tus fém szára fog eltörni, 2 db van a csapatban az egyiknek bal a másiknak jobb oldalon tört el. -
#2878 cyma AK, az R6 az életben nincs 0,8 J tudom azt adtam el :) -
#2877 M4A1 - Wellfire R6 0.8J - 24k
Szerintetek megéri? Zsír új. Meg van neki állítólag full fém AK szintén 24k. -
#2876 meg G&G ~350$ -
MuldR #2875 Acel tokozasu AK-74est csak az Inokatsu gyart. 1200+ USD. :) -
#2874 úgy tűnik sikerül szerezni egy 350 hektáros volt honvédségi terepet mire jöttök játszani, szombaton tartunk terep szemlét :) -
Ehh,olvasgattam két teszt-szerüséget a cm.031-esről.
Egyik helyen azt írja : a test acélból van,a másik leírásban azt olvasom,hogy müanyagból
Egyik havernak kellene vmi megbízható fegyver 30K alatt,én ezt mondtam neki,meg a 0.28-ast -
#2872 Meg olvastam azon a veszprémi oldalon erről a cm 0.23-ról leírták a frankót.. azt írja a forma árához és kategóriájához képest jó.. de lágy :\
Nembaj megyek külföldre dolgozni aztán veszek vmi finomat ,mert nyáron vagy ha összejön még előtte szeretnék belekóstolni ebbe az egészbe. Néztem videókat és igen ez kell nekem :) Csan nem vmi olcsó hobby :( -
#2871 Van egy DE M83 AEG-em szal akkor az is dísznek jó? Ezen kívül még egy M16 A2 ami springes. -
#2870 Én is ilyennel kezdtem. Kimentem egy játékra vele, aztán a következőre hetire már Classic Army-val mentem. :D Macskariasztónak csúfolják. Kicsit még szánsz rá és tetszik az MP5-ös, akkor vegyél CYma CM 0.27-et. Az ennek a nagy tesója és kiválóan használható fém gearbox-os darab. -
#2869 nem pont a képen láthatót vettem volna ,csak ezt a képet találtam róla. -
neuro #2868 ne vedd meg, csak ha dísznek akarod
ha belenyomták a tárat visszafelé, lehet, hogy még a rögzítőket is sikerült kitörni -
#2867 hatásos lőtáv 10 méter körül van, max épületbe jó, de oda se nagyon. -
#2866 nem is hesszöltem :D -
#2865 Az ilyenek nem jók csak hülyéskedésre? -
#2864 és a tár fordítva van benne a kép alapján :) -
#2863 ha játszani akarsz és több mint 5k ne vedd meg. -
#2862 nem ,nem nehéz.....de ezt tényleg nem láttam...
thx -
#2861 Ma ezt néztem ki ,holnap valszeg megveszem ,de még gondolkozok rajta :\
-
#2860 #2840 nehéz visszaolvasni igaz? -
#2859 nowar kicsit szétesett :( -
#2858 nowar egy pöttyet mintha megfeküdt volna...:) -
#2857 "A Chili paprik?b?l kivont teljesen term?szetes, k?rnyezetbar?t hat?anyag?nak k?sz?nhet?en"
környezetbarát xDDD -
#2856 cybergun csak a zenéje miatt jó :DDD -
#2855 holnap veszek cymát -
#2854 összegezné valaki azokat a boltokat ahol érdemes vásárolni?...tehát normálisak nem basszák át az embert....párat már találtam de gondolom nem csak ennyi van...
airsoft.tár
44-es bázis
nowar
cybergun
bullets
nem kell Bp-i boltnak lennie...a lényeg hogy elérhető és jó áron legyenek a fegyverek.. -
#2853 " Jing Gong annyit jelent kinaiul :Arany Nyíl....."
Cyma mit jelenthet? :) -
#2852 cybergun pl a snipert átcsomagolja ad neki más nevet és valami 15k-val többért adja :) -
#2851 aha -
#2850 DE=Double Eagle? -
#2849 :) Köszi :) -
#2848 AGM = DE csak a cybergun b@szogatja a név miatt ezért van új jelölés, kínai cucc, Cyma és JG szinten van, a snipere és az AK-ja nem rossz, van róluk leírás a veszprémi oldalon, más termékükkel még nem lőttek fejbe szal nem tom :) -
#2847 Az AGM az milyen márka? Milyen kategóriába sorolható? -
#2846 ok, nem tudom most igy a markas fegyok arait naluk, meg ha odairtak hogy adnak ra 1 ev garit akkor ok, en kb. 1 honapja neztem mikor meg csak cybergun cuccokra adtak garit. ha TM akkor valoban mind1 hol veszed, es logikus hogy a legolcsobb helyen vasarol az ember ;-)
nalam akkor borult ki a bili veluk kapcsolatban, mikor lattam hogy veszik palira az embereket, torolnek hozzaszolasokat a fegyverkritikaknal stb. szal osszegezve kinait nem erdemes naluk venni mert pofatlanul dragan adjak, markasat meg ott veszel ahol akarsz, max a gari idotartama valtozo uzletenkent. 44es valoban draga, ott szinte mindenki gari nelkul vasarol, azert ez is vicces hogy mas garival adja annyiert a cuccot, mint ok nelkule.....dehat abban a szerencses helyzetben vagyunk hogy valaszthatunk a boltok kozott, mindenki az izlesenek megfeleloen :-) -
#2845 Hát a 44-esekkel elég nehéz egy áron adni bármit is (gyk. nem azért mert olyan olcsók:-D). -
#2844 TM-et megveheted nyugodtan -
TS zsadnok #2843 Oké elfogadom amit mondasz, biztos te is belefuthattál náluk valamibe. Ennél a pisztolynál pirossal van odaírva az 1 év gari és ha originál akkor ez a nyerő szerintem. Persze én döntök és ha belefutok majd szidom az eszemet. -
#2842 ha részletesen elolvasod cybergun oldalát, akkor látod 1 év garit CSAK a cybergun fegyókra adnak. a többire kevesebb vagy nincs is. a gáz náluk nem elsősorban a márkás fegyóknál jelentkezik, hanem az olcsó kínaiaknál, mert valótlan adatokat adnak meg róluk, és irreálisan drágán adják őket. a márkás fegyókat kb. azonos áron kínálják mint a többi bolt. én viszont úgy vagyok vele, ha hazudnak 1 pontban, akkor többen is fognak, tehát ne mbízom meg bennük...persze ezt mindenki maga dönti el. -
TS zsadnok #2841 Szia! Elég új nekem ez az airsoft még, de valamit nem értek:
Egy példa: TM GBB Bereta - Tactical Master
Cybergunnál: 38eFt + 1 év gari
44-es-nél: 45eFt + gari(itt nem tudom mennyi)gari nélkül: 35eFt.
Kérdés: Miért ne a Cybergunnál vegyem meg, mikor ugyan arról a termékről beszélünk? És ez nem kötekedés csak értetlenség részemről.